top of page

Trauma & zwangerschapverlies

Je kunt bij deze gekwalificeerde therapeuten terecht voor begeleiding bij:

Trauma | Onverwerkte emoties | Miskraam | Stilgeboorte | Complicaties bij zwangerschap of bevalling

Aphra de Kruif - van den Neste

Aphra de Kruif - van den Neste

Gespecialiseerd in:

Geboorte en geboortetrauma therapeut

Ik werk: 

Amersfoort, Regio Amersfoort

Vrouwengezondheid, Herstel na zwangerschap/bevalling, Geboortetrauma

Ik ben geschoold tot Geboortetrauma Preventie Coach. Sinds najaar 2022 ben ik tevens gecertificeerd Geboortetrauma Consulent en Geboortetrauma Therapeut. Ook werk ik bij het landelijk Zo Beval Ik Centrum voor Geboorte en Trauma. Het is een voorrecht om naast jou als vrouw en (aanstaande) moeder te mogen staan.

In mijn begeleiding maak ik gebruik van ervaring en theorie op het gebied van trauma, hechting, ontwikkelingspsychologie en neurobiologie.

Raymonde van Zijl

Raymonde van Zijl

Gespecialiseerd in:

Coach voor trauma en chronische klachten

Ik werk: 

Wilnis, Regio Utrecht

Stress en burn-out, Slaapproblemen, Onverklaarde klachten, Hoofdklachten, Nek- en rugklachten, Emotionele disbalans, Trauma, Loopbaan

Als psycholoog en loopbaancoach doe ik vooral therapeutisch werk. Ik leg graag de vinger op de zere plek én verander daarin wezenlijk en blijvend iets. Alles in je leven vormt je. En heftige ervaringen laten hun eigen sporen na. Hardnekkige terugkerende (emotionele) pijn kun je verlichten, veranderen en wegnemen.

Fleur Leenaars

Fleur Leenaars

Gespecialiseerd in:

Holistisch Psycholoog (zwangerschap, -verlies, bevalling en moederschap)

Ik werk: 

Online, Leiden

Vrouwengezondheid, (On)bedoelde Zwangerschap Onderbrekingen, Angstklachten

Ik ben ben opgeleid tot psycholoog (MSc.) en heb mij ontwikkeld tot holistisch psycholoog. Ik behandel intuïtief en gebruik diverse methodes en technieken vanuit de klinische psychologie en de alternatieve holistische zorg. Ik ben als behandelaar open, warm, enthousiast, direct, confronterend en ga echt naast je staan als mens. Mede door mijn persoonlijke ervaring met zwangerschapsverlies heb ik mij gespecialiseerd in behandeling gericht op zwangerschap, -verlies, bevalling en het prille moederschap.

Angelique Pollen

Angelique Pollen

Gespecialiseerd in:

Gezondheidscoach Stress & trauma

Ik werk: 

Baarn, Online

Stress en burn-out, Trauma

Ik ben gespecialiseerd in het loslaten van diep in het lichaam opgeslagen spanning. Zelf heb ik ervaren hoe ingrijpende gebeurtenissen en stress verschillende gezondheidsklachten kunnen veroorzaken. Ik ben terug in balans door goed naar mijn lichaam te leren luisteren en diepe spanning los te laten.

Wil jij ook meer invloed uitoefenen op je welzijn, je weerstand en je gezondheid? Merk je dat spanningen je gezondheidsklachten verergeren? Ik leer jou graag ontspannen.

bottom of page