top of page
Erik Veldman

Oefenplatform Motius

Erik Veldman

Osteopaat

Over het programma

Motius is een online oefenplatform met yogahoudingen ingedeeld in handige categorieën (nek en schouders, rug, bekken etc). Naast de fysieke losse oefeningen biedt Motius ook hele fijne en effectieve adem- en ontspanningsoefeningen en prachtige meditaties aan.

De video’s zijn helder en rustig en je doet de oefening tegelijkertijd mee. Onder elke video staat een uitleg waar de oefening dienend voor is. Om niet alleen je focus te hebben op de spieren in je lichaam, zijn er ook effectieve adem- en ontspanningsoefeningen, en visuele meditaties om beter te leren gronden of juist meer je lijf te openen. Deze dragen goed bij aan het balanceren van je emoties en energie.

Je hebt toegang tot allerlei korte video's of je kunt kiezen voor een 4 weken durende cursus gericht op specifieke klachten. Met de cursus werk je op je eigen tempo aan je klachten. Je kunt alle oefeningen vaker doen en zelf de verdieping er in opzoeken.


CURSUS NEK & SCHOUDERS:
Vier weken lang ontvang je elke week een nieuwe en inspirerende (yoga)les met oefeningen. Maar ook tips speciaal voor de nek en schouders. De thema’s die aan bod komen zijn:

- wat is fascia, alles is met elkaar verbonden in je lijf.
- aandacht verleggen van je hoofd (denken) naar omlaag (voelen).
- houding, hoe zit en sta je (voor jou) goed.
- ontspannen, bewust worden van spanning in je lijf.

Heb jij veel last van nek en schouderkachten … dan is deze cursus echt wat voor jou!

JA, IK WIL DIT:
Meld je aan via deze link: https://motius.plugandpay.nl/redirect?url=motius.nl/&affiliate=karlijn-eickmans

Begeleiding & meer...

Je wordt tijdens de lessen en oefeningen begeleid door mijn stem. Ik leg ook uit waarom bepaalde bewegingen of oefeningen positief werken bij het verhelpen van bepaalde klachten.

Indien je vragen hebt over het online programma, kun je via de "boek een afspraak"-knop een 15 minuten sessie met mij, Erik, aanvragen.

Wens je fysieke behandeling van je klachten, is het ook mogelijk een consult bij me aan te vragen via de button.

Over de specialist

Ik ben mijn pad begonnen met een opleiding tot Hatha Yogadocent van drie jaar. Daarna heb ik vijf jaar Tai Chi beoefend en allerlei trainingen op het gebied van massage, rebalancing, coaching maar vooral ook heel veel aan bewustzijn en zelfontwikkeling gedaan.

Daarna heb ik de zeven jarige HBO opleiding Osteopathische geneeskunde afgerond bij college Sutherland te Amsterdam. Dit opleidingsinstituut staat bekend om haar integere en subtiele manier van opleiden en was daarom voor mij een logische keuze.

Naast het individueel behandelen van cliënten, ontwikkel ik steeds meer cursussen voor het Motius oefenplatform. De tips en oefeningen die ik mijn cliënten mee geef, kunnen nu dus ook makkelijk online gedaan worden.

Mijn praktijk is in Amsterdam, en een dag per week vind je mij bij de Burn Out Poli in Amsterdam.

JA, IK WIL DIT:
Meld je aan via deze link: https://motius.plugandpay.nl/redirect?url=motius.nl/&affiliate=karlijn-eickmans

TARIEVEN:
€8,95 per maand.
Dit is een maandabonnement dat normaal gesproken €14,95 kost.
Je krijgt ongelimiteerd gebruik van alle oefeningen, meditaties etc.
Het abonnement is maandelijks opzegbaar (voor de 20e van de maand).

Ik wil aan mijn gezondheid werken!

bottom of page