top of page

Reconnect met jezelf

Je kunt bij deze gekwalificeerde therapeuten terecht voor o.a.:

Voelen i.p.v. denken | Gevoel jezelf kwijt te zijn geraakt | Meer zelfliefde | Grenzen aanvoelen | Meer je lichaam 'belichamen' | Keuzes maken uit je hart i.p.v. hoofd

Marije van der Laan

Marije van der Laan

Gespecialiseerd in:

Human Design Professional / Coach/ Trainer

Locatie: 

Online, Den Haag, Leidschendam

Stress en burn-out, Emotionele disbalans, Zingeving, Persoonlijk leiderschap, Loopbaan, Mindset

Wat ik het mooiste vind aan het werk dat ik doe, is te zien dat jij wordt geraakt en ontspant in de erkenning van wie je in diepste wezen bent! In wat nu echt ‘jezelf’ is. Wanneer ik jou inzicht geef in jouw unieke innerlijk kompas dan ga je meer voldoening, rust, succes en verwondering ervaren in alle facetten van je leven. Zo loop je minder of niet meer vast in je hoofd of in je leven. Met zelfvertrouwen en ontspanning, in contact met je ware zelf en je unieke potentieel. Door te ontdekken wat je lange tijd hebt genegeerd en vooral zelf te experimenteren of dit ook voor jou klopt, zal je vertrouwen op de wetenschap dat ook jij hier een unieke bijdrage hebt en kan jouw ware missie – jouw Goud – zich ontvouwen!

Nicolien Brzesowsky

Nicolien Brzesowsky

Gespecialiseerd in:

Shiatsu therapeut

Locatie: 

Amsterdam, de Pijp, Alkmaar

Stress en burn-out, Onverklaarde klachten (SOLK), Emotionele disbalans

Wil jij meer balans en gezondheid in je leven? Ik help je daar als shiatsu therapeute en energetisch coach graag bij. De kracht in mijn handen kan ik in de zen shiatsu goed gebruiken. Ik maak tijdens de behandeling gebruik van aanraking, shiatsu, en etherische oliën en soms klankschalen. Dat is een hele mooie combinatie met shiatsu en werkt erg ontspannend en helend! Daarnaast geef ik (indien gewenst) voedingsadviezen gebaseerd op de Chinese Geneeskunde en Westerse voedingsleer.

Sanne Jansen

Sanne Jansen

Gespecialiseerd in:

Psycho-Energetisch Lichaamswerk | Holistisch Fysiotherapie

Locatie: 

Amsterdam, Online, Regio Amsterdam

Stress en burn-out, Buikklachten, Onverklaarde klachten, Emotionele disbalans, Chronische pijn, Zingeving, (On)bedoelde Zwangerschap Onderbrekingen

Lange tijd begreep ik niet wat het is om te voelen, en voelde mijn lichaam gesloten.
Ik begreep de essentie van ons zijn niet, het ging aan me voorbij en daardoor miste ik de diepgang. Zo leefde ik in disconnectie met mezelf, de ander, mijn dromen, en de wonderbaarlijkheid van het mens-zijn. Ik ben nu in de mogelijkheid om middels mijn helderheid de ander te horen, te zien en te begrijpen. Daarin kan ik je begeleiden om jezelf vollediger neer te zetten in dat wat je bent.

Jonna Holkers

Jonna Holkers

Gespecialiseerd in:

Lichaamsgericht psychosociaal coach

Locatie: 

Utrecht, Regio Utrecht, Online

Stress en burn-out, Slaapproblemen, Emotionele disbalans, Zingeving, Trauma

Mijn werkwijze is lichaamsgericht, van denken naar voelen. We kijken naar datgene wat klachten veroorzaakt op diepere lagen en verwerkt wil worden. Hierdoor kunnen lichaam en geest (bodymind) weer in balans komen waardoor je vrijer kunt gaan leven en in staat bent keuzes te maken die echt bij je passen.
Naast lichaamsgericht psychosociaal coach, ben ik ook werkzaam als ademcoach. Tijdens de ademsessie leer je om weer volledig adem te halen in je buik en in je hartgebied, waardoor je meer zuurstof opneemt. Vastzittende emoties in je lichaam worden aangeraakt en kunnen vervolgens losgelaten worden.

