arrow&v

Gespecialiseerd in:

Esther Gieling-Meijer

Esther Gieling-Meijer

Gespecialiseerd in:

Pijn Reset Behandelaar & fysiotherapeut

Locatie:

Online, Apeldoorn

Vrouwengezondheid, Stress en burn-out, Onverklaarde klachten, Hoofdklachten, Chronische pijn, Nek- en rugklachten, Kindergezondheid

Ik kan uren praten over lichaamsbewustzijn, gedragspatronen, hoe stress invloed heeft op het lichaam en hoe dit relatief gemakkelijk opgelost kan worden. Ik maak graag verbinding met mensen die mij inspireren en die mij uitdagen om nog meer te groeien en mezelf te laten 'shinen'! Want we worden er toch allemaal blijer van, wanneer we minder stress en meer plezier kunnen ervaren?
Met de Pijn Reset Methode, ontdekte ik dat er zeker wel manieren zijn om aan de oorzaak van (steeds terugkerende) pijn te werken. En ook dat dit definitief kan zijn, wanneer iemand dit ook écht graag wil!

Esterelle van Zanten

Esterelle van Zanten

Gespecialiseerd in:

Herstelcoach van alcohol | Life & Burn-outcoach

Locatie:

Naarden-Vesting, Almere

Stress en burn-out, Slaapproblemen, Emotionele disbalans, Zingeving

Ik heb veel affiniteit met mensen die weer meer balans willen ervaren en willen afrekenen met niet helpende patronen en gewoontes. Centraal staan respect, gelijkwaardigheid en privacy. Mijn oprechte interesse en volledige inzet maken dat je met mij een goede en sterke start kunt maken. Ik ben een warme en pragmatisch coach met de juiste tools om jou te coachen, zodat jij meer vrijheid, kracht en gezondheid ervaart.

Dete Geerdink-Hollemans

Dete Geerdink-Hollemans

Gespecialiseerd in:

Integraal huisarts en leefstijlarts

Locatie:

Online, Zwolle

Vrouwengezondheid, Fertiliteit, Buikklachten, Hart- en vaatziekten, Schildklier problemen

Het is voor mij niet meer dan vanzelfsprekend dat ik iets voor vrouwen wil betekenen met een onvervulde kinderwens. Inmiddels heb ik meer dan 100 stellen met een kinderwens mogen begeleiden en is mijn kennis over fertiliteit, cyclusklachten en overgangsklachten enorm verdiept. Het voelt als een deel van mijn zielsmissie om vrouwen hierin te mogen ondersteunen.

Frederique Bicker

Frederique Bicker

Gespecialiseerd in:

Psychologe / Holistisch therapeut

Locatie:

Amsterdam, Online, Regio Amsterdam

Nek- en rugklachten, Vrouwengezondheid, Emotionele disbalans, Spieren en gewrichten

Ik bied een online Energy Awareness programma aan van 2 uur. Dit is een mix van: Psychologie • Meditatie • Yoga • Visualisatie • Lichaamswerk • Ademhalingsoefeningen • Catharsis.
Ik neem je mee in een holistische ervaring, met als doel om je energie niveau omhoog te brengen, je hoofd leeg te maken en om vastzittende emoties te bevrijden.

Amy Keijzer

Amy Keijzer

Gespecialiseerd in:

Family Life Coach and Healer

Locatie:

Hoorn, Online

Kindergezondheid, Buikklachten, Hoofdklachten, Chronische pijn, Emotionele disbalans

Ik ben kinderen/gezinscoach. Is je grootste wens als ouder dat je kind fluitend en dansend door het leven gaat? Een kind dat volledig in zijn kracht staat en zich vrij voelt om helemaal zichzelf te kunnen zijn?
Weet je zeker zoals het nu gaat, zo wil ik het niet meer? Ik help graag om het gezin in balans te brengen en kijk daarbij niet alleen naar het gedrag of de fysieke klacht maar naar het kind als geheel en naar het gezin als systeem.

