Alle specialisten

Bekijk hieronder alle specialisten of ga direct naar ons aanbod voor:

Gespecialiseerd in:

Wout van Helden

Orthomoleculair kPNI therapeut

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

Online, in Amsterdam

We bekijken samen hoe het komt dat je de klachten hebt die je nu hebt. We gaan op zoek naar de oorzaak en kijken verder dan de symptomen. In de consulten leer je bewust keuzes te maken en ook wanneer je een gezonde en soms een minder gezonde keuze kunt maken. Dieper zoeken naar de oorzaak van jouw klachten kan bij mij ook gecombineerd worden met bijvoorbeeld bloed-, urine-, speeksel- en DNA-analyse voor een perfect afgestemd plan op jouw persoonlijke situatie.

Esther Molenaar

Haptotherapeut

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

in Amsterdam

Wil je je ook weer goed in je vel voelen? In mijn praktijk voor Haptotherapie staat het idee centraal dat (vervelende) ervaringen en herinneringen opgeslagen liggen in het lichaam. Wanneer deze zich (onbewust) vastzetten in je lichaam, dan uit zich dat vaak op termijn in spanningen in je lijf, onprettige gewoontes, of moeizame relaties. Door gesprekken, ervaringsoefeningen en gerichte aanraking maken we weer contact met deze herinnering, en leer ik je er op een nieuwe manier mee om te gaan. We zoeken daarbij de balans tussen lichaam, verstand en gevoel: zo kom je weer sterk in het leven te staan.

Emilia De Vries

Orthomoleculair therapeut

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

Online

Start direct met het verminderen van jouw maag- en darmklachten. Door jarenlange opleidingen, research en professionele ervaring als darmtherapeut, ben ik erachter gekomen wat wel en wat niet werkt.

Ontdek met mijn unieke 4-fasen D.A.R.M Programma wat je zelf kunt doen om je spijsvertering volledig te resetten, hoe je achter de oorzaak van je buikklachten komt, en hoe je dit effectief aanpakt. Het is een online programma met 10 modules waarin je zelf stap voor stap werkt aan een betere gezondheid.

Seema (Siema) Bansropansingh

Arts voor ​Integrale- en ​Leefstijl​geneeskunde​

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

in Amsterdam

Ik weet hoe moeilijk het is om met je gezondheid aan de slag te gaan, wanneer je je niet goed voelt.
Mijn rol, als ervaringsdeskundige en arts, is om jou hier zo goed mogelijk bij te ondersteunen. Door mijn leefstijl om te gooien, heb ik namelijk de medicatie voor mijn auto-immuunziekte volledig kunnen afbouwen. Dit succes wil ik delen met andere vrouwen. Met mijn praktijk Women Codes verzorg ik trajecten die reguliere, integrale- en leefstijlgeneeskunde met elkaar verbindt.

Heidy van Koesveld

Shiatsu therapeut

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

in Amsterdam

Op de welbekende kruising staan? Mis je support? Weet je even niet meer welke kant je op moet? Je eigen vanzelfsprekende stroom kwijt? Dit kan zich uiten in zowel fysieke, mentale of emotionele klachten. Een gebalanceerde energie (ki of chi) door middel van shiatsu zorgt er voor dat je tegen een stootje kan en dat je je steviger voelt. Je zelfhelend vermogen wordt groter en je bent daardoor minder vatbaar voor fysieke pijn, stress of sombere buien. Met een goed stromende energie voel je je kalm, fit en helder.
Wil je samen verder kijken dan de symptomen? En de oplossing op een hanteerbare, holistische manier vinden? Ik kijk graag met je mee!

Jan van Rosmalen

The Chronic Pain Coach

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

Online

"Had ik maar geen pijn.." Dat heb ik zo vaak gedacht. Ik had jarenlang elke vorm van chronische pijn die je maar kunt bedenken. Als geen ander begrijp ik wat je doormaakt. Ik belandde in de molen van verschillende therapieën en behandelingen. Soms gaf het even wat verlichting, maar vaak was de pijn in no time weer terug. Uiteindelijk kwam ik uit bij de plek die al mijn pijnlijke plekken en klachten veroorzaakte: mijn brein. Je brein geeft pijnsignalen af wanneer je het voelen van emotionele pijn hebt geblokkeerd.

