Simone Scherpenzeel

Find your Voice

Simone Scherpenzeel

Psycholoog

Over het programma

Het online Find your Voice programma gaat over het kunnen en durven horen van je innerlijke stem en jezelf uitspreken. Je innerlijke stem helpt je altijd om de juiste aandacht te geven aan jezelf, aan je lichaam en aan je intuïtie. Zo ga je keuzes (durven) maken die in lijn liggen met wat goed is voor jou. Dat helpt je vooruit in je leven en in je gezondheid.

Het Find your Voice programma is een reis naar binnen toe, naar jouw eigen kern. Onderweg ga je opmerken waar jij jezelf tegenhoudt. Dat is meestal namelijk onbewust. Vaak dragen we ongeuite emoties met ons mee in ons lichaam en zitten deze emoties vast, waardoor we steeds in hetzelfde cirkeltje blijven rondlopen. Dat maakt het moeilijk om echt voor jezelf de juiste keuzes te maken. Wanneer jij voelt dat dit over jou gaat en je wilt dit doorbreken, dan is het Find Your Voice programma echt iets voor jou.

Voor jou zal deze 7-weekse precies brengen waar je aan toe bent. Dat klinkt misschien wat zweverig, maar dat is het niet. Je zult als vanzelf die dingen eruit pikken, die voor jou op dit moment belangrijk zijn. Voor de een zal dat zitten in de diepgang van de meditaties en voor de ander in inzichten opdoen in de dagelijkse praktijk.

Meedoen aan dit programma vraagt wel om een actieve deelname en commitment van jouw kant. Ben jij er klaar voor om jouw stem te gaan horen?

Begeleiding & meer...

- Je ontvangt 7 weken lang iedere week een video waarin kort het thema van de week wordt uitgelegd. Je wordt aan de hand van meditaties en visualisaties meegenomen in je lichaam voor een flinke portie feel, deal en heal.

- Wekelijks ontvang je een e-mail met inspiratie, tips en vrijblijvende opdrachten (het blijft tenslotte je eigen reis) om het thema van de week ook in de praktijk te kunnen integreren. Kortom, feel, deal en heal ga je in de praktijk brengen.

- Iedere week heb je een moment voor jezelf in het vooruitzicht. Want dat is wat het van je vraagt: commitment. Durf jij die ruimte te pakken voor jezelf? De stilte te creëren en naar binnen te keren? Terwijl er op de achtergrond kinderen, werk, een partner, een huishouden of andere verantwoordelijkheden op je wachten?

Over de specialist

Mijn naam is Simone Scherpenzeel. Ik ben psycholoog en Geboortetrauma therapeut. In mijn dagelijkse praktijk help ik moeders herstellen na een ingrijpende bevalling of de periode daar omheen. Waar dit werk in essentie om draait is iemand weer terug in verbinding brengen met het gevoelsleven. Wanneer je in je leven trauma hebt opgelopen, dan blokkeert vaak de communicatie met je lichaam. Ik help je weer contact te maken met je lichaam en ruimte te geven aan emoties die daarbij omhoog komen.

Dat je weer leeft in verbinding met jezelf, je intuïtie weer durft te voelen en volgen. Om die reden heb ik ook het online programma Find Your Voice ontwikkeld. In de 7 online sessies, die je op je eigen tijd kunt volgen, wordt je je bewust van blokkades in je eigen lichaam/gevoelsleven.

#feel #deal #heal is mijn lijfspreuk: leer voelen wat je ervaart in je eigen lichaam (FEEL), leer aanwezig te zijn bij dat wat is (DEAL), want alles wat je wegdrukt of ontkent zal harder duwen, maar alles wat er mag zijn kan oplossen (HEAL). Dit kun je helemaal zelf en ik begeleid mensen daar waar nodig.

Ik wil aan mijn gezondheid werken!