Online hulp bij buikklachten

Bekijk hieronder de beste coaches en therapeuten bij wie je ook online terecht kunt bij buikklachten. Boek een afspraak en ontvang een video link van de specialist. 

Sophie Brokmann

Sophie Brokmann

Energetic Bodywork | Energetisch Lichaamswerk

Ik werk: 

Amsterdam, Online, Regio Amsterdam

Gespecialiseerd in:

Stress en burn-out, Vrouwengezondheid, Buikklachten, Slaapproblemen, Chronische pijn, Onverklaarde klachten, Nek- en rugklachten, Emotionele disbalans, Zingeving, Hoofdklachten

Het is mijn passie om mensen te verbinden met de kracht van ons zelfhelende vermogen, om zo meer plezier, vitaliteit en vertrouwen in zichzelf en het leven te ervaren. Het komt regelmatig voor dat ik mensen begeleid via het lichaam door middel van open vragen om ruimte te maken voor de diepere emotie.

Irene Pennings

Irene Pennings

Oersterk leefstijlcoach

Ik werk: 

Regio Haarlem bij mensen thuis, Online

Gespecialiseerd in:

Stress en burn-out, Buikklachten, Vrouwengezondheid, Emotionele disbalans

Ik ben enorm gedreven om samen met jou op weg te gaan naar een oersterk lijf. Mijn ervaring is dat je kwaliteit van leven enorm toeneemt met de juiste leefstijlaanpassingen. En dat gun ik jou ook.

Anne Dekker

Anne Dekker

Integraal leefstijlarts

Ik werk: 

Sliedrecht, Online

Gespecialiseerd in:

Vrouwengezondheid, Buikklachten, Stress en burn-out, Slaapproblemen, Chronische pijn, Onverklaarde klachten, Hoofdklachten

Het voelde voor mij als huisarts steeds minder goed om mensen vooral symptoombestrijdende medicatie te geven. Daarom stel ik een plan voor mensen op welke mogelijkheden ze hebben op het gebied van leefstijl/integrale geneeskunde. Het plan is heel breed, van voeding tot zingeving. In de consulten daarna gaan we samen kijken wat voor de cliënt werkt en wat niet.

Wendy Damen

Wendy Damen

Vitaliteitscoach

Ik werk: 

Weert, Online

Gespecialiseerd in:

Stress / burn-out, Buikklachten, Onverklaarde klachten, Emotionele disbalans, Voedselintoleranties

Mijn focus ligt op het behandelen (op natuurlijke manier) van uiteenlopende lichamelijke en/of psychische klachten door beproefde, alternatieve therapievormen. Ik help je om terug in balans te komen. Het geeft mij enorm veel energie om mensen te helpen op het vlak van gezondheid/leefstijl en hen weer te laten opbloeien. So, it's your time to bloom!

Amy Keijzer

Amy Keijzer

Family Life Coach and Healer

Ik werk: 

Hoorn, Online

Gespecialiseerd in:

Kindergezondheid, Buikklachten, Hoofdklachten, Chronische pijn, Emotionele disbalans

Ik ben kinderen/gezinscoach. Is je grootste wens als ouder dat je kind fluitend en dansend door het leven gaat? Een kind dat volledig in zijn kracht staat en zich vrij voelt om helemaal zichzelf te kunnen zijn?
Weet je zeker zoals het nu gaat, zo wil ik het niet meer? Ik help graag om het gezin in balans te brengen en kijk daarbij niet alleen naar het gedrag of de fysieke klacht maar naar het kind als geheel en naar het gezin als systeem.

Sanne Jansen

Sanne Jansen

Psycho-Energetisch Lichaamswerk | Holistisch Fysiotherapie

Ik werk: 

Amsterdam, Online, Regio Amsterdam

Gespecialiseerd in:

Stress en burn-out, Buikklachten, Onverklaarde klachten, Emotionele disbalans, Chronische pijn, Zingeving, (On)bedoelde Zwangerschap Onderbrekingen

Lange tijd begreep ik niet wat het is om te voelen, en voelde mijn lichaam gesloten.
Ik begreep de essentie van ons zijn niet, het ging aan me voorbij en daardoor miste ik de diepgang. Zo leefde ik in disconnectie met mezelf, de ander, mijn dromen, en de wonderbaarlijkheid van het mens-zijn. Ik ben nu in de mogelijkheid om middels mijn helderheid de ander te horen, te zien en te begrijpen. Daarin kan ik je begeleiden om jezelf vollediger neer te zetten in dat wat je bent.