Veronika Rutten

Veronika Rutten

Gespecialiseerd in:

Holistisch Healthcoach met focus op HERSTEL

Locatie:

Online

Herstel na ziekte, Chronische ziektes, Zingeving, Emotionele disbalans, Mentale klachten

Jong vitaal gezond heel oud worden is mijn levensmotto. Ik vind persoonlijke groei, vrijheid, compassie, nieuwsgierig zijn en dankbaarheid heel belangrijk. Mijn missie leven en teruggeven van mijn kennis en ervaring is mijn hoofdmotivatie. Ik heb ontdekt, dat ziekte zin heeft, dat ziekte een kans geeft om te veranderen, dat het een 'wake up call' is. Als je dit ontdekt kun je pas echt beter worden. Het gaat er niet om wat je hebt gehad, maar wel hoe jij er mee omgaat en wat je ervan leert!

Didrik A. Winsnes

Didrik A. Winsnes

Gespecialiseerd in:

Chiropractor

Locatie:

Den Bosch

Slaapproblemen, Chronische pijn, Hoofdklachten, Nek- en rugklachten, Kindergezondheid

Mijn focus ligt op de wervelkolom en het zenuwstelsel. Dit is namelijk de fundering van het lichaam. We helpen het zelf regulerende, zelf organiserende en zelf genezende vermogen van het lichaam te optimaliseren. Dit speelt zo’n belangrijke rol in gezondheid. Wie wil nou geen wervelkolom en zenuwstelsel die optimaal werken?

Sanne Jansen

Sanne Jansen

Gespecialiseerd in:

Psycho-Energetisch Lichaamswerk | Holistisch Fysiotherapie

Locatie:

Amsterdam, Online, Regio Amsterdam

Stress en burn-out, Buikklachten, Onverklaarde klachten, Emotionele disbalans, Chronische pijn, Zingeving, (On)bedoelde Zwangerschap Onderbrekingen

Lange tijd begreep ik niet wat het is om te voelen, en voelde mijn lichaam gesloten.
Ik begreep de essentie van ons zijn niet, het ging aan me voorbij en daardoor miste ik de diepgang. Zo leefde ik in disconnectie met mezelf, de ander, mijn dromen, en de wonderbaarlijkheid van het mens-zijn. Ik ben nu in de mogelijkheid om middels mijn helderheid de ander te horen, te zien en te begrijpen. Daarin kan ik je begeleiden om jezelf vollediger neer te zetten in dat wat je bent.

Thea van Bodegraven-Boonstra

Thea van Bodegraven-Boonstra

Gespecialiseerd in:

Relatiecoach bij psychische klachten of GGZ-diagnose

Locatie:

Alphen aan den Rijn

Emotionele disbalans, Relaties

Ik begeleid naasten die de thuissituatie niet meer aankunnen door gedrag of diagnose van een gezinslid. Mensen die het gevoel hebben alles geprobeerd te hebben en dat niets helpt, die zich machteloos, boos, of schuldig voelen.

Lucian van Ingen

Lucian van Ingen

Gespecialiseerd in:

Orthomoleculair (kPNI) darmtherapeut & psycholoog

Locatie:

Haarlem, Regio Amsterdam, Online

Buikklachten, Huidklachten

Ik geloof dat iedereen elke dag gezond en vitaal kan zijn. Of je nu al jaren last hebt van je darmen, of tijdelijke symptomen hebt. Het is mijn doel om jou te helpen je darmgezondheid te verbeteren met de juiste voeding en leefstijl. Graag ga ik samen met jou op een persoonlijke manier aan de slag om blijvend je gezondheid te verbeteren.