Met mijn 9-weekse online programma help ik jou van je chronische pijn(en) af. Ben je er klaar voor?

Rachelle Jongen

Arts integratieve & functionele geneeskunde

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

in Vlijmen

Ik kijk als arts graag buiten de hokjes en bestaande kaders, naar de verschillende onderliggende systemen en de interacties daartussen. Ons lichaam wordt namelijk beïnvloed door onder andere je voorgeschiedenis, genetische aanleg en leefstijlfactoren. In mijn aanpak zitten dan ook deze onderwerpen: volledige gezondheidsgeschiedenis, beweging, slaap, voeding, stress, familie, trauma's, zingeving, werk, hobby's. Samen kunnen we op onderzoek uit om jouw (chronische) klachten aan te pakken.

Marijke Engelbrecht

kPNI leefstijl expert & orthomoleculaire therapeute, acupuncturist

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

Online, in Amsterdam, in Den Haag, in Schoorl

Ik ben Marijke, wetenschappelijk geschoold in psycho-, neuro-, immunologie en endocrinologie (kPNI), daarnaast acupuncturiste én draag 30 jaar ervaring in integrale geneeskunde met me mee. Deze brede kennis combineer ik met mijn coaching competenties, waardoor ik snel doorzie wat de lichamelijke e/o psychische oorzaken zijn van persoonlijke belemmeringen. Zo kan ik voor jou een gepersonaliseerd plan van aanpak uitwerken om echte resultaten te behalen.

Natascha Buch

Functional Nutrition & Holistic Health Coach

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

Online, in Den Haag

My passion for health coaching started through my own journey with an autoimmune thyroid condition (Graves’ disease). I was told that this condition would be for life. I would need to manage it and take synthetic hormones for the rest of my life. Fortunately, this wasn’t true.

I learnt that our bodies have an innate healing capacity. Many of the symptoms be reduced or even reversed. I made it my mission to help empower others to take their health in their own hands.

Annemarie Semeijn

Integratief arts en coach-counselor

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

in Amsterdam, in Arnhem

Jarenlang was ik huisarts en behandelde veel patiënten. Maar 10 minuten per patiënt werkt niet om mensen te helpen om daadwerkelijk hun klachten op te lossen. Om mensen echt te zien. Ik heb de overstap naar mijn huidige praktijk gemaakt omdat ik wilde kunnen werken vanuit een integrale visie en voldoende tijd wilde hebben per cliënt. In mijn praktijk heb ik dat gevonden wat ik het allerliefste doe; mensen helpen met natuurlijke middelen. Het liefst zonder gebruik te maken van medicatie.

Marjolein van Randwijk

Diëtist en orthomoleculair darmtherapeut

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

Online, in Amsterdam

Ik bied als gespecialiseerde diëtist en orthomoleculair darmtherapeut persoonlijke begeleiding bij problemen van het maag-darmstelsel. Het behandelingstraject bestaat uit individuele gesprekken, eventueel aanvullend onderzoek en thuisopdrachten. In mijn traject combineer ik wetenschap met holisme en orthomoleculaire behandelwijze, waardoor je duurzame effecten bereikt. Mijn praktijk 'The Mighty Gut' staat voor positieve, aandachtige en voedzame zorg richting een symptoomvrij leven.

Lotte Dikken

Triggerpoint Reset Methode (TRM) Therapeut

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

in Utrecht, in Zutphen

Het doel van de Triggerpoint Reset Methode (TRM) is om weer een gevoel van controle te krijgen over je leven. Vaak komt langdurige pijn door onbewust onderdrukte emoties. We gaan aan de slag met zowel de onbewuste emoties, als met de spierknopen. Zo doorbreken we de fysieke vicieuze cirkel en pakken we het probleem bij de oorzaak aan. Voor een blijvend resultaat krijg je de juiste tools om de regie over je eigen leven terug te nemen.

Marleen Bontekoe

Ademcoach

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

Online

Spanning, ontspanning en ademhalen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door (verborgen) stress ga je ongezond ademen, en door een ongezonde adem geef je je lichaam stress. Ik leer je graag deze cirkel te doorbreken in de juiste volgorde: Vertraag, Adem & Ontspan. Op 20 september start de volgende Adem in Balans-training, een zorgvuldig opgebouwd programma waarin je werkt aan adembewustzijn en het duurzaam herstellen van jouw ongezonde ademgewoontes.

