top of page

Online programma's

Ontdek de online programma's van aangesloten coaches en therapeuten. Door jarenlange research en ervaring hebben zij effectieve online programma's opgesteld, waar je meestal direct mee kunt starten. Boek vandaag nog en ga aan de slag met je gezondheid!

I'm a title. ​Click here to edit me.

Mijn gezonde leefstijl

Mijn gezonde leefstijl

Rachelle Jongen

Wil je zelfstandig aan de slag met je gezondheid en de basis van een goede leefstijl begrijpen? In 7 weken leer je hoe.

Leefstijl in de gehele breedte wordt uitgelicht: voeding, slaap, beweging, toxines, stress en verbinding. De basis van een goede gezondheid. En bovendien toe te passen op een manier die voor jou werkt.

Aan de hand van een stukje theorie en achtergrond krijg je praktische handvatten om direct mee aan de slag te gaan.

Wekelijks een nieuwe module met informatie, filmpjes, quizvragen, reflectievragen en een persoonlijke opdracht.

Maagdarm-klachten

Maagdarm-klachten

Astrid Vester

Wist je dat veel klachten en ziektebeelden te maken hebben met een slechte darmfunctie?

- Kan jouw lichaam wel een flinke interne onderhoudsbeurt gebruiken?
- Wil je sneller van klachten af waar je de oorzaak niet van weet?
- Ben je klaar om je lichaam te voeden met gezonde voeding?
- Ben jij er klaar voor om naar onderliggende emotionele en energetische blokkades te kijken?

Profiteer van 25 jaar ervaring van een top-expert in maag-darm klachten.

Weer vertrouwen na ziekte

Weer vertrouwen na ziekte

Veronika Rutten

Je hebt net een moeilijke periode achter de rug, en staat op het punt om je leven weer op te pakken. Maar je weet niet zo goed hoe. Het leven heeft stil gestaan voor je en jij bent niet meer dezelfde persoon als voor je ziekte. Jij kunt moeilijk aangeven waaraan het ligt, en je omgeving heeft weinig begrip. Wordt het dan niet tijd dat je daar iets aan gaat doen?
Het is tijd voor actie! Durf jij in de spiegel te kijken en de confrontatie met jezelf aan gaan? Of wil je wachten tot er meer ellende komt? De keuze is aan jou! Slachtoffer van je verleden zijn is echt niet fijn. Er is maar één persoon die jouw leven kan veranderen en dat ben JIJ!
Doe mee met "In 10 STAPPEN vertrouwen na ziekte": 12 weken lang, elke 2 weken een videoles, tussendoor mooie oefeningen, mooie meditaties en een prachtig werkboek.

Simply Sober

Simply Sober

Esterelle van Zanten

Zet je alcoholgebruik op pauze en ga de uitdaging met jezelf aan. Doorbreek die vaste patronen in je alcoholgebruik. Simply Sober helpt je online bij een goede en fijne alcoholpauze.

In 30 dagen kun je frisser en fitter worden met allerlei nieuwe inzichten. Je ervaart mentaal en fysiek wat tijdelijk niet drinken met je doet. Je lichaam herstelt en heeft er direct baat bij. De ondersteuning van Simply Sober maakt dat het aanzienlijk makkelijker is dan alleen doen.

Vanuit mijn eigen ervaring, coachingspraktijk, kennis over alcohol en mijn eigen alcoholvrij leven, kan ik je goed hierbij helpen. Met passie en plezier.

Verbeter de eicelkwaliteit

Verbeter de eicelkwaliteit

Inge van der Velpen

Uit onderzoek blijkt dat 66% van alle bevruchte eicellen niet doorgroeit tot een goede zwangerschap. De belangrijkste oorzaak hiervoor lijkt de eicelkwaliteit te zijn. Ontdek wat je moet weten over de eicelkwaliteit om gezond zwanger te worden & blijven. Met mijn kennis als fertiliteitsarts uit het ziekenhuis & als leefstijlarts heb ik de meest volledige cursus gemaakt voor elke vrouw met kinderwens.

Door ons juist op onze gezondheid en vruchtbaarheid te focussen, krijgen we weer controle. Met het verbeteren van onze vruchtbaarheid, verbeteren we onze eicelkwaliteit, waardoor de kans op zwangerschapsverlies kleiner wordt. Hiermee kun je jouw doel behalen, een prachtige zwangerschap!

Beter slapen

Beter slapen

Ingrid de Geus

Deze online cursus Beter slapen brengt je zes weken vol ontdekkingen.
Met toegankelijke energetische oefeningen voor een verbeterde nachtrust.