Margo Snoek

Margo Snoek

Gespecialiseerd in:

Ayurveda Lifestyle Coach

Locatie:

Bosch en Duin, Utrecht, Regio Utrecht, Online

Stress / burn-out, Slaapproblemen, Emotionele disbalans, Zingeving, Vermoeidheid

In mijn praktijk combineer ik de eeuwenoude kennis vanuit Ayurveda met lichaamsgerichte coaching. Ayurveda biedt allerlei praktische tips voor jouw lichaam, dus geen one size fits all. We zijn tenslotte allemaal uniek. Door lichaamsgericht te werken maak je een krachtige verbinding tussen lichaam en geest, zo kom je dieper in contact met je gevoelens en verlangens.

Leef vanuit je bron, jouw essentie. Je wordt je bewust van hoe je je voelt, wat je eet, hoe je leeft en hoe je beweegt. Zie het als een reset, terug naar de basis. Om dat te doen wat jij het allerliefste doet, dat waar jij gelukkig van wordt.

Adam van Buuren

Adam van Buuren

Gespecialiseerd in:

Pijnklachten expert en Integraal gezondheidscoach

Locatie:

Rijswijk

Nek- en rugklachten, Onverklaarde klachten, Chronische pijn, Hoofdklachten, Stress en burn-out, Slaapproblemen

Naar gelang wat je klacht is en/of je blessures hebt, ga ik op zoek naar waar zwakke schakels zitten in je lichaam. Zwakke schakels zorgen er namelijk voor dat je gaat compenseren, wat vaak leidt tot een pijnklacht. De zwakke schakels die zijn gevonden haal ik eruit door middel van manuele technieken (losmaken van weefsel), het activeren van spieren én het versterken van spieren (kracht- en mobiliteitsoefeningen). Je ervaart meestal direct pijnverlichting, omdat je lichaam niet meer hoeft te compenseren.

Melianthe Nicolai

Melianthe Nicolai

Gespecialiseerd in:

Uroloog, leefstijlarts

Locatie:

Bilthoven, Online, Regio Utrecht

Buikklachten, Seksuologische klachten, Urologische klachten, Leefstijl

Ik kan mijn patiënten helpen met hun urologische problemen én kan ik de tijd kan nemen om over de rest van iemands gezondheid en leefstijl te praten. Dit maakt het werk veel leuker en op deze manier is het mogelijk om de klachten te behandelen met oog voor de patiënt als geheel. Daarbij geef ik altijd op maat gemaakte leefstijladviezen. Zo is het mogelijk tot duurzame oplossingen te komen én nieuwe klachten voor in de toekomst voor die patiënt te voorkomen.

Christine van Andel

Christine van Andel

Gespecialiseerd in:

Female Leadership & Mindset Coach

Locatie:

Zoetermeer

Stress en burn-out, Emotionele disbalans, Zingeving

Na een sabbatical ben ik de opleiding tot intuïtief coach gaan doen bij het IMC. Juist de combinatie van oosterse en westerse denkwijzen sprak me enorm aan en was precies de ontwikkeling die ik nodig had. Niet alleen je hoofd gebruiken maar juist ook de wijsheid van het lichaam. Mijn coachtrajecten bestaan uit een aantal sessies waarin we met name in gesprek gaan met elkaar en ik soms ook een oefening doe om tot andere inzichten te komen (bijvoorbeeld een meditatie oefening).

Geeke Booij

Geeke Booij

Gespecialiseerd in:

GZ Haptotherapeut & Werk-Coach

Locatie:

Arnhem

Vrouwengezondheid, Onverklaarde klachten, Stress en burn-out, Nek- en rugklachten, Emotionele disbalans

Ik kijk graag breder dan alleen naar ziek zijn en genezen. Mijn interesse gaat vooral uit naar gevoel van weten, niet in je hoofd alleen maar ook in je lijf, het versterken van mentale veerkracht via het lichaam. Preventief werken om beter in je vel te komen. Je lichaam is slimmer dan je denkt! Daarnaast zie ik ook veel mensen die al last hebben van stress, vermoeidheid, piekeren, onbegrepen lichamelijke klachten, bore en burn-out, rouwverwerking, uitval op werk.