Azucena Cuijpers

Arts vrouwengezondheid & leefstijlgeneeskunde

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

in Amsterdam, Online

Na jarenlang als huisarts te hebben gewerkt, heb ik mijn eigen praktijk New Women’s Health in Amsterdam opgericht. Ik bied professionele hulp bij vrouwenklachten. Vrouwenklachten zijn complex. Fysiek zijn er vaak meerdere onderliggende problemen die meespelen. Ik maak voor jou een persoonlijk gezondheidsplan en zet alleen wanneer nodig en zinvol – tijdelijk – medicijnen in om jouw gezondheid te verbeteren.

Taylie Hu

Psycholoog & Ayurvedisch voedingscoach

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

Online, in Utrecht

Met mijn body-mental type consult krijg je inzicht in hoe jouw geest en lichaam werken en wat jij nodig hebt. Inzicht in wat jouw valkuilen en uitdagingen zijn. Welke voeding juist wel te eten en wat te vermijden. Levensstijl adviezen die het beste bij jou en jouw situatie passen (denk aan: ochtend-avond, self-care rituelen, gezonde workout), uitgebreide productenlijst voor jouw body-mental type, natuurlijke remedies tegen eventuele klachten en eventueel oefeningen bij emotionele blokkades.

Laura Hofstede

Touch of Matrix specialist

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

Online, In Enschede

De Touch of Metrix methode werkt in je onderbewustzijn. Daar ruimen we oude ballast in jouw systeem op, welke voor diverse klachten kan hebben gezorgd (zowel mentaal als ook fysiek). Laagje voor laagje gaan we naar de oorzaak van je klacht(en) of ongemak en mogen blokkades losgelaten worden. Wanneer de verbinding met jezelf weer optimaal is, dan zet je alles letterlijk in beweging, zodat je lichaam en haar energie weer vrij en beter gaan stromen.

Nathalie van der Stelt

Kinderhomeopaat

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

in Zwolle, Online

Ik ben kinderhomeopaat in hart en nieren en sinds een aantal jaar werk ik ook aanvullend als mediamiek luisterkindwerker. Ik vind het en heerlijk beroep om kinderen die niet lekker in hun vel zitten en/of ziek zijn, weer in de goede balans terug te brengen. Als kinderhomeopaat kijk ik op holistische wijze naar het kind en neem ik zijn of haar totaalbeeld mee bij de middelkeuze. Uiteraard zijn volwassenen ook van harte welkom.

Rick van den Tempel

Orthomoleculair therapeut

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

In Utrecht, Maarssen

Ik heb een enorme passie voor alles wat te maken heeft met (gezonde) voeding, sport en ons menselijk lichaam. Wat wij elke dag in onze mond stoppen heeft een enorm groot effect op onze gezondheid. Het is dus goed mogelijk dat wanneer jij klachten ervaart jouw immuunsysteem niet volledig in balans is. Zo zijn veel van onze klachten zijn te herleiden naar onze darmen en dus wat wij eten.

Als orthomoleculair therapeut help ik de oorzaak van je klachten te achterhalen en leg uit hoe wij je lijf weer in balans kunnen krijgen. Dit doe ik aan de hand van voeding, leefstijl en eventueel suppletie.

Martine Bier

Acupuncturist

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

in Amsterdam

Ik ben als gediplomeerd acupuncturiste vooral gespecialiseerd in het verlichten van pijnklachten. Het maakt niet uit wat voor pijn; dof, stekend, beurs, warm, koud, zeurend, etc. Ik zet een specifieke balansmethode in voor verbluffende resultaten. Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Amsterdam, Westerpark. Ik ben aangesloten bij Zhong, de Nederlandse vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde en daardoor worden een deel van je kosten vaak vergoed via de aanvullende zorgverzekering.

Adeline Kuiken

Zen Shiatsu therapeut

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

in Blaricum

Ik geef Zen Shiatsu behandelingen, ontspanningsmassages en Qigong lessen. Shiatsu is een traditionele Japanse geneeswijze. Door druk uit te oefenen op specifieke punten wordt het natuurlijke vermogen van het lichaam zichzelf te helen en in balans te brengen gesteund en versterkt. Het is een uitermate ontspannende ervaring en behandelingen kunnen het opbouwen van stress voorkomen.

