top of page

Shiatsu therapeuten

Shiatsu kan worden ingezet bij acute of chronische fysieke of emotionele klachten en is een zachte, manuele behandelvorm waarbij je je kleding aanhoudt. We hebben gediplomeerde shiatsu therapeuten voor jou geselecteerd. Bekijk ze hieronder. Eerst meer lezen? Klik hier.

Nicolien Brzesowsky

Nicolien Brzesowsky

Shiatsu therapeut

Locatie:

Amsterdam, de Pijp, Alkmaar

Gespecialiseerd in:

Stress en burn-out, Onverklaarde klachten (SOLK), Emotionele disbalans

Wil jij meer balans en gezondheid in je leven? Ik help je daar als shiatsu therapeute en energetisch coach graag bij. De kracht in mijn handen kan ik in de zen shiatsu goed gebruiken. Ik maak tijdens de behandeling gebruik van aanraking, shiatsu, en etherische oliën en soms klankschalen. Dat is een hele mooie combinatie met shiatsu en werkt erg ontspannend en helend! Daarnaast geef ik (indien gewenst) voedingsadviezen gebaseerd op de Chinese Geneeskunde en Westerse voedingsleer.

Cordula Quadt

Cordula Quadt

Shiatsu therapeut

Locatie:

Amsterdam, Muiderpoort station

Gespecialiseerd in:

Stress en burn-out, Mentale klachten, (Onverklaarde) fysieke klachten, Emotionele disbalans, Trauma

Iedereen die een acute of chronische fysieke of emotionele klachten heeft, is welkom. Momenteel werk ik veel met mensen die nazorg willen na een ziekteproces of na een ervaring die impact heeft gehad (bijv. een ongeluk of trauma). Shiatsu therapie kan naast of onafhankelijk van een reguliere, fysio- of psychotherapeutische behandeling worden toegepast. Na een sessie bij mij voelen mijn cliënten zich vaak soepeleren, kalmer en ervaren ruimte in hun lichaam en geest.

Paul Hilkens

Paul Hilkens

Shiatsu therapeut

Locatie:

Amsterdam, de Pijp

Gespecialiseerd in:

Nek- en rugklachten, Stress en burn-out, RSI, Emotionele disbalans, Slaapproblemen

Redenen waarmee mensen mijn praktijk weten te vinden zijn bijvoorbeeld een stroeve schouder, een knie of enkel die protesteert, of een onderrug die vast is gaan zitten. Maar ook als er emotionele spanning is door bijvoorbeeld veranderingen in de privé- of werksfeer met veel stress, slapeloosheid of zelfs een burn-out als gevolg. Shiatsu is een fysieke behandeling die zorgt dat het lichaam in een toestand van rust en herstel kan komen zodat jij kunt herstellen en weer lekker in je vel komt te zitten.

Oda Meiberg

Oda Meiberg

Shiatsu therapeut, watsu & doula

Locatie:

Amsterdam, Rivierenbuurt

Gespecialiseerd in:

Vrouwengezondheid, Stress / burn-out, Buikklachten, Slaapproblemen

Een vrouwenleven bestaat uit veel verschillende fases, waarin niet alleen belangrijke levensgebeurtenissen een rol spelen, maar ook veel hormonale veranderingen plaatsvinden. Ik ondersteun vrouwen met hormonale klachten en ben met name gespecialiseerd in klachten en hulpvragen rondom zwangerschap en bevalling. Als shiatsu therapeute werk ik lichaamsgericht en liefdevol. Het lichaam is 'het instrument', en door mijn werkwijze ondersteun ik ook het herstellen van jouw lichamelijke, mentale, emotionele en spirituele balans.

Heidy van Koesveld

Heidy van Koesveld

Shiatsu therapeut

Locatie:

Amsterdam, Station Rai

Gespecialiseerd in:

Stress en burn-out, Nek- en rugklachten

Op de welbekende kruising staan? Mis je support? Weet je even niet meer welke kant je op moet? Je eigen vanzelfsprekende stroom kwijt? Dit kan zich uiten in zowel fysieke, mentale of emotionele klachten. Voornamelijk jongeren (20'ers, 30'ers) vinden hun weg naar mij met vraagstukken zoals "ik wil iets iets anders in mijn leven, ik loop vast, maar weet niet wat te doen". Ze hebben veelal fysieke klachten, sombere buien en verdriet of een parate dosis woede of frustratie. We gaan werken aan stromende energie zodat jij je weer kalm, fit en helder voelt.