Luite de Jager

Luite de Jager

Gespecialiseerd in:

Bewustzijnstherapeut | Mentaal Fit Coach| Leefstijlcoach

Locatie:

Lemelerveld, Online

Stress en burn-out, Onverklaarde klachten

Alles wat jij bewust of onbewust meemaakt, wordt opgeslagen in jouw lichaam en geest. Oude informatie neemt te veel ruimte in beslag, waardoor je vast kunt lopen. Door deze oude informatie "op te schonen", is er meer ruimte voor nieuwe informatie. Dit proces doen we met Touch of Matrix, een bewustzijnsmethode voor lichaam en geest.

Antoinette van Herpen

Antoinette van Herpen

Gespecialiseerd in:

Psychosociaal / integratief therapeut

Locatie:

Online, Heerenveen, Hoornsterzwaag, Friesland

Stress en burn-out, Onverklaarde klachten, Emotionele disbalans, Zingeving, Persoonlijk leiderschap

Wanneer je bewust naar jezelf durft te kijken, dingen aan wilt gaan die ‘eng’ zijn om te doen en je innerlijke zelf diepgaand wilt ontmoeten, dan is er veel te ontdekken over wie je in wezen bent.
We zullen zoveel mogelijk de oorzaak van problemen aanpakken en niet slechts symptomen bestrijden. Het grote voordeel hiervan is dat, wanneer de bron direct wordt aangepakt, de bijbehorende symptomen veelal vanzelf verdwijnen.

Sophie Brokmann

Sophie Brokmann

Gespecialiseerd in:

Energetic Bodywork | Energetisch Lichaamswerk

Locatie:

Amsterdam, Online, Regio Amsterdam

Stress en burn-out, Vrouwengezondheid, Slaapproblemen, Chronische pijn, Onverklaarde klachten, Nek- en rugklachten, Emotionele disbalans, Zingeving, Hoofdklachten

Het is mijn passie om mensen te verbinden met de kracht van ons zelfhelende vermogen, om zo meer plezier, vitaliteit en vertrouwen in zichzelf en het leven te ervaren. Het komt regelmatig voor dat ik mensen begeleid via het lichaam door middel van open vragen om ruimte te maken voor de diepere emotie.

Jonna Holkers

Jonna Holkers

Gespecialiseerd in:

Lichaamsgericht psychosociaal coach

Locatie:

Utrecht, Regio Utrecht, Online

Stress en burn-out, Slaapproblemen, Emotionele disbalans, Zingeving, Trauma

Mijn werkwijze is lichaamsgericht, van denken naar voelen. We kijken naar datgene wat klachten veroorzaakt op diepere lagen en verwerkt wil worden. Hierdoor kunnen lichaam en geest (bodymind) weer in balans komen waardoor je vrijer kunt gaan leven en in staat bent keuzes te maken die echt bij je passen.
Naast lichaamsgericht psychosociaal coach, ben ik ook werkzaam als ademcoach. Tijdens de ademsessie leer je om weer volledig adem te halen in je buik en in je hartgebied, waardoor je meer zuurstof opneemt. Vastzittende emoties in je lichaam worden aangeraakt en kunnen vervolgens losgelaten worden.

Marieke Geurds

Marieke Geurds

Gespecialiseerd in:

Orthomoleculair therapeut & eetstoorniscoach

Locatie:

Online

Eetstoornissen, Vrouwengezondheid, Huidklachten, Buikklachten, Emotionele disbalans, Hormonale disbalans

Als geen ander weet ik hoe het is om een ongezonde relatie met voeding en jezelf te hebben. In combinatie met mijn orthomoleculaire voedingskennis heb ik het Gezond Genieten programma ontwikkeld. Het is geen "one size fits all", maar iedereen ontvangt een persoonlijk plan. We gaan aan de slag met jouw overtuigingen, patronen en negatieve gedachten. Je leert welke voeding voor jouw lichaam geschikt is en hoe je op een andere manier om kunt gaan met emoties en gevoelens. Je gaat je weer fitter voelen en leert op een gezonde manier te bewegen.