Tim van der Vliet

Ademcoach

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

Online, in Amsterdam

I am a breathing instructor. Apart from a healthy lifestyle I have learned to optimize my body and mind. My training is a way to control your inner world, both mentally as physically, in only 10 minutes per day. Breathing properly helps you to feel calmer, become healthier and to better cope with stress.

Danielle Swart

Orthomoleculair voedingsadviseur

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

Online, in Baarn

Wist je dat met gezonde voeding je meer dan 70% van alle gezondheidsklachten kunt voorkomen? Ik weet uit eigen ervaring wat gezonde voeding met je lichaam doet. Heb jij voor je gevoel alles al geprobeerd, maar blijf je last houden van buikklachten, vermoeidheid, allergieën en/of andere gezondheidsproblemen? Dan gaan we voor jou een verandering in werking zetten. Ik breng je huidige voedingspatroon en je klachten in kaart en bied alternatieven om gezonde keuzes te maken die je lichaam goed ondersteunen. Stapsgewijs passen we je voeding aan en ga je zien dat je gezondheidsklachten verminderen en in veel gevallen zelfs oplossen.

Olivia Jalby

Functional Medicine certified Health Coach

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

Online

My mission is to help people struggling with a chronic health condition to claim back their health using lifestyle and nutrition as medicine. You can expect a personalized and proactive lifestyle and nutrition plan that will allow you to take an active role in your health.

I am using the principal of Functional Medicine to help you achieve your optimal health and well-being: understanding you and your life as a whole to go beyond the symptoms, finding the root cause of your disease and defining with you a program to help you take charge of your health.

Tatjana Rogic-Lagendijk

Klassieke homeopaat

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

in Amsterdam

Ik ben Tatjana Rogic-Lagendijk en in mijn Homeopathie praktijk in Amsterdam Westerpark combineer ik graag mijn wetenschappelijke blik met de 200 jaar oude geneeswijze van homeopathie. Homeopathie kan jou op een natuurlijke manier (zonder bijwerkingen) ondersteunen op de weg naar meer balans en betere gezondheid. Heb jij onbegrepen of terugkerende gezondheidsklachten of voel je je uit balans en sta je open voor een andere kijk op gezondheid? Ik help je graag verder.

Lars van den Nieuwenhoff

Health Coach

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

Online

Het is mijn doel je te laten inzien en ervaren dat je weer controle kunt hebben over je lichaam, geest en gezondheid. Of je doel nu meer energie, afvallen, minder pijntjes, fitter worden of gezondere darmen is. Gezondheid is niet alleen de afwezigheid van ziekte, maar juist het floreren van het lichaam en geest als geheel. Daar streven we naar. Door middel van een 8-weeks online programma krijg jij je gezondheid weer op de rit.

Marijke Hukema

Coaching & Zingeving

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

in Amsterdam

We kunnen allemaal geblokkeerd raken door gevoelens van onzekerheid, stress, doelloosheid of overprikkeling. Hoe vind je dan opnieuw en dieper de verbinding met je hart en met jezelf? Wat zijn de antwoorden op de vraag wat je bezielt? Wanneer stroomt het? In mijn praktijk kun jij op een intuïtieve en professionele manier je eigen verhaal onder ogen komen en jezelf ontwikkelen op jouw authentieke weg.

Gilbèrt Brouwer

Orthomoleculair therapeut

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

In Utrecht, Maarssen

Ik leg (waar mogelijk) verbanden tussen de oorzaak van de klachten en betrek hierbij je hele lichaam, geest, wervelkolom, gebit, organen en meridianen. Aansluitend meet ik jou met een medisch gecertificeerd apparaat (Prognos) dat oorzaken van klachten helder in beeld brengt. Ik maak een therapievoorstel op maat dat bestaat uit specifieke voedingsadviezen en therapiemiddelen (voedingssupplementen, kruidentincturen, homeopathische middelen) zodat we de aangetoonde oorzaken effectief kunnen bestrijden. Met diverse laboratoria werk ik samen voor aanvullend onderzoek, zodat er talloze onderzoeken mogelijk zijn als je helemaal vastgelopen bent met jouw klachten.

