top of page
Esterelle van Zanten

Simply Happy

Esterelle van Zanten

Life & Burn-outcoach | Herstelcoach van alcohol

Over het programma

Misschien ben je verdrietig, eenzaam, onzeker, uit balans of gewoon niet happy. Simply Happy gaat over een leuker leven leiden. Het is dé onlinebegeleiding bij je zoektocht naar meer geluk, 30 dagen lang. Een korte periode met langdurig resultaat. Wat als het wél kan? Krijg meer energie, blijdschap, tevredenheid en zelfvertrouwen. Ga weer vooruit met een frisse blik en positieve mindset.

Weet dat je nooit alleen bent met jouw problemen of vraagstukken. Anderen hebben ook soortgelijke problemen. Je bent niet alleen! Met het Simply Happy programma ga je op zoek naar wat je wel blijer, gelukkiger en sterker maakt. Ik ondersteun je erbij. Op een leuke en luchtige manier ga je verder en sta je niet stil. Juist nu is dat belangrijker dan ooit: blijf bewegen. En wel richting positiviteit.

Jij bepaalt grotendeels hoe Simply Happy je bent!

Begeleiding & meer...

Ik ondersteun je in je Simply Happy proces met:
- Elke dag nieuwe en unieke content.
- Elke dag een korte inspirerende video en een werkblad met opdrachtjes, informatie en handige tips.
- Een interactief online programma, de ingevulde documenten kun je makkelijk bewaren.
- Stel vragen per chat of mail, het is mijn missie je zo goed mogelijk te begeleiden.
- Tips om langere tijd fitter, veerkrachtiger en gelukkiger te zijn.

Over de specialist

Ik ben een warme en pragmatisch coach. Door mijn eigen levenspad en de opgedane kennis beschik ik over de juiste tools om jou te coachen. Ik heb veel affiniteit met mensen die weer meer balans willen ervaren en willen afrekenen met niet helpende patronen en gewoontes. Centraal staan respect, gelijkwaardigheid en privacy. Mijn oprechte interesse en volledige inzet maken dat je met mij een goede en sterke start kunt maken. Zodat jij meer vrijheid, kracht en gezondheid ervaart.

Ik wil aan mijn gezondheid werken!

bottom of page