Femke Pelgrum

Femke Pelgrum

Vitaliteitscoach voor (zwangere) vrouwen

Ik werk: 

Eibergen, Online

Gespecialiseerd in:

Vrouwengezondheid, Stress en burn-out, Buikklachten, Slaapproblemen, Hoofdklachten, Emotionele disbalans, Zingeving, Kindergezondheid

Met de 5 vitale pijlers voeding, beweging, ontspanning, slaap en mindset gaan we aan de slag met het verbeteren van de balans. Ik geef praktisch toepasbare tips waar coachees zelf goed mee aan de slag kunnen gaan. Als vitaliteitscoach kijk ik naar wat al goed gaat en waar de verbetering zit. De kennis die ik deel met mijn cliënten zet een grote verandering in gang en ze ervaren hier zoveel voordelen van dat mijn tips voor meer vitaliteit de energie verhoogt, vage klachten laat verdwijnen en het zelfvertrouwen vergroot.

Melianthe Nicolai

Melianthe Nicolai

Uroloog

Ik werk: 

Bilthoven, Online

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Chronische pijn, Seksuologische klachten, Urologische klachten

Ik kan mijn patiënten helpen met hun urologische problemen én kan ik de tijd kan nemen om over de rest van iemands gezondheid en leefstijl te praten. Dit maakt het werk veel leuker en op deze manier is het mogelijk om de klachten te behandelen met oog voor de patiënt als geheel. Daarbij geef ik altijd op maat gemaakte leefstijladviezen. Zo is het mogelijk tot duurzame oplossingen te komen én nieuwe klachten voor in de toekomst voor die patiënt te voorkomen.

Tessa van der Steen

Tessa van der Steen

Holistisch natuurgeneeskundig therapeut

Ik werk: 

Amsterdam, Online, Regio Amsterdam

Gespecialiseerd in:

Vrouwengezondheid, Stress en burn-out, Buikklachten, Slaapproblemen, Onverklaarde klachten, Hoofdklachten, Emotionele disbalans, Kindergezondheid, Schildklier problemen, Huidklachten

Na mijn studie Orthomoleculaire Geneeskunde in 2007 en daarna nog vele opleidingen gevolgd van darmtherapie, bloedanalyse, hormonen tot Life science therapeut. Ik was de eerste Health Coach in Nederland, heb veel ervaring in het begeleiden van (top)sporters en ben goed in darm- en huidklachten. In de afgelopen 15 jaar heb ik elke klacht wel eens voorbij zien komen.

Ernestine de Groot

Ernestine de Groot

Arts Integrative Medicine en Leefstijl

Ik werk: 

Utrecht, Zeist, Online

Gespecialiseerd in:

Onverklaarde klachten, Buikklachten, Stress / burn-out

Het is mijn passie met een brede blik naar de mens als geheel te kijken, vanaf het moment van conceptie tot nu. Ik wil in verbinding zijn met anderen, en heb daarbij toevallig geneeskunde gestudeerd. Door mijn persoonlijke ervaring en opleidingen ben ik goed in het herkennen van problemen op het gebied van: onverklaarbare klachten, hechting, het herkennen van emoties, het lichamelijk ervaren van emoties, en bewustzijnsgroei.

Rosalie Lubberman

Rosalie Lubberman

Orthomoleculair therapeut

Ik werk: 

Online, Utrecht, Zeist

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Leefstijl, Stress / burn-out

In een consult ga ik met jou opzoek naar de puzzel van jouw klachten en de oplossingen. Deze breng ik voor je in kaart en leg uit wat we gaan doen en waarom. Ik ben opgeleid in de natuurgeneeskunde en orthomoleculaire geneeskunde. Daarnaast vind ik het belangrijk op zoek te gaan naar de echte oorzaak van een klacht. Ik focus me in mijn werk op drie hoofdthema's: eten, ontspannen en bewegen.