Julia Cunha van Opzeeland

Functional Medicine Practitioner

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

Online

I am passionate for helping people bring their bodies back into health and feel their best. My online program entails working with clients on finding the root cause of their problems and solving it through diet and lifestyle changes. I work with my clients, alone or together with their doctors, educating them on their bodies and explaining the interconnectedness of every part and system of the body. Bring joy and vitality back into your life.

Elvira Broersma

Holistisch Coach

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

Online, in Amsterdam

Alles wat ik doe gaat samen omdat ik doe wat ik leuk vind, waar ik energie van krijg en dat alles
volgens een holistische visie. Er zijn ook jaren geweest waarin ik niet in verbinding leefde, in strijd
met m’n hart, m’n lichaam overvroeg en mezelf niet juist voedde. Dit leverde veel stress, pijn en
verdriet op. Mijn missie is om jou ook te helpen de verbinding tussen je hoofd, je hart en je lijf te herstellen en/of in balans te houden.

Wendeline Moorrees

Transformatie therapeut (RTT)

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

Online, Bij jou thuis, in Amsterdam

We hebben allemaal groot potentieel in ons. Alleen houdt ons onderbewustzijn ons soms nog onnodig klein en chronisch ziek. Het is je innerlijke saboteur die voor lichamelijke en mentale klachten zorgt. Je onderbewustzijn die je saboteert als je nog onverwerkt emotioneel (kind)pijn hebt. Groot of klein. Ik zet je door middel van Rapid Transformational Therapy weer terug in je pure kracht: voor innerlijke vrijheid en een betere gezondheid.

Fleur Leenaars

Psycholoog chronische pijn en zwangerschapsverlies

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

Online, in Amsterdam

Ik ben psycholoog gespecialiseerd in chronische pijn en zwangerschapsverliezen. Ik bied begeleiding aan voor mensen met chronische pijn, aandoening en lichamelijke klachten. Mijn begeleiding is gericht op het optimaliseren van de leefstijl en de levenskwaliteit en het verminderen van chronische pijn en mentale belasting.

Wei Ting Woo

Integratieve Coach & Sound Healer

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

Online, in Amsterdam

Mijn missie is om mensen hun eigen potentieel te laten ontdekken en de uiting van hun authentieke zelf. Het laten (her)ontdekken van hun eigen kracht en het vertrouwen op hun eigen kunnen en gevoel staan hierbij centraal. Ik help je eigen kracht te (her)ontdekken en je te laten vertrouwen op je eigen kunnen en gevoel!

Bij mij kun je terecht voor coaching, hypnotherapie en sound healing.

Nick de Jong

Stress & burn-outcoach

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

Online, in Voorburg

In mijn leven ben ik altijd al op zoek geweest naar hoe het leven werkt, wat de mens werkelijk drijft en beweegt, wat er 'achter de mens' zit op een diepere laag. Tijdens mijn eigen burn-out jaren geleden is alles wat ik geleerd en ontdekt had samengekomen. Ik ben losgekomen van dat wat mij belemmerde in mijn leven. Vanuit die verbinding met mijzelf, mijn eigen ervaring en eerdergenoemde fascinatie, heb ik mij gespecialiseerd tot no-nonsens, holistisch coach; mentaal, emotioneel & fysiek.

Maike van Ees

Energetisch masseur & holistisch coach

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

in Amsterdam

Een sessie met mij brengt helderheid, kracht, vertrouwen en moed en kan net dat zetje geven dat je nodig hebt om (weer) in je licht te gaan staan. Mijn praktijkruimte bevindt zich in hartje centrum van Amsterdam op de Keizersgracht. Een mooie rustige ruimte waarin je helemaal tot jezelf kan komen.

Ik bied energetische massages, healing sessies en 1:1 holistisch coaching.

Angelique Pollen

Gezondheidscoach Stress & trauma

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

in Baarn

Ik ben gespecialiseerd in het loslaten van diep in het lichaam opgeslagen spanning. Zelf heb ik ervaren hoe ingrijpende gebeurtenissen en stress verschillende gezondheidsklachten kunnen veroorzaken. Ik ben terug in balans door goed naar mijn lichaam te leren luisteren en diepe spanning los te laten.

Wil jij ook meer invloed uitoefenen op je welzijn, je weerstand en je gezondheid? Merk je dat spanningen je gezondheidsklachten verergeren? Ik leer jou graag ontspannen.

