shutterstock_426027895 (1).jpg

Help meer mensen op weg naar een meer gebalanceerd en gezonder leven!

Ben jij integraal arts, osteopaat, (orthomoleculair) voedingsdeskundige, homeopaat, haptotherapeut, acupuncturist, shiatsu therapeut, (leefstijl)coach, stress- of burn-outcoach, of een andere gediplomeerde specialist in de complementaire zorg en werk jij vanuit een holistisch perspectief?

 

Sluit je dan nu aan bij Curefinder; het nieuwste gezondheidsplatform in Nederland!

Wij willen graag samen met jou Nederland gezonder maken.

HOLISTISCHE GEZONDHEID

De zorgbehoefte in Nederland vraagt steeds meer om een holistische benadering; met professionals die kijken naar de cliënt als geheel, en niet alleen focussen op klacht- of symptoombestrijding.

Ben jij die professional?

Het is onze missie om professionals zoals jij in de spotlights zetten en mensen te laten zien dat er een groot aanbod is van artsen, coaches en therapeuten met diverse mogelijkheden om te werken aan hun gezondheid. Wij laten zien wat er aansluit bij iemands persoonlijke situatie, zodat mensen zelf een keuze kunnen maken. Wanneer iemand behoefte heeft aan een persoonlijke matching dan kijken we daar graag bij mee. Want in veel gevallen weten mensen gewoonweg niet welke mogelijkheden ze hebben om aan de slag te gaan met hun gezondheidsklachten.  Soms komen ze binnen de reguliere zorg niet verder en soms hebben ze al therapievormen geprobeerd maar nog niet de passende oplossing gevonden.

WAT WE JOU BIEDEN

01

ONLINE VINDBAARHEID: VAL OP MET WAT JOU UNIEK MAAKT

Laat in jouw persoonlijke profiel zien wie je bent en waarom je het werk doet wat je doet. Vertel over je expertise en specialismen.

Zorg is persoonlijk. Aan de hand van jouw persoonlijke verhaal kunnen mensen de juiste keuze maken en je weet het zelf: met een goede persoonlijke klik werkt het wel zo prettig. 

All-in pakket: wij doen de marketing voor jou en zorgen ervoor dat jij zichtbaar bent voor het juiste publiek. Cliënten zoeken namelijk online naar een oplossing voor hun gezondheid.

02

ONTVANG 24/7 AFSPRAKEN
 

Met Curefinder ben je altijd vindbaar en bereikbaar voor afspraken, 24/7. Ook wanneer je in een behandeling zit en geen telefoon kunt opnemen.

 

All-in pakket: je bepaalt uiteraard zelf je beschikbaarheid, zodat je precies weet wanneer je afspraken kunt verwachten. 

 

Ons doel: zorgen voor transparantie, korte lijntjes, meer gemak en tevredenheid voor jou en je cliënt.

03

PROFESSIONALS COMMUNITY: ONTMOET ELKAAR

Leer de andere professionals kennen, wie ze zijn en wat ieders expertise is. Zo ontstaat er meer samenwerking en is het prettig naar elkaar doorverwijzen. 

We ontmoeten elkaar live tijdens events of online in kleinere groepen met werkgerelateerde thema's.

Kijk jij er ook naar uit om je te verbinden en te sparren met gelijkgestemden via het Curefinder platform?

 

TARIEVEN