Claudia Faber-Botermans

Claudia Faber-Botermans

Arts leefstijl en integrale geneeswijzen

Ik werk: 

Bennekom, Ede, Online

Gespecialiseerd in:

Chronische ziektes, Leefstijl, Buikklachten, kindergezondheid, Zingeving

Door mijn ervaringen als kind bij de huisarts en in het ziekenhuis kreeg ik al jong interesse om arts te worden. Een prachtig vak! Maar ik miste de ruimte om er voldoende te kunnen ‘zijn’ voor mijn patiënten. Vanuit deze wens én de wens om de oorsprong van de klacht(en) op te sporen, ben ik mijn blik gaan verbreden. Nu heb ik een praktijk waar reguliere en aanvullende geneeswijzen samenkomen, ook wel Integrative Medicine genoemd. Met als doel de balans in leefstijl en gezondheid te herstellen en te behouden. En daarbij zoveel mogelijk gebruik te maken van het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Wout van Helden

Wout van Helden

Orthomoleculair kPNI therapeut

Ik werk: 

Online, Amsterdam, Regio Amsterdam

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Chronische ziektes

We bekijken samen hoe het komt dat je de klachten hebt die je nu hebt. We gaan op zoek naar de oorzaak en kijken verder dan de symptomen. In de consulten leer je bewust keuzes te maken en ook wanneer je een gezonde en soms een minder gezonde keuze kunt maken. Dieper zoeken naar de oorzaak van jouw klachten kan bij mij ook gecombineerd worden met bijvoorbeeld bloed-, urine-, speeksel- en DNA-analyse voor een perfect afgestemd plan op jouw persoonlijke situatie.

Emilia De Vries

Emilia De Vries

Orthomoleculair therapeut

Ik werk: 

Online

Gespecialiseerd in:

Buikklachten

Start direct met het verminderen van jouw maag- en darmklachten. Door jarenlange opleidingen, research en professionele ervaring als darmtherapeut, ben ik erachter gekomen wat wel en wat niet werkt.

Ontdek met mijn unieke 4-fasen D.A.R.M Programma wat je zelf kunt doen om je spijsvertering volledig te resetten, hoe je achter de oorzaak van je buikklachten komt, en hoe je dit effectief aanpakt. Het is een online programma met 10 modules waarin je zelf stap voor stap werkt aan een betere gezondheid.

Marijke Engelbrecht

Marijke Engelbrecht

kPNI leefstijl expert & orthomoleculaire therapeute, acupuncturist

Ik werk: 

Online, Amsterdam, Den Haag, Schoorl, Regio Amsterdam

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Chronische ziektes

Ik ben Marijke, wetenschappelijk geschoold in psycho-, neuro-, immunologie en endocrinologie (kPNI), daarnaast acupuncturiste én draag 30 jaar ervaring in integrale geneeskunde met me mee. Deze brede kennis combineer ik met mijn coaching competenties, waardoor ik snel doorzie wat de lichamelijke e/o psychische oorzaken zijn van persoonlijke belemmeringen. Zo kan ik voor jou een gepersonaliseerd plan van aanpak uitwerken om echte resultaten te behalen.

Natascha Buch

Natascha Buch

Functional Nutrition & Holistic Health Coach

Ik werk: 

Online, Den Haag

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Schildklier problemen

My passion for health coaching started through my own journey with an autoimmune thyroid condition (Graves’ disease). I was told that this condition would be for life. I would need to manage it and take synthetic hormones for the rest of my life. Fortunately, this wasn’t true.

I learnt that our bodies have an innate healing capacity. Many of the symptoms be reduced or even reversed. I made it my mission to help empower others to take their health in their own hands.