Alieke van Esterik

Alieke van Esterik

Gespecialiseerd in:

Geregistreerd Stress Interventie Expert, Qigong Instructeur

Locatie:

Online, Spanje, Nederland

Stress en burn-out, Slaapproblemen, Zingeving, Emotionele disbalans

Ik werk online, in zowel Nederland als Spanje met diverse programma's van transformeren, integreren en ontspannen. Los van je dagelijkse routine, me-time, uit je hoofd in je hart.

Jorit van de Brug

Jorit van de Brug

Gespecialiseerd in:

Haptotherapeut

Locatie:

Velsen

Stress en burn-out, Emotionele disbalans, Zingeving

Ik kan jou helpen meer inzicht in jezelf te krijgen. Haptonomische oefeningen en aanraking zijn een centraal onderdeel in mijn coaching. Maar altijd volg ik het proces van mijn cliënt. Ik heb al veel mensen geholpen bewust te worden van hun patronen. Ik kan oprecht geraakt worden bij wat er gebeurt tijdens een sessie. Als iemand de deur uit gaat met meer zin en plezier in het leven, dan is mijn missie geslaagd.

Raymonde van Zijl

Raymonde van Zijl

Gespecialiseerd in:

Coach voor trauma en chronische klachten

Locatie:

Wilnis, Regio Utrecht

Stress en burn-out, Slaapproblemen, Onverklaarde klachten, Hoofdklachten, Nek- en rugklachten, Emotionele disbalans, Trauma, Loopbaan

Als psycholoog en loopbaancoach doe ik vooral therapeutisch werk. Ik leg graag de vinger op de zere plek én verander daarin wezenlijk en blijvend iets. Alles in je leven vormt je. En heftige ervaringen laten hun eigen sporen na. Hardnekkige terugkerende (emotionele) pijn kun je verlichten, veranderen en wegnemen.

Peter van Lier

Peter van Lier

Gespecialiseerd in:

Jungiaans Analytisch Therapeut

Locatie:

Woerden, Regio Utrecht

Zingeving, Midlifecrisis, Trauma, Eenzaamheid, Stress / burn-out

Het is mijn passie om jou te begeleiden tijdens je zoektocht om je eigen unieke potentieel te realiseren. Aikido is voor mij meer lichamelijk georiënteerd en de Dieptepsychologie meer geestelijk georiënteerd. Mijn analytische vermogens, om uit chaos orde te creëren, samen met mijn mensenkennis, blijken een enorme hulp.

Lesley Posthuma

Lesley Posthuma

Gespecialiseerd in:

Queer Therapist

Locatie:

Online, Rotterdam

Stress / burn-out, Slaapproblemen, Chronische pijn, Emotionele disbalans, Zingeving

Vanuit een intuïtieve wijze behandel ik, dat wil zeggen dat ik altijd begin met een intakegesprek waarin ik vaak naar de kern ga van het probleem van de cliënt. Vanuit daar stel ik een behandelplan samen dat voornamelijk bestaat uit oefeningen op locatie, gesprekken en wat huiswerk voor thuis. Ik werk met verschillende technieken om de hulpvraag op te lossen.

