Online programma's

Ontdek de online programma's van aangesloten coaches en therapeuten. Door jarenlange research en ervaring hebben zij effectieve online programma's opgesteld, waar je meestal direct mee kunt starten. Boek vandaag nog en ga aan de slag met je gezondheid!

I'm a title. ​Click here to edit me.

Weer vertrouwen na ziekte

Weer vertrouwen na ziekte

Veronika Rutten

Je hebt net een moeilijke periode achter de rug, en staat op het punt om je leven weer op te pakken. Maar je weet niet zo goed hoe. Het leven heeft even stil gestaan voor je en jij bent niet meer dezelfde persoon als voor je ziekte. Jij kunt moeilijk aangeven waaraan het ligt, en je omgeving heeft weinig begrip. Wordt het dan niet tijd dat je daar iets aan gaat doen?

Het is tijd voor actie! Durf jij in de spiegel te kijken en de confrontatie met jezelf aan gaan? Of wil je wachten tot er meer ellende komt? De keuze is aan jou! Slachtoffer van je verleden zijn is echt niet fijn. Er is maar één persoon die jouw leven kan veranderen en dat ben JIJ!
Doe mee met "In 10 STAPPEN vertrouwen na ziekte".

Simply Sober

Simply Sober

Esterelle van Zanten

Zet je alcoholgebruik op pauze en ga de uitdaging met jezelf aan. Doorbreek die vaste patronen in je alcoholgebruik. Simply Sober helpt je online bij een goede en fijne alcoholpauze.

In 30 dagen kun je frisser en fitter worden met allerlei nieuwe inzichten. Je ervaart mentaal en fysiek wat tijdelijk niet drinken met je doet. Je lichaam herstelt en heeft er direct baat bij. De ondersteuning van Simply Sober maakt dat het aanzienlijk makkelijker is dan alleen doen.

Vanuit mijn eigen ervaring, coachingspraktijk, kennis over alcohol en mijn eigen alcoholvrij leven, kan ik je goed hierbij helpen. Met passie en plezier.

Oefenplatform Motius

Oefenplatform Motius

Erik Veldman

Naast mijn werk als osteopaat, heb ik het online oefenplatform Motius ontwikkeld. Dit zijn waardevolle oefeningen en cursussen om ook zelf aan de slag te gaan met je klachten. Denk aan lage rugpijn of nek- en schouderklachten.

Naast de fysieke losse oefeningen biedt Motius ook hele fijne en effectieve adem- en ontspanningsoefeningen en prachtige meditaties aan.
Adem in Balans

Adem in Balans

Marleen Bontekoe

Wist jij dat een ongezonde ademhaling voor allerlei gezondheidsklachten kan zorgen?

In de online Training Adem in Balans werk je in 10 weken stap voor stap naar een gezonder adempatroon. Deze training is een zorgvuldig opgebouwd programma waarin je je ongezonde ademgewoontes leert te herstellen en je ontspannen en gezond kunt gaan ademen. Je krijgt hiervoor alles aangereikt wat je nodig hebt: kennis en informatie, oefeningen en tools!

Aanpak van stress

Aanpak van stress

Frances van Dinther

In de huidige maatschappij moet ons hoofd op volle toeren draaien om alles bij te kunnen houden, met op den duur alle gevolgen van dien: stress, spanning, onzekerheid, ergernis, lichamelijke (pijn)klachten. Veel mensen ervaren stress omdat ze niet meer in staat zijn om hun 'denken' UIT te zetten! Maar wat kun je daaraan doen?

Om stress en stress-gerelateerde klachten in de kern aan te pakken, biedt deze training een concrete en laagdrempelige oplossing. In zes opeenvolgende stappen leer je op een praktische manier ánders om te gaan met je gedachten en gevoelens.Lente en zomer detox

Lente en zomer detox

Suzanne Jungst

Happy Detox is een milde detox methode. Tijdens de Happy Detox week mag je eten, zij het volgens een uitgebalanceerde weekmenu en uitgeschreven recepten. Tijdens de Happy Detox weken houd je voldoende energie over voor werk, gezin en huishouden.

Kom lekkerder in je vel te zitten en geef je weerstand een goede boost. Spring ’s ochtends energiek je bed uit, met zin in de nieuwe dag, stop met snaaien door de dag heen en boost je gezondheid.

