top of page

Online hulp bij buikklachten

Bekijk hieronder de beste coaches en therapeuten bij wie je ook online terecht kunt bij buikklachten. Boek een afspraak en ontvang een video link van de specialist. 

Marijke Engelbrecht

Marijke Engelbrecht

Orthomoleculair kPNI therapeut & acupuncturist

Ik werk: 

Online, Amsterdam, Den Haag, Schoorl, Regio Amsterdam

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Chronische ziektes, Onverklaarde klachten (SOLK), Huidklachten, Microbioom

Ik ben Marijke, wetenschappelijk geschoold in psycho-, neuro-, immunologie en endocrinologie (kPNI), acupuncturiste én draag 30 jaar ervaring in integrale geneeskunde met me mee. Ik doorzie snel wat de lichamelijke e/o psychische oorzaken zijn van jouw persoonlijke belemmeringen en maak altijd een gepersonaliseerd plan van aanpak om echte resultaten te behalen met een focus op voeding en leefstijl.

Marjolein van Randwijk

Marjolein van Randwijk

Diëtiste & orthomoleculair therapeut

Ik werk: 

Online, Amsterdam, Regio Amsterdam

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Onverklaarde klachten (SOLK), Microbioom

Ik bied als gespecialiseerde diëtist en orthomoleculair darmtherapeut persoonlijke begeleiding bij problemen van de maag en/of darmen. Het behandelingstraject bestaat uit individuele gesprekken, eventueel aanvullend onderzoek en thuisopdrachten. In mijn trajecten combineer ik de wetenschap met de orthomoleculaire behandelwijze. Ik sta sta voor positieve, aandachtige en voedzame zorg richting een symptoomvrij leven.

Ernestine de Groot

Ernestine de Groot

Arts Integrative Medicine en Leefstijl

Ik werk: 

Utrecht, Zeist, Online, Regio Utrecht

Gespecialiseerd in:

(Onverklaarde) fysieke klachten, Leefstijl, Buikklachten, Stress en burn-out

Het is mijn passie met een brede blik naar de mens als geheel te kijken, vanaf het moment van conceptie tot nu. Ik wil in verbinding zijn met anderen, en heb daarbij toevallig geneeskunde gestudeerd. Door mijn persoonlijke ervaring en opleidingen ben ik goed in het herkennen van problemen op het gebied van: onverklaarbare klachten, hechting, het herkennen van emoties, het lichamelijk ervaren van emoties, en bewustzijnsgroei.

Dete Geerdink-Hollemans

Dete Geerdink-Hollemans

Integraal huisarts en leefstijlarts

Ik werk: 

Online, Zwolle

Gespecialiseerd in:

Vrouwengezondheid, Fertiliteit, Buikklachten, Hart- en vaatziekten, Schildklier problemen

Waar ik je goed bij kan helpen is: vruchtbaarheidsproblemen (of je nu wel of niet in een traject zit dat maakt niet uit), menstruatieklachten en/of overgangsklachten, schildklierproblematiek, chronische buikklachten of vragen over een ketogene leefstijl en/of intermitterend vasten. Ik begeleid je heel graag. Inmiddels heb ik meer dan 100 stellen met een kinderwens mogen begeleiden en is mijn kennis over fertiliteit, cyclusklachten en overgangsklachten enorm verdiept. Het voelt als een deel van mijn zielsmissie om vrouwen hierin te mogen ondersteunen.

Sanne Jansen

Sanne Jansen

Psycho-Energetisch Lichaamswerk | Holistisch Fysiotherapie

Ik werk: 

Amsterdam, Online, Regio Amsterdam

Gespecialiseerd in:

Stress en burn-out, Buikklachten, Onverklaarde klachten, Emotionele disbalans, Chronische pijn, Zingeving, (On)bedoelde Zwangerschap Onderbrekingen

Lange tijd begreep ik niet wat het is om te voelen, en voelde mijn lichaam gesloten.
Ik begreep de essentie van ons zijn niet, het ging aan me voorbij en daardoor miste ik de diepgang. Zo leefde ik in disconnectie met mezelf, de ander, mijn dromen, en de wonderbaarlijkheid van het mens-zijn. Ik ben nu in de mogelijkheid om middels mijn helderheid de ander te horen, te zien en te begrijpen. Daarin kan ik je begeleiden om jezelf vollediger neer te zetten in dat wat je bent.

