top of page

PLNKTN.

EEN COMPLETE, DUURZAME EN PLANTAARDIGE SUPERFOOD GEMAAKT VAN ALGEN.

MYTO.webp

Marine Phytoplankton

De supplementen van PLNKTN zijn gemaakt van Marine Phytoplankton, een unieke algensoort. Het is een natuurlijk product, bomvol mineralen, vitaminen, Omega 3, aminozuren (bouwstenen voor eiwitten) en sterke antioxidanten. Een echte natuurlijke krachtpatser kun je het dus wel noemen!

 

Ons lichaam heeft dagelijks veel nutriënten nodig om goed te kunnen functioneren. De capsules van PLNKTN. bevatten >75 voedingsstoffen, geen vulmiddelen en zijn 100% vegan.

Waarom Marine Phytoplankton?

Je goed voelen begint van binnenuit. Daar wil je op kunnen bouwen. Klanten van PLNKTN. ervaren positieve effecten op hun gezondheid. 

Waar kan Marine Phytoplankton aan bijdragen?

✓ Ondersteunen immuunsysteem
✓ Verbeteren spijsvertering (microbioom
)
✓ Meer energie & focus
✓ Verbeteren huid, haar & nagels 

ALGEN CAPSULES.webp
ALGENOLIE.webp

Algenolie

De algenolie van PLNKTN. is Omega-3 in zijn puurste vorm. Algen produceren namelijk zelf Omega-3 (vissen produceren zelf geen Omega-3, ze eten algen en slaan de Omega-3 daaruit op).

 

Omega-3 vetzuren behoren tot de essentiële voedingsstoffen, alleen halen we via onze voeding de benodigde hoeveelheid meestal niet. Met algenolie supplementen ondersteun je je lichaam met een 100% plantaardig product en voorkom je onnodige visvangst. 

De producten

MARINE FYTOPLANKTON - 120 CAPSULES (60 GRAM)
 

€34,95

BTW inbegrepen.

✓ Versterk je immuunsysteem  
✓ Gezondere spijsvertering/darmflora 
✓ Een betere huid  
✓ Ontstekings
remmend

bottom of page