Anita Stal

Anita Stal

Gespecialiseerd in:

Analytisch coach en Reiki healer

Locatie:

Venlo, Roermond

Vrouwengezondheid, Stress en burn-out, Buikklachten, Onverklaarde klachten, Slaapproblemen, Chronische ziektes, Emotionele disbalans, Zingeving

Door mijn opleidingen van NLP Practitioner en de ACT® methodiek ben ik meer bewust van mijn natuurlijk talent en aangeleerd gedrag. Als Sociaal Analytisch mens ben ik aan de opleiding tot Jungiaans Analytisch Therapeut begonnen, waardoor ik meer bewust ben geworden van het feit dat alles energie is. Coaching bestaat uit praten en eventueel een tafelopstelling. Reiki bestaat uit aanraking met kleding aan.

Ingrid de Geus

Ingrid de Geus

Gespecialiseerd in:

Energetisch therapeut

Locatie:

Online, Gouda

Emotionele disbalans, Slaapproblemen, Onverklaarde klachten, Zingeving, Stress en burn-out

Het voelt heerlijk om eindelijk te kunnen ontspannen, om energie te kunnen voelen doorstromen en om nieuwe verbanden te leggen. Alsof de zon van hoop en uitzicht op nieuwe mogelijkheden voor jou weer op komt. Ik leer je graag zelfhulptechnieken waarmee je je welzijn en gezondheid ondersteunt en op den duur in eigen handen kunt nemen. Voor hooggevoelige mensen voelt deze manier van werken als thuiskomen. Mijn specialisme is het structureel opruimen en achter je laten van belemmerende diepe, fundamentele patronen.

Nicolien Brzesowsky

Nicolien Brzesowsky

Gespecialiseerd in:

Shiatsu therapeute

Locatie:

Amsterdam, Alkmaar

Stress en burn-out, Onverklaarde klachten (SOLK), Emotionele disbalans

De kracht in mijn handen kan ik in de zen shiatsu goed gebruiken. Ik maak tijdens de behandeling gebruik van aanraking, shiatsu, en etherische oliën. Ook gebruik ik soms klankschalen tijdens de behandeling. Een hele mooie combinatie met shiatsu en heel helend!

Gwen Soethof

Gwen Soethof

Gespecialiseerd in:

Holistisch coach, Burn-out en Leiderschapscoach

Locatie:

Nijmegen, Ede, Velp, Zevenaar, Dieren, Doetinchem, Zutphen

Stress en burn-out, Zingeving, Emotionele disbalans

Door te onderzoeken wie jij bent, wat je lijf jou aan signalen geeft en door het in evenwicht brengen van je denken, handelen en voelen, kom je het dichtst bij jezelf. Ik loop graag een stukje met je mee; welke vraagstukken heb je in je leven? We gaan aan de slag met verhelderende onderzoeken, verdiepende vragen en goede gesprekken, eventueel ondersteund door creatieve opdrachten, wandelingen of visualisaties.

Marije van der Laan

Marije van der Laan

Gespecialiseerd in:

Human Design Professional / Coach/ Trainer

Locatie:

Online, Den Haag, Leidschendam

Stress en burn-out, Emotionele disbalans, Zingeving, Persoonlijk leiderschap, Loopbaan, Mindset

Wat ik het mooiste vind aan het werk dat ik doe, is te zien dat jij wordt geraakt en ontspant in de erkenning van wie je in diepste wezen bent! In wat nu echt ‘jezelf’ is. Wanneer ik jou inzicht geef in jouw unieke innerlijk kompas dan ga je meer voldoening, rust, succes en verwondering ervaren in alle facetten van je leven. Zo loop je minder of niet meer vast in je hoofd of in je leven. Met zelfvertrouwen en ontspanning, in contact met je ware zelf en je unieke potentieel. Door te ontdekken wat je lange tijd hebt genegeerd en vooral zelf te experimenteren of dit ook voor jou klopt, zal je vertrouwen op de wetenschap dat ook jij hier een unieke bijdrage hebt en kan jouw ware missie – jouw Goud – zich ontvouwen!