Bas Vermeulen

De PijnVrij Coach

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

Online, in Tiel

Als de PijnVrijCoach geloof ik dat we door rust, vertrouwen en aandacht samen jouw pijn kunnen oplossen. Door middel van Mind-Body coaching, uitschakelen van triggerpoints en het aanpassen van voeding en leefstijl maken we het onmogelijke mogelijk! Ik leer je de kennis toepassen over verschillende thema's (lichaam, voeding, beweging, emoties, ademhaling) en we gaan aan de slag met de relatie tussen je emoties/patronen en je pijnklachten. Het is tijd voor een échte, blijvende oplossing.

Sharon voor de Poorte

Voedingsdeskundige

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

Online

Altijd maar op dieet, alles geprobeerd, maar nog steeds niet bereikt waar je zo naar verlangt? Ik help jou naar een gezonde & gelukkige relatie met eten. Zodat je weer rust kunt ervaren rondom eten, je lekkerder in je vel voelt en een fijne balans hebt gevonden in je eetpatroon. Ik ben voedingscoach, mediapsycholoog en ervaringsdeskundige op het gebied van een (on)gezonde relatie met eten.

Mijn methode is gebaseerd op het creëren van eetvrijheid, waarbij ik de principes van intuïtief eten toepas. We creëren samen een voedzame basis gebaseerd op enkel jouw voorkeuren. Geen menu’s, geen dieet, maar een goede, gezonde basis die voedzaam is en jou alle energie geeft om te doen wat jij wilt!

Dana Hooghiemstra

Holistisch gezondheidscoach/psycholoog

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

Online

Als holistisch gezondheidscoach kijk ik naar gezondheidsproblemen als het gevolg van een verstoord evenwicht tussen lichaam en geest, vaak als gevolg van een ongezonde, ongebalanceerde mindset en leefstijl en een niet-passend voedingspatroon.

Ik help jou inzicht te krijgen in jezelf en bied je daarnaast de juiste handvatten om een positieve en blijvende verandering teweeg te brengen.

Jon van Eerden

Stress- & burn-outcoach

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

in Amsterdam

Mijn werkwijze is holistisch omdat ik geloof dat alles met elkaar in verbinding staat. Samen kijken we verder dan de symptomen en gaan op onderzoek uit om te ontdekken wat er echt aan de hand is en hoe jij je leven kan optimaliseren. Mijn werk bestaat uit een combinatie van gesprekken, ademhalingstechnieken en andere oefeningen om patronen te doorbreken en jou weer helemaal in je kracht te zetten!

Sietske Wanst

Acupuncturist

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

in Assendelft

Hi, ik ben Sietske en als acupuncturist help ik mensen de harmonie te (her)vinden tussen lichaam, emoties, geest en ziel. Je kunt bij mij niet alleen terecht met gezondheidsklachten of symptomen maar ook om meer rust in jezelf te vinden en dichter bij jezelf te komen. Ik leg je duidelijk uit wat jouw lichaam je eigenlijk wilt vertellen en help je lichaam door middel van acupunctuur weer terug in balans te komen en te helen. Zo kun jij weer je eigen kracht en magie ervaren.

Danielle Dijkstra

Burn-out coach & Hypnotherapeut

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

in Amsterdam

Ik ben een gepassioneerde coach voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in zijn of haar functioneren, los wil komen van beperkende overtuigingen, conditioneringen en (voor)oordelen. Kortom: voor iedereen die openstaat voor verandering en kiest voor een beter leven. Als coach is het mijn passie om mensen te helpen beter in contact te komen met hun gevoelens en los te komen van nare (traumatische) ervaringen zodat je het leven vanuit een andere invalshoek gaat zien.

Dewy Karsten

Creatief therapeut en coach

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

Online, in Amsterdam

Ik heb waardevolle ervaringen mogen opdoen als creatief therapeut, trainer en coach. Ik bied 1:1 begeleiding in trajecten, losse sessies en stilte retraites. Hierbij begeleid ik je naar meer zelfvertrouwen, zodat je weet wat je nodig hebt, en leer je contact maken met jezelf. Weet waar je kracht ligt en welke stappen je moet zetten. Je ervaart hierdoor rust. Mijn praktijkruimte is gevestigd aan de Sarphatistraat in Amsterdam op een van de mooie locaties van Stories Spaces.

