Welkom!

Ik ben Marjolein, de oprichtster van Curefinder en ik vertel je graag waarom ik doe wat ik doe.

 

Jarenlang heb ik in e-commerce gewerkt en heel veel ervaring opgedaan bij topbedrijven, waaronder bol.com en Treatwell. Ondanks dat ik het goed naar mijn zin had in 'deze wereld', bleef er bij mij iets knagen. Want waarom is het de normaalste zaak om tegenwoordig online een bankstel te kopen of een afspraak bij een kapper te boeken.. maar als we gezondheidsklachten hebben, dan worden we vaak enkel gewezen op de gebruikelijke zorgoplossingen die er zijn.


Er is echter een enorm aanbod van coaches en therapeuten die verder kijken dan klachten en symptomen. Die de tijd nemen om achter de echte oorzaak van problemen te komen. Die in veel gevallen de kennis, filosofie en aanpak van de westerse en oosterse geneeskunde combineren; 'the best of both worlds'. Van wie het hun persoonlijke missie is om jou een gezonder en gelukkiger leven te laten leiden. En dat.. terwijl de reguliere zorg uit zijn voegen barst.


Het is mijn doel om al deze behandelvormen in de spotlights te zetten, te laten zien wat het inhoudt, wie de persoon is 'achter een behandelaar', hoe een consult, sessie of behandeling gaat, zelf te kiezen en eenvoudig online hulp te kunnen boeken.

 

Ik wil mensen bewust maken en het vertrouwen geven dat ze aan de slag kunnen gaan met hun gezondheid. Er is vaak meer mogelijk dan je zelf denkt. Zelf heb ik dit ook mogen ervaren en hoop met Curefinder jou de tools te geven om te werken aan de gezondheid van je lichaam en geest, waar en wanneer jou dit uitkomt.

Moonshot

De focus van Curefinder ligt op het matchen van mensen met gezondheidsklachten aan gekwalificeerde coaches en therapeuten. Het kan gaan om het boeken van een 1:1 sessie, online of op locatie, maar ook door een op maat gemaakt programma te volgen dat helemaal op jou is afgestemd.

 

Je vindt bij Curefinder meer én minder voor de hand liggende behandelvormen. Aan jou de keuze waar jij voor gaat. Het doel van Curefinder is om de weg naar een gezonder leven makkelijk en laagdrempelig te maken. Hoe jij dat invult, is aan jou.

 

Op dit moment zijn we hard aan het werk om aanbod toe te voegen dat jou in staat stelt om voortdurend te werken aan je gezondheid. Denk aan ademhalingsoefeningen, meditaties, healings, online workshops of events.. ga zo maar door. Veel hiervan is gericht op het in contact en in balans brengen van je lichaam en geest. Want dit is zo essentieel voor je gezondheid. Jij bepaalt zelf waar je op dit moment aan toe bent.

Ben jij een holistisch coach of therapeut en sluit jij aan bij onze missie? Meld je dan nu snel aan!