Witte meubels

CUREFINDER VINDT EN VERBINDT

Persoonlijk adviesgesprek

 

Bij Curefinder zijn we ervan overtuigd dat heling ontstaat vanuit vertrouwen, vanuit je gehoord voelen en dezelfde taal spreken. Het gaat tenslotte om jou en jouw gezondheid, en ieder individu en ieder lichaam functioneert op een eigen unieke manier. Dat maakt dat niet iedere behandelaar of behandelvorm per se een match is voor jou. Zelfs al werkte het voor een vriend, vriendin of kennis wel heel goed.

 

De juiste woorden of aanraking, de juiste energie van de juiste coach of therapeut, op het juiste moment, in combinatie met de behandelvorm die jou zo aanspreekt, zorgen ervoor dat jij een laag dieper kunt gaan. Wanneer je je veilig voelt bij een coach of therapeut, je vertrouwen hebt in de aanpak en je je daardoor volledig durft te openen... dan ontstaat er beweging. Beweging in je lichaam én in je mind. Een beweging die je bij de kern brengt; de kern van jouw klacht, en ook, de kern van jezelf. Dat is waar de sleutel ligt voor verbetering. That's where the magic happens. 

 

Is dat zweverig? Nee hoor, alles behalve. Wij zijn bij Curefinder super nuchter, maar we zijn er wel van overtuigd dat het tijd is voor een grote transformatie op gezondheidsgebied. Het huidige zorgsysteem past velen niet meer en daarom is het tijd voor integrale zorg, waarin Westerse en Oosterse wijsheden samenkomen en we voorbij klachten en symptomen gaan kijken, op zoek gaan naar de oorzaken van onze gezondheidsklachten en we het zelfhelende vermogen van ons lichaam optimaal inzetten. Want gezond zijn is helaas niet vanzelfsprekend. Lees hier meer over ons.

Omdat we graag persoonlijk helpen, bieden we je nu een unieke kans!

Gratis matching én een gratis eerste consult!

Wil jij actief werken aan een betere gezondheid? Meld je dan nu aan voor ons matchingsonderzoek, waarbij we in samenwerking met een aantal artsen jou aan de hand nemen en gaan achterhalen hoe wij de perfecte match kunnen maken én wie voor jou de perfecte match is. Of je voor een afspraak gaat en bij wie, dat is uiteraard helemaal jouw keuze. 

 

Doorloop je met ons het onderzoek, dan is jouw eerste afspraak bij de gekozen professional gratis! Omdat je ons ook helpt, betalen wij je eerste afspraak! Vervolgafspraken zijn voor eigen rekening. We vertellen je vooraf welke kosten er verbonden zitten aan de afspraken. .

 

Ben je er klaar voor? Meld je dan nu snel aan!