Joyce Vlaarkamp

Joyce Vlaarkamp

Japanse acupunctuur & shiatsu

Locatie:

Amsterdam, Rivierenbuurt

Gespecialiseerd in:

Vrouwengezondheid, Slaapproblemen

Waar ik je goed bij kan helpen is: klachten rondom menstruatie en overgang, slaapproblematiek, betere balans vinden. Bij zowel acupunctuur als shiatsu gaat het om het balanceren van de energie in je lichaam. Klachten voorkomen, verminderen of verdwijnen, als je lichaam weer in balans komt. Ik vind het fijn om samen op zoek te gaan naar een betere balans in de brede zin van het woord. Uiteraard is iedereen welkom en is het een gezamenlijke zoektocht naar de oorzaak van je klacht; wat dat betreft ben ik in de kern een echte generalist.

Adeline Kuiken

Adeline Kuiken

Shiatsu therapeut

Locatie:

Blaricum, Abcoude, Regio Amsterdam

Gespecialiseerd in:

Onverklaarde klachten, Stress en burn-out

Ik geef Zen Shiatsu behandelingen. Shiatsu is een traditionele Japanse geneeswijze. Door druk uit te oefenen op specifieke punten wordt het natuurlijke vermogen van het lichaam zichzelf te helen en in balans te brengen gesteund en versterkt. Het is een uitermate ontspannende ervaring en behandelingen kunnen het opbouwen van stress voorkomen. Daarnaast geef ik ontspanningsmassages en Qigong.

Mijke Ruijterman Vreeburg

Mijke Ruijterman Vreeburg

Shiatsu therapeut

Locatie:

Amsterdam

Gespecialiseerd in:

Stress en burn-out, Nek- en rugklachten, Emotionele disbalans

Veel cliënten, vrouwen en mannen, die bij mij komen hebben een druk leven met een baan en een gezin. Ze hebben veel te regelen en vaak moeite om te ontspannen. Ze hebben vaak een zittend of stressvol beroep waarbij ze veel in het hoofd zitten. Er is minder contact met de rest van het lichaam. Rugpijn, hoofdpijn, schouderpijn, vermoeidheid en slaapproblemen zie ik vaak en ook overspannenheid en burn-out. Ook behandel ik vrouwen tijdens de zwangerschap.

Piet Leunis

Piet Leunis

Shiatsu therapeut

Locatie:

Utrecht, Pijlsweerd

Gespecialiseerd in:

Mentale klachten, Emotionele disbalans, Stress / burn-out, Slaapproblemen, Migraine, Chronische pijn, Onverklaarde klachten

Voor mij is de relatie met de cliënt het belangrijkst. Deze moet zich gezien en gehoord voelen. Mijn aanraking is licht, omdat dat voor mij voldoende is om de energie in de persoon te voelen en in beweging te brengen. De Traditionele Chinese geneeskunde gaat er vanuit dat als de energie in het lichaam niet in balans is dit samen gaat met fysieke of mentale klachten. De behandeling versterkt het zelfhelende vermogen waardoor klachten verminderen.

Jannet Veenbaas

Jannet Veenbaas

(Shiatsu) Massage therapeut en Zacht Werken coach

Locatie:

Groningen

Gespecialiseerd in:

Vrouwengezondheid, Stress en burn-out, Buikklachten, Slaapproblemen, Onverklaarde klachten, Hoofdklachten, Kindergezondheid, Nek- en rugklachten, Emotionele disbalans, Zingeving

Shiatsu, Massage en Zacht Werken Coaching: werken vanuit verbinding, vanuit het hart.
Ik merk dat lichaam en geest beide tot rust moeten worden gebracht, om daarna vanuit ontspanning een nieuwe start te kunnen maken. Het lichaam houdt allerlei emoties vast en zorgt er dan voor dat het gaat verkrampen. Het stuk coaching dat ik bied, gaat echt over mindset en is direct praktisch toepasbaar in het dagelijks leven; jouw lichaam vertelt me wat de belangrijkste onderwerpen zullen zijn voor het stuk coaching. Verder gebruik ik muziek als tool om je dieper in ontspanning te laten zakken, of juist bij emoties te kunnen komen.

Karlijn Eickmans

Karlijn Eickmans

Shiatsu therapeut

Locatie:

Amsterdam, Zeeburg

Gespecialiseerd in:

Stress en burn-out, Nek- en rugklachten, Emotionele disbalans, Vergroten bewustzijn

Uit het hoofd, in je lichaam. Het beoefenen en ontvangen van shiatsu brengt meer balans tussen denken en voelen gebracht: wat gebeurt er nu echt in je lichaam? Ik heb door Shiatsu bijvoorbeeld meer ademruimte, minder chronische klachten en ik ben vaker helder, waardoor ik minder pieker en makkelijker keuzes maak. Dit is ook waarbij ik jou ondersteun.

Shiatsu werkt ontspannend en zet zaken in beweging. Kom je bij me op de mat?

Keuzestress?

 

Dat willen we uiteraard niet. Je kunt ons altijd om advies vragen. Mail naar: info@curefinder.nl.

bottom of page