Start nu ook jouw detox week!Find your Voice

Find your Voice

Simone Scherpenzeel

Het online Find your Voice programma is gemaakt voor vrouwen en gaat over het kunnen en durven horen van je innerlijke stem en jezelf uitspreken. Je innerlijke stem helpt je altijd om de juiste aandacht te geven aan jezelf, aan je lichaam en aan je intuïtie. Zo ga je de keuzes maken die in lijn liggen met wat goed is voor jou. Dat helpt je vooruit in je leven en in je gezondheid.

Je gaat ontdekken waar jij jezelf tegenhoudt. Vaak dragen we ongeuite emoties met ons mee in ons lichaam en zitten we vast, waardoor we steeds in hetzelfde cirkeltje blijven rondlopen. Ben jij er klaar voor om dit te doorbreken en jouw stem te gaan horen?

Transformatieprogramma

Transformatieprogramma

Lars van den Nieuwenhoff

Het Transformatie Programma is een 8-weken stap voor stap programma dat jou gaat helpen met het herwinnen van je mentale en lichamelijke energie. Energie is de basis van gezondheid en helpt je op weg naar de beste versie van jezelf.

Dit programma richt zich niet op iets als een 'weegschaal nummer'. Het gaat over het herstellen van je vermogen om vitaliteit, zelfheling en weerbaarheid te creëren. Het gaat over de energie waarmee de ruimte zich vult als jij binnen komt lopen, je glanzende huid, je mentale welzijn en een glimlach op je gezicht.Simply Happy

Simply Happy

Esterelle van Zanten

Zit je niet lekker in je vel, ben je gestrest, moe, onzeker of gewoon niet happy? Dan is het tijd voor selfcare. Weet dat je nooit alleen bent met jouw problemen of vraagstukken. Ook jij mag om de aandacht en handvatten vragen die je nodig hebt. Altijd alles zelf uitzoeken of alleen doen is helemaal niet nodig.

Met het Simply Happy programma ga je op zoek naar wat je wel blijer, gelukkiger en sterker maakt. Ik ondersteun je erbij. Op een leuke en luchtige manier ga je verder en sta je niet stil. Juist nu is dat belangrijker dan ooit: blijf bewegen. En wel richting positiviteit.van Klacht naar Kans

van Klacht naar Kans

Dokter Juriaan

Een complete en compacte online cursus: "Verbeter je leven door naar je lijf te luisteren."

Een vol hoofd, mentale of fysieke klachten. Je wil het niet voelen en dus ga je er van weg. In deze maatschappij makkelijker dan ooit met alle mogelijkheden en verleidingen. Werk, fastfood, Netflix. Je voelt aan alles dat er iets niet klopt en toch ga je maar door. Je hebt plaats genomen in de wachtkamer van je eigen leven.

In plaats van te focussen op symptoombestrijding, is het tijd om eens echt goed naar de onderliggende oorzaak te kijken. Leer hoe jij zelf weer de leiding kan pakken over jouw fysieke en mentale gezondheid.

Mind Body Technieken

Mind Body Technieken

Annemarie Semeijn

Loop je vast maar ben je nog niet toe aan 1-op-1 begeleiding? Volg dan nu dit zeer toegankelijke online programma voor het aanleren van zelf-zorg technieken.

Krijg meer inzicht in jezelf en hoe jij je eigen stress-systeem tot rust brengt. Begrijp beter waarom je voelt wat je voelt. Je kunt op elk gewenst moment starten met het Mind body programma en je doorloopt online op je eigen tempo alle 8 modules, met meditaties, opdrachten en video's.D.A.R.M. Programma

D.A.R.M. Programma

Emilia de Vries

Heb jij regelmatig last van je maag of darmen? En wil je weten wat je kan doen om dit op te lossen? Heb je al heel veel geprobeerd en je bent sceptisch voor weer een verhaal vol beloftes? Dat snap ik helemaal.

Door jarenlange opleidingen, research en professionele ervaring als darmtherapeut, ben ik erachter gekomen wat wel en wat niet werkt. Ontdek met mijn unieke 4-fasen D.A.R.M Programma wat je zelf kunt doen om je spijsvertering volledig te resetten, hoe je achter de oorzaak van je buikklachten komt, en hoe je dit effectief aanpakt.

Het is een online programma met 10 modules waarin je zelf stap voor stap werkt aan een betere gezondheid.