top of page
Lars van den Nieuwenhoff

Weight loss blueprint

Lars van den Nieuwenhoff

Health Coach

Over het programma

Met de Weight Loss Blueprint krijg je:
- bakken met levensenergie
- een blijvend gezond gewicht
- grip op je "lekkere trek"
- minder (onweerstaanbare) honger
- betere concentratie
- minder humeurschommelingen
- betere slaap en word je uitgerust wakker

Bij het programma krijg je nog de volgende bonussen:

1. Bonusmodule
In de verdiepende bonusmodule komen de volgende aan bod: de complete intermittent fasting guide, met een hoofdstuk gewijd aan vrouwen en slaap-optimalisatie.

2. Schema's en guidelines
Je krijgt toegang tot een handige productenlijst met de IkiGuides-proof producten: veilige/schone producten voor dagelijks gebruik.

3. Toegang tot de community
In deze groep met alle deelnemers aan het programma delen we regelmatig interessante wetenschappelijke ontwikkelingen en toepasselijke informatie.

Begeleiding & meer...

Week 1 - Ontgrendel de vetcel

Je kunt proberen af te vallen door een energietekort te creëren, maar als je vervolgens niet in staat bent om deze energie uit je vetcellen te halen, dan val je nog niet af en voel je je juist waardeloos, moe en chagrijnig. Bovendien maak je het jezelf zo onnodig moeilijk...

Daarom beginnen we met het ontgrendelen van de vergeten energiebron: de meest schone en duurzame brandstof die het lichaam kan gebruiken.

Week 2 - Versnel je metabolisme

Wanneer je toegang hebt tot de grote hoeveelheid energie in je vetcellen is het tijd om je metabolisme op te schalen. Dit doen we door de laatste remmen er af te halen (ontsteking, insuline, stress etc), waardoor je vet ook daadwerkelijk in een rap tempo kunt gaan verbranden.

Voor deze versnelling gaan we op zoek naar een aantal extra sterke signalen. Deze kunnen we nu ook daadwerkelijk effectief toedienen omdat je nu veel meer energie hebt vanuit je vetcellen.

Week 3 - Stimuleer metabole flexibiliteit

Je verbrandt nu effectief vet en voelt ook de energie die je hiervoor terug krijgt. Langzaam ga je naar je natuurlijke gewicht, dus nu is het zaak om de stok achter de deur te plaatsen.

We introduceren verschillende methoden die we in gaan zetten om te zorgen dat je voor altijd en zonder extra moeite op je natuurlijke gewicht blijft.

Week 4 - Leren luisteren, interpreteren en bijsturen

Deze laatste fase kun je zien als de puntjes op de 'i'. We gaan er namelijk voor zorgen dat je alle geleerde tools op een veilige en duurzame manier zelfstandig kunt blijven inzetten na het programma.

Een belangrijk onderdeel hiervan is leren luisteren naar je eigen lichaam en het interpreteren van haar signalen. Zo leer je beter herkennen wat je lichaam op welk moment nodig heeft waardoor je vanuit rust en vertrouwen door kunt gaan.

Over de specialist

Het is mijn doel je te laten inzien en ervaren dat je weer controle kunt hebben over je lichaam, geest en gezondheid. Gezondheid is namelijk niet alleen de afwezigheid van ziekte, maar juist het floreren van het lichaam en geest als geheel. Ik kan me voorstellen dat je verward bent door de chaos aan gezondheidsinformatie die je dagelijks over je heen krijgt via (social)media en het nieuws. Wat is waar? Wat werkt en welke expert moet je nu weer geloven?

Om te zorgen dat jij al je keuzes op het gebied van gezondheid op basis van een stevig fundament en daarom zelfstandig kunt maken, bieden we je een uitgebreid online programma aan. Tijdens dit programma heb je de optie tot persoonlijke begeleiding, zodat we gericht aan je gezondheidsdoelen kunnen werken. Of je doel nu meer energie, afvallen, minder pijntjes, fitter worden of gezondere darmen is. Om de oplossing te vinden, kijken we naar jouw lichaam als geheel.

Ik wil aan mijn gezondheid werken!

bottom of page