top of page
Veronika Rutten

Weer vertrouwen na ziekte

Veronika Rutten

Holistisch Health coach met focus op herstel

Over het programma

JEZELF terugvinden, weer van jezelf leren te houden, grenzen durven stellen en weer vertrouwen krijgen in een gezonde toekomst is het doel van deze online training.
Het gaat er niet om WAT je hebt gehad of hebt meegemaakt …, maar wel HOE jij er mee omgaat!

Ik neem je mee in de volgende stappen:
• Evalueer en begrijp:
Evalueer je situatie, dit is een hele belangrijke start van een belangrijk traject. De situatie in kaart brengen geeft je inzichten, wat er weer toe leidt dat je het beter kunt plaatsen en begrijpen. Het is zeker zeer de moeite waard.

• Accepteer en doorbreek:
Accepteren is niet altijd makkelijk, maar je zult zien, dat het je veel gaat brengen. Onderzoek jouw mogelijkheden, want hier ligt een belangrijke sleutel om verder te komen. Doorbreken van oude patronen helpen hierbij.

• Leer en manifesteer:
Krijg inzicht in je levenslessen en wat het met je doet. Besef, dingen gebeuren niet voor niets, er is altijd een te leren les. Als je deze berijpt, kun je wat veranderen en ga jij een nieuwe toekomst manifesteren.

• Ontdek en verander:
In alles wat je overkomt of situaties waar jij het moeilijk mee hebt zit een les verborgen. Leer van de lessen en jouw leven zal voorgoed veranderen, jouw persoonlijke groei staat niets meer in de weg.

• Plan en Creëer:
Jij hebt je lessen geleerd, jouw patronen doorbroken en nu is het tijd om nieuwe plannen te maken. Jij creëert jouw nieuwe leven, niemand anders doet dat voor je en dat voelt heel fijn. Want jij bent het waard!

• Omarm en houd van jezelf:
Het gaat om jou, jij bent het allerbelangrijkste in dit onderdeel. Jij doet dit voor niemand anders. Je laat alle pijn, angsten en onzekerheden achter je en jij gaat jouw nieuwe leven omarmen omdat je van jezelf houdt en omdat jij het waard bent.

Begeleiding & meer...

Jij krijgt toegang tot een besloten leeromgeving, met daarin alle informatie per module. Dit bestaat uit een video-uitleg, een werkblad, een meditatie en opdrachten. Vul de opdrachten in en deel jouw inzichten met mij in de besloten Facebook groep! Stel je vragen, want zo blijven wij in contact. Ik kan je op deze manier begeleiden en vragen beantwoorden.

Je krijgt 2 persoonlijk gesprekken, zodat ik je persoonlijke tips kan geven en er zijn 3 Zoom-bijeenkomsten met de groep.

Er is veel aandacht aan besteed aan de werkmap, zodat jij het graag bewaart en regelmatig terug kunt kijken.

TARIEVEN
Het standaard tarief is € 597,-.
Met vroegboek korting is het € 547,-.

Neem contact met ons op om te achterhalen of je in aanmerking komt voor de vroegboekkorting.

STARTEN MET EEN GROEP
Er zijn vaste startdatums die gelden voor dit online programma.
De eerst volgende is: 09 januari 2023.
Voor meer startdatums: vul het contactformulier in en je ontvangt snel antwoord.

Over de specialist

Als eerste ben ik ervaringsdeskundige, heb in 2002 kanker gehad en ben volledig genezen.
Ik ben opgeleid tot verpleegkundige, operatie assistente, en na mijn ziekteperiode heb ik mij verdiept in de 'zin van ziek-zijn'. Daarvoor heb ik de opleiding Omega Health-Coach gevolgd die gaat over onbewuste genezing en eventuele blokkades die ervoor zorgen waarom je niet beter wordt. Ook heb ik veel bijscholingen gedaan over dit onderwerp.

Jong vitaal gezond heel oud worden is mijn levensmotto. Ik vind persoonlijke groei, vrijheid, compassie, nieuwsgierig zijn en dankbaarheid heel belangrijk. Mijn missie leven en teruggeven van mijn kennis en ervaring is mijn hoofdmotivatie.

Ik heb ontdekt dat ziekte zin heeft en dat ziekte een kans geeft om te veranderen: dat het een 'wake up call' is. Als je dit ontdekt kun je pas echt beter worden.

Met al mijn ervaringen en kennis heb ik mijn eigen methode ontwikkeld en een boek geschreven "In 10 stappen vertrouwen na ziekte: geloof in je kracht en bouw aan een gezonde toekomst".

Ik wil aan mijn gezondheid werken!

bottom of page