Jan van Rosmalen

Conscious Personal Coaching

Jan van Rosmalen

Bewustzijnscoach en Pijnexpert

Over het programma

Ik zorg ervoor dat jij je bewust wordt van processen in je lichaam (gevoelens, emoties, pijnsignalen) die je niet goed begrijpt of zelfs helemaal aan je voorbij gaan. Dit doen we aan de hand van de CPC®-Methode: de enige echte oplossing voor langdurige pijnklachten.

De CPC®-Methode houdt in:

- Half jaar training
- E-book | emotionele training
- Audio app-treintraining
- Videolessen
- Online live coaching

Deel 1: Bestaat uit 3 weken emotionele training waarin je de techniek leert om van je chronische pijn af te komen. Leer je angsten aangaan en overwinnen en oude gedachtepatronen loslaten.

Deel 2: Bestaat uit 6 weken brein-training om jouw aangeleerde, negatieve gewoontes te doorbreken. Je leert je gedachtes sturen, je ontdekt hoe je jezelf opnieuw programmeert en ontwikkelt een nieuwe mindset.

Coaching: Je krijgt 4 online één-op-één coachingsgesprekken. Zo helpen we je tijdens het trainingsproces.

Begeleiding & meer...

De CPC®-Methode houdt in:
- 3 weken emotionele training
- 6 weken brein training
- 1:1 online coaching sessies
- Een jaar lang begeleiding

En is inclusief:
- Levenslange toegang tot de content.
- Toegang tot de Healing Database.
- Online live Q&A's.
- Audiofiles voor meditaties.

We hebben een wachtlijst van ca. 1-2 weken.

Over de specialist

"Had ik maar geen pijn.." Dat heb ik zo vaak gedacht. Ik had jarenlang elke vorm van chronische pijn die je maar kunt bedenken. Als geen ander begrijp ik wat je doormaakt. Ik belandde in de molen van verschillende therapieën en behandelingen. Soms gaf het even wat verlichting, maar vaak was de pijn in no time weer terug. Uiteindelijk kwam ik uit bij de plek die al mijn pijnlijke plekken en klachten veroorzaakte: mijn brein.

Langdurige fysieke pijn vindt namelijk zijn oorsprong in ons brein. Je brein geeft pijnsignalen af wanneer je het voelen van emotionele pijn hebt geblokkeerd. Ik zet alles op alles om chronische pijn de wereld uit te helpen. Omdat ik het zelf ervaren heb, kan ik me bijzonder goed inleven in de situatie waarin je je bevindt. Ik weet wat de valkuilen van je brein zijn en ga jou hierbij helpen. Mijn aanpak is luisteren en je aanreiken wat jij op dit moment nodig hebt om weer een stap vooruit te zetten.

Wil je oprechte betrokkenheid en altijd een positieve en oplossingsgerichte kijk op de situatie? Dan ben ik de coach voor jou. Ik werk volledig online.

Ik wil aan mijn gezondheid werken!