Deze cursus is niet alleen goed voor een betere nachtrust. Het heeft meer positieve effecten:
- Verminder stress en spanning
- Kalmeer je bewaker van patronen
- Schakel om naar je rust- en herstelstand
- Verlaag het teveel aan stresshormonen
- Verminder angsten en gepieker
- Breng je hormonen in balans.

Elke oefening staat op een toegankelijke en ondertitelde video, die je meteen mee kunt doen en altijd terug kunt kijken. Sta je niet open voor de invloed van je energetisch systeem op jouw gezondheid, dan is deze cursus niet voor jou.

Aanpak van stress

Aanpak van stress

Frances van Dinther

In de huidige maatschappij moet ons hoofd op volle toeren draaien om alles bij te kunnen houden, met op den duur alle gevolgen van dien: stress, spanning, onzekerheid, ergernis, lichamelijke (pijn)klachten. Veel mensen ervaren stress omdat ze niet meer in staat zijn om hun 'denken' UIT te zetten! Maar wat kun je daaraan doen?

Om stress en stress-gerelateerde klachten in de kern aan te pakken, biedt deze training een concrete en laagdrempelige oplossing. In zes opeenvolgende stappen leer je op een praktische manier ánders om te gaan met je gedachten en gevoelens.


Happy detox

Happy detox

Suzanne Jungst

Happy Detox is een milde detox methode. Tijdens de Happy Detox week mag je eten, zij het volgens een uitgebalanceerde weekmenu en uitgeschreven recepten. Tijdens de Happy Detox weken houd je voldoende energie over voor werk, gezin en huishouden.

Kom lekkerder in je vel te zitten en geef je weerstand een goede boost. Spring ’s ochtends energiek je bed uit, met zin in de nieuwe dag, stop met snaaien door de dag heen en boost je gezondheid.

Start nu ook jouw detox week!Hart en bloedvaten

Hart en bloedvaten

Astrid Vester

Synthetische voeding, te veel suiker, alcohol en sigaretten, te weinig groenten, fruit en kiemen, te weinig beweging, te veel stress, te weinig slaap: het draagt allemaal bij aan het ontstaan van hart en vaatziekten. Metabool syndroom (klachten als hoge bloedruk, hoge bloedsuikerspiegel, hoog cholesterol en overgewicht) komt veel voor en vormt een risicofactor voor het ontwikkelen van hart- en vaatziekten. Belangrijk dus om mee aan de slag te gaan.

Dit korte 3-luik bevat:
- Uitleg hoe hart en bloedvaten functioneren.
- Welke voeding, leefstijl en kruiden hart en bloedvaten ondersteunen
- Welke emoties en spirituele lessen door aandoeningen van het hart worden gespiegeld.

Mini Moeder Retraite

Mini Moeder Retraite

Amy Keijzer

Het wordt tijd om uit die vicieuze cirkel te stappen en los te komen van de dagelijkse sleur
Het is nu tijd voor jou! Doe mee met deze virtuele “Mini Moeder Retraite” waarin ik jou figuurlijk in de watten leg. Even een 4-daagse mini break, een ontdekkingstocht naar jezelf!

Tijdens deze dagen staan SELFCARE en RUST centraal. Ik neem je mee op reis in jouw binnenwereld, waarbij we aandacht geven aan je : gedachten, emoties, oude ballast en een rust plek in jezelf.

Simply Happy

Simply Happy

Esterelle van Zanten

Zit je niet lekker in je vel, ben je gestrest, moe, onzeker of gewoon niet happy? Dan is het tijd voor selfcare. Weet dat je nooit alleen bent met jouw problemen of vraagstukken. Ook jij mag om de aandacht en handvatten vragen die je nodig hebt. Altijd alles zelf uitzoeken of alleen doen is helemaal niet nodig.

Met het Simply Happy programma ga je op zoek naar wat je wel blijer, gelukkiger en sterker maakt. Ik ondersteun je erbij. Op een leuke en luchtige manier ga je verder en sta je niet stil. Juist nu is dat belangrijker dan ooit: blijf bewegen. En wel richting positiviteit.Oefenplatform Motius

Oefenplatform Motius

Erik Veldman

Naast mijn werk als osteopaat, heb ik het online oefenplatform Motius ontwikkeld. Dit zijn waardevolle oefeningen en cursussen om ook zelf aan de slag te gaan met je klachten. Denk aan lage rugpijn of nek- en schouderklachten.

Naast de fysieke losse oefeningen biedt Motius ook hele fijne en effectieve adem- en ontspanningsoefeningen en prachtige meditaties aan.
bottom of page