Anita Mulderij

Voedingscoach & Body confidence coach

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

Online, in Amsterdam

Ik ben holistisch voedingsdeskundige en Body Confidence coach. Mijn missie is om mensen te begeleiden bij het creëren van een liefdevolle relatie met eten en hun lichaam. Zo kunnen zij vol zelfvertrouwen en in verbinding met zichzelf het leven creëren dat zij wensen. Mijn werk heeft een holistische benadering. Dit blijkt noodzakelijk om een werkelijke transformatie te kunnen maken naar een liefdevolle verbinding met je lichaam.

Graziella Casula

Transformatiecoach voor vrouwen

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

Online

Ik ben gespecialiseerd in langdurige burn-outklachten bij vrouwen. Ik help graag om emotionele blokkades, beperkende overtuigingen en gedachtes waar je in blijft hangen te doorbreken. Op bewust en onbewust niveau. Ik heb een passie voor groei en verandering op intellectueel, spiritueel en emotioneel gebied.

Ik bied een 6 weeks online programma om jouw burn-out te doorbreken.

Mees Stegeman

Ademcoach / Breath coach

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

in Amsterdam

Ik ben onderzoekend en open-minded en al sinds heel jonge leeftijd gefascineerd door ademwerk. Een ademsessie kan je weer terugbrengen bij jezelf en je de nodige verdieping brengen door je bewustzijn te vergroten. Het is een boost naar meer zelfvertrouwen, ontspanning en raakt je in de kern. Ik ben down to earth en positief ingesteld en help je graag aan de hand van de combinatie van coaching en ademwerk.

De burn-out poli

Burn-out preventie & herstel

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

Online, in Amsterdam

Wij zijn Victor Overmars en Barbara Kok, de initiatiefnemers van de Burn Out Poli. Bij de Burn Out Poli begeleiden wij nu al 13 jaar iedereen die teveel stress of burn out gerelateerde klachten ervaart met groot en duurzaam succes. Je bent niet alleen, 1 op de 6 werknemers heeft burn out klachten. Bij de Burn Out Poli helpen wij jaarlijks honderden mensen die over hun eigen grenzen zijn gegaan. Overspannen zijn komt vaak niet alleen door werk maar een combinatie van factoren en stress.

Karlijn Hendriks

Stress,- Vitaliteit,- en Loopbaancoach

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

Online, Wandellocatie

Ik geloof in doen waar je goed in bent en waar je gelukkig van wordt en dit gun ik iedereen. Een gelukkig en vitaal leven waarbij je keuzes maakt die bij je passen. Ik help je de balans terug te vinden, te (her)ontdekken wie je bent en waar jij gelukkig van wordt. Door te weten wat je echt belangrijk vindt kun je gefundeerde keuzes maken en de regie over je leven herpakken.

Bas Lebesque

Health and Life Coach

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

Online, in Amsterdam

I believe that our life revolves around 5 big areas of life: Health, Love, Career, Money, and Connection to something greater. The way you present yourself in one of these areas is very similar to how we show up in other areas of life. If something is out of balance, possibly something is out of sync in another area. Get rid of the old stuff and behaviours that are not serving you anymore. Bring in the new, that what you have always wanted.

Paola Carnevale

Functional Nutrition and Lifestyle coach

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

Online

I help people with chronic conditions be in control, perform at your best and live your fullest life - by tuning in to their body, making sense of their symptoms and finding what works for them.

If you feel like you’re at the mercy of recurring symptoms that deplete you of your energy and leave you feeling you are missing out on your life, I know exactly what you are going through. I experienced the same myself. This is what brought me to the field of Functional Nutrition.

I regained control over my own health by identifying the most relevant nutritional and lifestyle factors, unique to me, and learning how to leverage them to stay in balance. And now I help my clients do the same.

Estrella Yorks

Life Coach

Gespecialiseerd in:

Ik werk: 

in Amsterdam

Ik geloof erin dat iedereen de kracht heeft om zijn of haar leven te transformeren, ongeacht hun verleden en daar wil ik je graag bij helpen. Tijdens de sessies maak ik gebruik van verschillende coachingtechnieken, zoals schrijftherapie en de EFT en TFT tap methode. Deze methodes heffen verstoring in het energiesysteem op. Tenslotte geef ik opdrachten, tools en tips die aansluiten op jouw persoonlijke doelen.