Jorit van de Brug

Jorit van de Brug

Gespecialiseerd in:

Haptotherapeut

Locatie: 

Velsen

Stress en burn-out, Emotionele disbalans, Zingeving

Ik kan jou helpen meer inzicht in jezelf te krijgen. Haptonomische oefeningen en aanraking zijn een centraal onderdeel in mijn coaching. Maar altijd volg ik het proces van mijn cliënt. Ik heb al veel mensen geholpen bewust te worden van hun patronen. Ik kan oprecht geraakt worden bij wat er gebeurt tijdens een sessie. Als iemand de deur uit gaat met meer zin en plezier in het leven, dan is mijn missie geslaagd.

Esther Molenaar

Esther Molenaar

Gespecialiseerd in:

Haptotherapeut

Locatie: 

Amsterdam, Regio Amsterdam

Stress en burn-out

Wil je je ook weer goed in je vel voelen? In mijn praktijk voor Haptotherapie staat het idee centraal dat (vervelende) ervaringen en herinneringen opgeslagen liggen in het lichaam. Wanneer deze zich (onbewust) vastzetten in je lichaam, dan uit zich dat vaak op termijn in spanningen in je lijf, onprettige gewoontes, of moeizame relaties. Door gesprekken, ervaringsoefeningen en gerichte aanraking maken we weer contact met deze herinnering, en leer ik je er op een nieuwe manier mee om te gaan. We zoeken daarbij de balans tussen lichaam, verstand en gevoel: zo kom je weer sterk in het leven te staan.

Heidy van Koesveld

Heidy van Koesveld

Gespecialiseerd in:

Shiatsu therapeut

Locatie: 

Amsterdam, Station Rai

Stress en burn-out, Nek- en rugklachten

Op de welbekende kruising staan? Mis je support? Weet je even niet meer welke kant je op moet? Je eigen vanzelfsprekende stroom kwijt? Dit kan zich uiten in zowel fysieke, mentale of emotionele klachten. Voornamelijk jongeren (20'ers, 30'ers) vinden hun weg naar mij met vraagstukken zoals "ik wil iets iets anders in mijn leven, ik loop vast, maar weet niet wat te doen". Ze hebben veelal fysieke klachten, sombere buien en verdriet of een parate dosis woede of frustratie. We gaan werken aan stromende energie zodat jij je weer kalm, fit en helder voelt.

Lenneke van der Meijden

Lenneke van der Meijden

Gespecialiseerd in:

Opsteller | Systemisch coach | Lichaamsgericht therapeut

Locatie: 

Online, Utrecht, Leidse Rijn

Stress en burn-out, Emotionele disbalans, Vergroten bewustzijn

Ik begeleid vrouwen die stress ervaren, teveel van zichzelf vragen of vastlopen.
Met mijn expertise in opstellingen, systemisch coachen, lichaamsgerichte therapie en psychologie werk ik met een holistische werkwijze. Je kunt bij me terecht voor 1-1 familieopstellingen, subconscious healing sessies en 1-1 trajecten.

Heleen Reijnierse

Heleen Reijnierse

Gespecialiseerd in:

Intuïtieve coach en bodywork

Locatie: 

Velserbroek, Regio Amsterdam

Vergroten bewustzijn, Zingeving, Stress en burn-out

Wil jij ook meer in verbinding staan met je gevoel? Wil je beter leren voelen en luisteren naar jezelf, je grenzen kunnen aangeven? In ons hart zit de grootste rijkdom. Mijn sessies heten dan ook Heartspace sessies en zij gaan over thuiskomen in jezelf en het belichamen van jouw ziel. Ik combineer massage met energetisch werk en coaching om jou te ondersteunen op je weg naar meer acceptatie, zelfliefde en een diepere verbinding met jezelf.