Marjolein van Randwijk

Marjolein van Randwijk

Diëtist en orthomoleculair darmtherapeut

Ik werk: 

Online, Amsterdam, Regio Amsterdam

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Onverklaarde klachten

Ik bied als gespecialiseerde diëtist en orthomoleculair darmtherapeut persoonlijke begeleiding bij problemen van het maag-darmstelsel. Het behandelingstraject bestaat uit individuele gesprekken, eventueel aanvullend onderzoek en thuisopdrachten. In mijn traject combineer ik wetenschap met holisme en orthomoleculaire behandelwijze, waardoor je duurzame effecten bereikt. Mijn praktijk staat voor positieve, aandachtige en voedzame zorg richting een symptoomvrij leven.

Taylie Hu

Taylie Hu

Psycholoog & Ayurvedisch voedingscoach

Ik werk: 

Online, Utrecht

Gespecialiseerd in:

Stress / burn-out, Buikklachten

Met mijn body-mental type consult krijg je inzicht in hoe jouw geest en lichaam werken en wat jij nodig hebt. Inzicht in wat jouw valkuilen en uitdagingen zijn. Welke voeding juist wel te eten en wat te vermijden. Levensstijl adviezen die het beste bij jou en jouw situatie passen (denk aan: ochtend-avond, self-care rituelen, gezonde workout), uitgebreide productenlijst voor jouw body-mental type, natuurlijke remedies tegen eventuele klachten en eventueel oefeningen bij emotionele blokkades.

Nathalie van der Stelt

Nathalie van der Stelt

Kinderhomeopaat

Ik werk: 

Online, Zwolle

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Huidklachten

Ik ben kinderhomeopaat in hart en nieren en sinds een aantal jaar werk ik ook aanvullend als mediamiek luisterkindwerker. Ik vind het en heerlijk beroep om kinderen die niet lekker in hun vel zitten en/of ziek zijn, weer in de goede balans terug te brengen. Als kinderhomeopaat kijk ik op holistische wijze naar het kind en neem ik zijn of haar totaalbeeld mee bij de middelkeuze. Uiteraard zijn volwassenen ook van harte welkom.

Rick van den Tempel

Rick van den Tempel

Orthomoleculair therapeut

Ik werk: 

Online, Utrecht, Maarssen

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Chronische ziektes

Het is goed mogelijk dat wanneer jij klachten ervaart jouw immuunsysteem niet volledig in balans is. Als orthomoleculair therapeut help ik de oorzaak van je gezondheidsklachten te achterhalen en leg ik je uit hoe we je lijf weer in balans kunnen krijgen. Ik werk aan de hand van voeding, leefstijl en eventueel suppletie. Ik heb een passie voor alles wat te maken heeft met (gezonde) voeding, sport en ons menselijk lichaam. Veel van onze klachten zijn te herleiden naar onze darmen en dus wat wij eten.

Danielle Swart

Danielle Swart

Orthomoleculair voedingsadviseur

Ik werk: 

Online, Baarn

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Leefstijl

Wist je dat met gezonde voeding je meer dan 70% van alle gezondheidsklachten kunt voorkomen? Ik weet uit eigen ervaring wat gezonde voeding met je lichaam doet. Heb jij voor je gevoel alles al geprobeerd, maar blijf je last houden van buikklachten, vermoeidheid, allergieën en/of andere gezondheidsproblemen? Dan gaan we voor jou een verandering in werking zetten. Ik breng je huidige voedingspatroon en je klachten in kaart en bied alternatieven om gezonde keuzes te maken die je lichaam goed ondersteunen. Stapsgewijs passen we je voeding aan en ga je zien dat je gezondheidsklachten verminderen en in veel gevallen zelfs oplossen.

Olivia Jalby

Olivia Jalby

Functional Medicine certified Health Coach

Ik werk: 

Online

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Chronische ziektes

My mission is to help people struggling with a chronic health condition to claim back their health using lifestyle and nutrition as medicine. You can expect a personalized and proactive lifestyle and nutrition plan that will allow you to take an active role in your health.

I am using the principal of Functional Medicine to help you achieve your optimal health and well-being: understanding you and your life as a whole to go beyond the symptoms, finding the root cause of your disease and defining with you a program to help you take charge of your health.

