top of page
Fotoshoot Karlijn Marjolein_edited.jpg

Hi!

Wij zijn Karlijn en Marjolein en wij hebben het platform Curefinder opgericht omdat wij vinden dat er te veel mensen met gezondheidsklachten vastlopen bij de huisarts of in het ziekenhuis en maar blijven rondlopen met klachten. 

En dat kan anders! Voor 80% van de mensen met bijvoorbeeld Prikkelbare Darmsyndroom, SIBO of lekkende darm is een oplossing te vinden in het aanpassen van het voedingspatroon en het in balans brengen van lichaam en geest. Wij hebben de beste specialisten geselecteerd die jou hier bij kunnen helpen.

Ben jij er klaar voor om je gezondheidsklachten goed te gaan aanpakken? Vul nu onze vragenlijst in (2 min.) en wij matchen je persoonlijk aan de beste hulp voor jouw situatie en je ontvangt ook direct 10 tips voor een betere buikgezondheid. Onze matching is gratis en geheel vrijblijvend!

Waarom doen wij dit?

In het verleden hebben wij allebei onze eigen persoonlijke zoektocht gehad buiten de reguliere zorg om hulp te vinden die aansloot bij onze eigen gezondheidsklachten. Daarvoor reisde Marjolein heel Nederland door om de ene keer bij iemand behandeld te worden in een vaag achterkamertje en om de andere keer in een mooie praktijkruimte uit te komen. Bij een aantal behandelaren waren de resultaten zo verbluffend dat zij zich afvroeg: "waarom kent niemand deze man of vrouw"? Maar ja, alles ging eigenlijk alleen maar via via... 

Ook Karlijn heeft na jaren zoeken ontdekt wat echt bij haar lichaam past. En dat bleek shiatsu. Ze is zelf de vierjarige opleiding gaan doen en werkt nu (deeltijd) als shiatsu therapeute. Het voelde als thuiskomen voor haar lichaam. 

Voor ons beiden was het een eye-opener om bij specialisten terecht te komen die de tijd hadden om te kijken naar dieperliggende oorzaken van de gezondheidsklachten. En om te worden gezien als mens, en als geheel. Want wij geloven, dat ons hele lichaam in balans hoort te zijn, zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel. 

Omdat wij weten wat een enorme zoektocht het kan zijn als je gezondheidsklachten hebt, maar er in het reguliere systeem niet een oplossing voor vindt, helpen wij heel graag hierbij. Zodat jij weet waar je terecht komt, bij wie, wat je kunt verwachten en niet onbelangrijk.. wat dat kost.

 

Het is onze missie om Nederland een stukje gezonder te maken. Dat doen we door goed te luisteren naar welke gezondheidsklachten iemand heeft en dat persoonlijk te matchen aan een specialist. Wij kennen namelijk iedere specialist op ons platform en weten precies wat ze doen en wie ze goed kunnen helpen.

 

Je zou kunnen zeggen, dat je dit werk ook door een computer kunt laten doen. En dat is waar. Alleen doen wij het zelf, met heel veel passie. Wij zijn er niet voor een diagnose of als vervanging van de huisarts. Sterker nog, voordat je op zoek gaat naar aanvullende hulp, vragen wij je altijd eerst bij je huisarts langs te gaan. Zodat jij zeker weet dat er geen medische aandoeningen spelen die in het ziekenhuis behandeld moeten worden. 

NB. We gaan uiteraard vertrouwelijk om met de gegevens die je met ons deelt, je gegevens worden niet gedeeld met anderen.  We zijn hier echt alleen om jou te helpen een stap in de goede richting te zetten naar een betere gezondheid.

Specialisten voor buikklachten

Wil je alvast een kijkje nemen en zien met welke specialisten wij samenwerken? Alle specialisten zijn hoogopgeleid en persoonlijk gescreend door ons.

Contact

Wij helpen je graag persoonlijk. Je kunt ons altijd een e-mail sturen met je vragen, of ons bellen. 

Wil je dat wij je bellen als het jou uitkomt? Plan dan direct een afspraak in onze agenda

085-0601214

bottom of page