top of page

Website maken

Wil jij je focussen op waar jij goed in bent? Wij ontzorgen door een mooie, professionele website voor je te maken. Jouw eigen persoonlijke visitekaartje. 

Laat zien wie je bent, wat jij voor iemand kunt betekenen, welke diensten je aanbiedt en vooral ook waarom je het werk doet wat je doet. Wij helpen je graag je online perfect te presenteren, op een manier die past bij jou én jouw doelgroep.

laptop

Nu voor slechts:

499,- *

Binnen 
10 werkdagen online!

* 599,- voor niet-leden,
exclusief domein- en hostingkosten.

Professionele website 

Wij bieden je een totaalpakket voor een professionele website. Jij zorgt zelf voor de teksten en foto's / afbeeldingen en wij maken een mooie website voor jou.

 

De kosten voor je domeinnaam en hosting zijn niet inbegrepen. 

01

Premium designs

Kies uit een selectie van premium designs, zodat jouw website precies de uitstraling heeft die bij jou past.

 

In jouw werk gaat het tenslotte ook om het overbrengen van een gevoel.

03

Geoptimaliseerd voor mobiel

Zoals je waarschijnlijk wel weet, worden websites vooral op mobiele telefoons bekeken tegenwoordig. Niks zo vervelend als een website die erop een mobiel niet goed uitziet. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw website zowel op desktop als ook op tablet en mobiel er perfect uit ziet. 

05

Blogpagina

Een blog is een perfecte manier om meer van jezelf te laten zien. Daarnaast helpt het je om beter vindbaar te zijn. Geef relevante tips of informatie en laat je expertise blijken! Je kunt je blogs ook weer gebruiken op je social media accounts en laat zien wie je bent!

02

Google instellingen

Wij voeren achter de schermen de juiste instellingen voor jou in, zodat de zoekmachine van Google jouw pagina's goed weet te vinden.  

Je wilt tenslotte goed zichtbaar zijn!

04

Contactformulier

Uiteraard wil je de mensen die op jouw website komen ook de gelegenheid geven om contact met je op te nemen. Daarvoor maken we een contactformulier aan. Degene die hem invult krijgt een ontvangstbevestiging. Jij krijgt ook een seintje per e-mail wanneer iemand contact zoekt met jou. 

06

Webshop optioneel

Wanneer je wilt, maken we ook een webshop voor je aan. De kosten hiervan zijn niet inbegrepen in deze pakketprijs en zijn afhankelijk van wat jij precies in je shop wilt verkopen. Neem daarom contact op en dan kunnen we je van een offerte voorzien. 

bottom of page