Lars van den Nieuwenhoff

Lars van den Nieuwenhoff

Health Coach

Ik werk: 

Online

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Afvallen

Het is mijn doel je te laten inzien en ervaren dat je weer controle kunt hebben over je lichaam, geest en gezondheid. Of je doel nu meer energie, afvallen, minder pijntjes, fitter worden of gezondere darmen is. Gezondheid is niet alleen de afwezigheid van ziekte, maar juist het floreren van het lichaam en geest als geheel. Daar streven we naar. Door middel van een 8-weeks online programma krijg jij je gezondheid weer op de rit.

Julia Cunha van Opzeeland

Julia Cunha van Opzeeland

Functional Medicine Practitioner

Ik werk: 

Online

Gespecialiseerd in:

Buikklachten

I am passionate for helping people bring their bodies back into health and feel their best. My online program entails working with clients on finding the root cause of their problems and solving it through diet and lifestyle changes. I work with my clients, alone or together with their doctors, educating them on their bodies and explaining the interconnectedness of every part and system of the body. Bring joy and vitality back into your life.

Fleur Leenaars

Fleur Leenaars

Psycholoog chronische pijn en zwangerschapsverlies

Ik werk: 

Online, Leiden, Amsterdam, Regio Amsterdam

Gespecialiseerd in:

Chronische pijn, Buikklachten

Ik ben psycholoog gespecialiseerd in chronische pijn en zwangerschapsverliezen. Ik bied begeleiding aan voor mensen met chronische pijn, aandoening en lichamelijke klachten. Mijn begeleiding is gericht op het optimaliseren van de leefstijl en de levenskwaliteit en het verminderen van chronische pijn en mentale belasting.

Dana Hooghiemstra

Dana Hooghiemstra

Holistisch gezondheidscoach/psycholoog

Ik werk: 

Online

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Vrouwengezondheid

Als holistisch gezondheidscoach kijk ik naar gezondheidsproblemen als het gevolg van een verstoord evenwicht tussen lichaam en geest, vaak als gevolg van een ongezonde, ongebalanceerde mindset en leefstijl en een niet-passend voedingspatroon.

Ik help jou inzicht te krijgen in jezelf en bied je daarnaast de juiste handvatten om een positieve en blijvende verandering teweeg te brengen.

Anita Mulderij

Anita Mulderij

Voedingscoach & Body confidence coach

Ik werk: 

Online, Amsterdam, Regio Amsterdam

Gespecialiseerd in:

Buikklachten

Ik ben holistisch voedingsdeskundige en Body Confidence coach. Mijn missie is om mensen te begeleiden bij het creëren van een liefdevolle relatie met eten en hun lichaam. Zo kunnen zij vol zelfvertrouwen en in verbinding met zichzelf het leven creëren dat zij wensen. Mijn werk heeft een holistische benadering. Dit blijkt noodzakelijk om een werkelijke transformatie te kunnen maken naar een liefdevolle verbinding met je lichaam.

Paola Carnevale

Paola Carnevale

Functional Nutrition and Lifestyle coach

Ik werk: 

Online

Gespecialiseerd in:

Buikklachten

I help people with chronic conditions be in control, perform at your best and live your fullest life - by tuning in to their body, making sense of their symptoms and finding what works for them.

If you feel like you’re at the mercy of recurring symptoms that deplete you of your energy and leave you feeling you are missing out on your life, I know exactly what you are going through. I experienced the same myself. This is what brought me to the field of Functional Nutrition.

I regained control over my own health by identifying the most relevant nutritional and lifestyle factors, unique to me, and learning how to leverage them to stay in balance. And now I help my clients do the same.

Ellen Geerlings

Ellen Geerlings

Orthomoleculair Leefstijlcoach

Ik werk: 

Online, De Bilt

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Afvallen

Ik ben Ellen, een beetje rebels en ik doe de boel nét even wat anders. Ik ben een echte positieveling, en ik weet zeker dat ik jou een betere gezondheid kan laten ervaren. Als energiecoach, orthomoleculair therapeut én ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe jij weer grip kunt krijgen op je leven. Ook jij kunt weer de energie ervaren die je nodig hebt om de dingen te doen die je wilt doen. Samen gaan we aan de slag om te kijken wat jij nodig hebt op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.