top of page
Esterelle van Zanten

Simply Sober

Esterelle van Zanten

Herstelcoach van alcohol | Life & Burn-outcoach

Over het programma

Tijdelijk of langdurig geen alcohol drinken is een geweldig voornemen, maar tegelijkertijd kan het ook spannend of lastig aanvoelen. Misschien drink je te vaak, te veel of is maat houden voor jou gewoon lastig? Simply Sober begeleid je perfect bij een alcoholvrije periode. Zodat jij deze periode leuker, makkelijker én met nieuwe inzichten doorkomt.

Je doorbreekt vastgeroeste patronen en alcohol drinken is erna niet meer vanzelfsprekend. Na de alcoholvrije week of maand kun je namelijk beter en bewuster kiezen of je wel of niet wilt gaan drinken. Het inlassen van een pauze kan zowel op korte als op lange termijn enorme voordelen opleveren voor je energieniveau, balans, gewicht, slaap, creativiteit en stress reduceren. Dit klinkt goed toch?

Simply Sober gaat over een periode niet drinken én over hoe je gewoontes je daarbij kunnen helpen. Kleine aanpassingen in je leefstijl kunnen een groot verschil maken. Waardoor je gezonder en sterker wordt en makkelijker zonder alcohol kan. Simply Sober doe je volledig privé en wanneer je dat wilt.

Vanuit mijn eigen ervaringen, mijn coachingspraktijk, mijn kennis over alcohol en met mijn eigen alcoholvrij leven, kan ik je goed hierbij helpen. Ik doe met je mee. Met veel passie en plezier.

Wil je liever met een korter programma starten? Dat kan ook! Ik bied ook een 7-daags programma aan om uit te proberen wat dit met je doet.

Begeleiding & meer...

Ik ondersteun je in je simply sober proces met:
- Elke dag nieuwe en unieke content.
- Elke dag een korte inspirerende video en een werkblad met opdrachtjes, informatie en handige tips.
- Een interactief online programma, de ingevulde documenten kun je makkelijk bewaren.
- Stel vragen per chat of mail, het is mijn missie je zo goed mogelijk te begeleiden.
- Tips op het gebied van voeding en alcoholvrije alternatieven. Nuchter leven hoeft zeker geen afzien te zijn.
- Maak gebruik van mijn E-book vol nuttige tips om een alcoholvrije periode leuker en makkelijker door te komen.

Over de specialist

Ik ben een warme en pragmatisch coach. Door mijn eigen levenspad en de opgedane kennis beschik ik over de juiste tools om jou te coachen. Ik heb veel affiniteit met mensen die weer meer balans willen ervaren en willen afrekenen met niet helpende patronen en gewoontes. Centraal staan respect, gelijkwaardigheid en privacy. Mijn oprechte interesse en volledige inzet maken dat je met mij een goede en sterke start kunt maken. Zodat jij meer vrijheid, kracht en gezondheid ervaart.

Ik wil aan mijn gezondheid werken!

bottom of page