Adeline Kuiken

Adeline Kuiken

Gespecialiseerd in:

Shiatsu therapeut

Locatie: 

Blaricum, Abcoude, Regio Amsterdam

Onverklaarde klachten, Stress en burn-out

Ik geef Zen Shiatsu behandelingen. Shiatsu is een traditionele Japanse geneeswijze. Door druk uit te oefenen op specifieke punten wordt het natuurlijke vermogen van het lichaam zichzelf te helen en in balans te brengen gesteund en versterkt. Het is een uitermate ontspannende ervaring en behandelingen kunnen het opbouwen van stress voorkomen. Daarnaast geef ik ontspanningsmassages en Qigong.

Marijke Hukema

Marijke Hukema

Gespecialiseerd in:

Coaching & Zingeving

Locatie: 

Amsterdam, Regio Amsterdam

Stress en burn-out, Zingeving

We kunnen allemaal geblokkeerd raken door gevoelens van onzekerheid, stress, doelloosheid of overprikkeling. Hoe vind je dan opnieuw en dieper de verbinding met je hart en met jezelf? Wat zijn de antwoorden op de vraag wat je bezielt? Wanneer stroomt het? In mijn praktijk kom je weer thuis bij jezelf. Afgestemd op jou gaan we aan de slag met coaching of aromatherapie massage.

Wendeline Moorrees

Wendeline Moorrees

Gespecialiseerd in:

Transformatie therapeut (RTT)

Locatie: 

Online, Weesp, Bij jou thuis

Stress en burn-out, Onverklaarde klachten, Trauma, Zingeving

Ik help je ontdekken hoe je via je onderbewustzijn & de kracht van je gedachten los kan komen van emotionele én fysieke pijn. Zodat je het vertrouwen hervindt om weer vooruit te komen. We hebben allemaal groot potentieel in ons. Maar soms kan onze innerlijke saboteur (je onderbewustzijn) voor lichamelijke en mentale klachten zorgen. Dat komt veel voor bij onverwerkt emotioneel (kind)pijn. Dit kan chronische klachten veroorzaken, waar geen medische verklaring voor is. Ik zet je door middel van Rapid Transformational Therapy weer terug in je pure kracht: voor innerlijke vrijheid en een betere gezondheid.

Wei Ting Woo

Wei Ting Woo

Gespecialiseerd in:

Integratieve counselor & hypnotherapeut

Locatie: 

Online, Amsterdam, Regio Amsterdam

Stress en burn-out, Angstklachten, Trauma, Bewustwording

Mijn missie is om mensen hun eigen potentieel te laten ontdekken en de uiting van hun authentieke zelf. Het laten (her)ontdekken van hun eigen kracht en het vertrouwen op hun eigen kunnen en gevoel staan hierbij centraal. Ik help je eigen kracht te (her)ontdekken en je te laten vertrouwen op je eigen kunnen en gevoel!

Bij mij kun je terecht voor coaching, hypnotherapie en sound healing.

Maike van Ees

Maike van Ees

Gespecialiseerd in:

Energetisch masseur & holistisch coach

Locatie: 

Amsterdam, Regio Amsterdam

Stress en burn-out

Een sessie met mij brengt helderheid, kracht, vertrouwen en moed en kan net dat zetje geven dat je nodig hebt om (weer) in je licht te gaan staan. Mijn praktijkruimte bevindt zich in hartje centrum van Amsterdam op de Keizersgracht. Een mooie rustige ruimte waarin je helemaal tot jezelf kan komen.

Ik bied energetische massages, healing sessies en 1:1 holistisch coaching.

Sophie Brokmann

Sophie Brokmann

Gespecialiseerd in:

Energetic Bodywork | Energetisch Lichaamswerk

Locatie: 

Amsterdam, Online, Regio Amsterdam

Stress en burn-out, Vrouwengezondheid, Slaapproblemen, Chronische pijn, Onverklaarde klachten, Nek- en rugklachten, Emotionele disbalans, Zingeving, Hoofdklachten

Het is mijn passie om mensen te verbinden met de kracht van ons zelfhelende vermogen, om zo meer plezier, vitaliteit en vertrouwen in zichzelf en het leven te ervaren. Het komt regelmatig voor dat ik mensen begeleid via het lichaam door middel van open vragen om ruimte te maken voor de diepere emotie.

bottom of page