Dokter Juriaan

van Klacht naar Kans

Dokter Juriaan

Arts en coach

Over het programma

VERBETER JE LEVEN DOOR NAAR JE LIJF TE LUISTEREN

- Waarom de strategie die iedereen al jaren toepast niet werkt
- Waarom diëten averechts werkt en trainingsschema’s falen​
- Een breed en compleet beeld op jouw gezondheid
- Hoe je met één vraag je leven drastisch kan veranderen​
- Hoe je de verbinding tussen jou en jezelf naar een ander niveau kunt brengen.

Inhoud van de cursus:
- 5 modules
- Videoles, audiofragmenten en een werkboek bij iedere module
- Verbeter je leven door naar je lijf te luisteren
- Complete en compacte online cursus
- Inclusief 3 bonussen


JA, IK WIL DIT:
Klik op deze link om het programma te volgen: https://dokterjuriaan.plugandpay.nl/r?id=u9WHboVZ
Investering: € 115,-

Het programma bestaat uit 5 modules:

MODULE 1: JE LIJF ALS PERFECTE THERMOMETER
Wat heeft jouw lijf jou te vertellen?
Verbeter jouw leven door naar je lijf te luisteren. Daar waar je met je hoofd geen ‘nee’ zegt, gaat je lichaam het voor je doen. Wat mag jij veranderen in jouw leven, zodat het weer goed en kloppend voelt voor jou?

MODULE 2: FEITEN
WAAR HEB JE NU EIGENLIJK MEE TE MAKEN?
In deze module gaat het over de praktische en feitelijke informatie omtrent jouw fysieke of mentale klacht. Sinds wanneer en hoe is het ontstaan? Wat heb je er tot nu toe aan gedaan: wie heb je om hulp gevraagd en wat is het effect hiervan geweest. Kortom welke informatie heb je en wat ontbreekt er nog.

MODULE 3: VOEDING
VOEDEN OF AFLEIDING?
In deze module neem ik je mee om naar jouw voeding te kijken vanuit nieuwsgierigheid. Wanneer en waarom eet je eigenlijk? Maar al te vaak eten we vanuit een gewoonte of gebruiken we voeding om een ander ongemak te compenseren of te vermijden: ongemakkelijke gevoelens als pijn, verdriet, verveling… Met andere woorden: is het voeden of afleiding?

MODULE 4: BEWEGING
EEN COMBINATIE VAN KRACHT, LENIGHEID EN COÖRDINATIE
Inmiddels weten de meeste mensen wel dat bewegen goed is. Maar wat moet je dan gaan doen? Cardio, krachttraining? Hoe vaak in de week? Hoelang? Allemaal misschien voor de hand liggende vragen, maar in de praktijk nog lastig te beantwoorden. Deze module neemt je mee om deze vragen te onderzoeken en te ontdekken wat goed en kloppend voelt voor jou.

MODULE 5: EMOTIES
DE IMPACT VAN EMOTIES OP JOUW LEVEN
Deze module gaat over de emotionele impact van jouw klacht. In hoeverre heeft jouw mentale of fysieke klacht invloed op jouw leven?

Begeleiding & meer...

Videoles:
Met video’s begeleidt Dokter Juriaan jou om meer inzicht in jouw fysieke en/of mentale klacht(en) te krijgen.

Audiofragmenten:
Luister naar de audiofragmenten met het werkboek erbij om het beste uit deze cursus te halen.

Handig werkboek:
Bij deze cursus ontvang je een handig werkboek met zelfbegeleidingsopdrachten.

VOORBEELDEN VAN FYSIEKE OF MENTALE KLACHTEN:
- Stress
- Moeheid
- Somberheid
- Overgewicht
- Pijn
- Hoge ademhaling
- Prikkelbaar zijn
- Piekeren
- Gejaagd gevoel
- Hartkloppingen
- Blessures
- Slapeloosheid
- Oorsuizen
- Angstklachten
- Burn-out


BONUS 1 E-BOOK: 10 stappen op weg naar Zelfvertrouwen, Zelfrespect en Zelfwaardering. Deze weg, daar heb jij zelf 100% procent invloed op. Hij ligt voor je voeten, klaar om bewandeld te worden.

BONUS 2 Geleide meditaties: 3 meditaties (door Juriaan Galavazi) om via jouw lijf in contact te komen met jouw kostbaarheid. Waar en wanneer je maar wilt te beluisteren via de PC of via de app op je telefoon.

BONUS 3 Twee hoofdstukken uit Zielsgelukkig = Kerngezond: 7 spirituele wetten voor gezondheid door drs. Richard de Leth. Twee van de zeven wetten krijg jij cadeau! Wet 1: volg je innerlijk vuur en wet 2: tem je oerbrein

Over de specialist

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als arts en coach begeleid ik mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen. Middels diverse coachingsprogramma’s laat ik mensen ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben.

Als ik één ding de afgelopen vijftien jaar heb mogen ervaren in mijn werk als huisarts is het wel dat stress en een hoofd vol gedachten uiteindelijk ziekmakend kunnen zijn en zorgen voor klachten zoals chronische vermoeidheid, somberheid, slaapproblemen, blessures, hartkloppingen of buikklachten. Daar waar je met je kop geen nee meer kunt zeggen, gaat je lichaam het voor je doen. Ik zie Dokter Juriaan als mijn missie om mensen te begeleiden om zowel fysiek als mentaal gezond te blijven. Met zorg en aandacht.

“Je lijf is de perfecte thermometer. De richtingaanwijzer die jou feilloos vertelt welke richting je op mag gaan. Mits je bereid bent om te luisteren.”

Ik wil aan mijn gezondheid werken!