Helena van Vliet-van Houten

Helena van Vliet-van Houten

Gespecialiseerd in:

Natuurcoach

Locatie:

Wandellocatie

Stress en burn-out, Emotionele disbalans, Zingeving

Als natuurcoach komen al mijn kwaliteiten en talenten samen. Ik vind het fijn om anderen te helpen met een verlangen, vraag of zorg. Ik geef geen antwoorden of advies, ik ondersteun de ander om de antwoorden uit hunzelf naar boven te halen. Tijdens de coaching haal ik ieders kwaliteiten en talenten graag naar voren, uiteraard in en met de kracht van de natuur. De natuur geeft je immuunsysteem een boost, je bloeddruk verlaagt en je hartslag wordt rustiger. Daarnaast stijgt je productiviteit, je krijgt meer energie en je geluksgevoel stijgt.

Danielle Brörmann

Danielle Brörmann

Gespecialiseerd in:

Specialist in Werkgeluk & Welzijn

Locatie:

Online, Breda

Zingeving, Vrouwengezondheid, Stress / burn-out, Emotionele disbalans

Ik werk veel vanuit mijn intuïtie en gebruik al mijn levens- en werkervaring in mijn werk als coach en trainer. Mijn missie is anderen te helpen om hun levensdoel en hartmissie te vinden en om ze te bevrijden van blokkades en beperkingen om te gaan leven en werken vanuit hun hart. Ik werk vanuit mijn eigen KOEL-principe, het staat voor: Kunstzinnig Ontspannen Energiek en Liefdevol.

Joyce Duikers

Joyce Duikers

Gespecialiseerd in:

Holistisch Therapeut

Locatie:

Leusden, Amersfoort

Stress / burn-out, Slaapproblemen, Ademcoaching, Emotionele disbalans, Onverklaarde klachten, Nek- en rugklachten, Zingeving, Chronische pijn

Ons lijf heeft een ontzettend intelligent systeem met een groot zelfhelend vermogen. Alleen maken we daar in mijn ogen nog niet altijd optimaal gebruik van. Patronen, overtuigingen, onverwerkte emoties en trauma's zorgen ervoor dat de energie niet vrij kan stromen. Op termijn kan dit zelfs klachten veroorzaken waardoor je nog meer vast komt te zitten. In mijn sessies werk ik daarom altijd met het lijf. Daar zit de ingang om vanuit die controle naar meer flow te gaan.

Piet Leunis

Piet Leunis

Gespecialiseerd in:

Shiatsu therapeut

Locatie:

Utrecht, Regio Utrecht

Mentale klachten, Emotionele disbalans, Stress / burn-out, Slaapproblemen, Migraine, Chronische pijn, Onverklaarde klachten

Voor mij is de relatie met de cliënt het belangrijkst. Deze moet zich gezien en gehoord voelen. Mijn aanraking is licht, omdat dat voor mij voldoende is om de energie in de persoon te voelen en in beweging te brengen. De Traditionele Chinese geneeskunde gaat er vanuit dat als de energie in het lichaam niet in balans is dit samen gaat met fysieke of mentale klachten. De behandeling versterkt het zelfhelende vermogen waardoor klachten verminderen.

Cordula Quadt

Cordula Quadt

Gespecialiseerd in:

Shiatsu therapeut

Locatie:

Amsterdam

Stress en burn-out, Mentale klachten, (Onverklaarde) fysieke klachten, Emotionele disbalans, Trauma

Iedereen die een acute of chronische fysieke of emotionele klachten heeft, is welkom. Momenteel werk ik veel met mensen die nazorg willen na een ziekteproces of na een ervaring die impact heeft gehad (bijv. een ongeluk of trauma). Shiatsu therapie kan naast of onafhankelijk van een reguliere, fysio- of psychotherapeutische behandeling worden toegepast. Na een sessie bij mij voelen mijn cliënten zich vaak soepeleren, kalmer en ervaren ruimte in hun lichaam en geest.

Lotte Boekhout

Lotte Boekhout

Gespecialiseerd in: