top of page

Ontspannen doe je zo

Ontspannen.png

Wist jij dat stress een grote veroorzaker is van allerlei aanhoudende gezondheidsklachten? Een beetje stress hebben, is niet zo erg... maar langdurig stress hebben, kan ervoor zorgen dat je steeds slechter gaat slapen, dat je buikklachten krijgt, je gewicht toeneemt, je huid slechter wordt en ga zo maar door… Dat willen we natuurlijk niet! Daarom bieden wij je nu gratis ons stappenplan aan om meer ontspanning in je leven te brengen!

Ho! Stop!

Voordat je weer weg gaat, willen wij ons aan je voorstellen!

Curefinder.jpg

Wij zijn Karlijn en Marjolein, de oprichters van Curefinder.

 

Wij zijn Curefinder gestart omdat er enorme aantallen mensen stoeien met gezondheidsklachten en eigenlijk geen goede oplossing vinden. Veel mensen lopen met hun klachten vast bij de huisarts of in het ziekenhuis en horen dan ‘leer er maar mee leven’

Gelukkig kan het anders! Want er is in Nederland een groot aanbod van hoogopgeleide, gezondheidsprofessionals die zelfstandig werken en niet vastzitten aan het 10-minuten beleid van de reguliere zorg. Deze specialisten nemen de tijd om achter de (vaak onderliggende) oorzaken van jouw klachten te komen en zij maken een persoonlijk plan, waarmee je samen aan de slag gaat. 

 

Je vindt bij ons ook online programma's. Hiermee kun je direct van start. Als jij meer ontspanning en rust in je leven wilt, dan kunnen we ons "Fit en gezond in 8 weken' programma aanraden. Het is een leuk programma waarin je op een ontspannen manier gaat ontdekken hoe je beter binnen je eigen grenzen kunt blijven en hoe je op een makkelijke manier, met simpele tools je eigen gezondheid kunt verbeteren. 

bottom of page