Lucian van Ingen

Lucian van Ingen

Orthomoleculair (kPNI) darmtherapeut & gezondheidspsycholoog

Ik werk: 

Haarlem, Regio Amsterdam, Online

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Huidklachten, Onverklaarde klachten (SOLK), Microbioom

Ik geloof dat iedereen elke dag gezond en vitaal kan zijn. Of je nu al jaren last hebt van je darmen, of tijdelijke symptomen hebt. Het is mijn doel om jou te helpen je darmgezondheid te verbeteren met de juiste voeding en leefstijl. Graag ga ik samen met jou op een persoonlijke manier aan de slag om blijvend je gezondheid te verbeteren.

Claudia Faber-Botermans

Claudia Faber-Botermans

Arts voor ​Integrale- en ​leefstijl​geneeskunde​

Ik werk: 

Bennekom, Ede, Online

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Vitamine B12 en foliumzuur tekort, Kindergezondheid

Waar ik je goed bij kan helpen is: vitamine B12 en foliumzuur tekort, chronische ziektes en onverklaarde klachten. Ik help in mijn praktijk patiënten die voor een integrale aanpak kiezen waar reguliere en aanvullende geneeswijzen samenkomen. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van leefstijlgeneeskunde, natuurgeneeswijzen, voeding, orthomoleculaire therapie, detox/ontgiften, darmtherapie en neuraaltherapie. Hierdoor heb ik meer inzicht gekregen in het hoe en waarom van het ontstaan van (chronische) klachten en ziekten en in de kracht van het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Marieke Geurds

Marieke Geurds

Orthomoleculair therapeut & eetstoorniscoach

Ik werk: 

Online

Gespecialiseerd in:

Eetstoornissen, Vrouwengezondheid, Huidklachten, Buikklachten, Emotionele disbalans, Hormonale disbalans

Als geen ander weet ik hoe het is om een ongezonde relatie met voeding en jezelf te hebben. In combinatie met mijn orthomoleculaire voedingskennis heb ik het Gezond Genieten programma ontwikkeld. Het is geen "one size fits all", maar iedereen ontvangt een persoonlijk plan. We gaan aan de slag met jouw overtuigingen, patronen en negatieve gedachten. Je leert welke voeding voor jouw lichaam geschikt is en hoe je op een andere manier om kunt gaan met emoties en gevoelens. Je gaat je weer fitter voelen en leert op een gezonde manier te bewegen.

Rosalie Lubberman

Rosalie Lubberman

Orthomoleculair therapeut

Ik werk: 

Online, Utrecht, Zeist, Regio Utrecht

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Leefstijl, Stress / burn-out

In een consult ga ik met jou opzoek naar de puzzel van jouw klachten en de oplossingen. Deze breng ik voor je in kaart en leg uit wat we gaan doen en waarom. Ik ben opgeleid in de natuurgeneeskunde en orthomoleculaire geneeskunde. Daarnaast vind ik het belangrijk op zoek te gaan naar de echte oorzaak van een klacht. Ik focus me in mijn werk op drie hoofdthema's: eten, ontspannen en bewegen.

Rachelle Jongen

Rachelle Jongen

Arts integratieve & functionele geneeskunde

Ik werk: 

Online, Vlijmen (regio Den Bosch)

Gespecialiseerd in:

Chronische ziektes, Onverklaarde klachten, Leefstijl, Buikklachten

Ik kijk als integraal arts graag buiten de hokjes en bestaande kaders. Ik kijk naar de verschillende onderliggende systemen van ons lichaam en geest én het verband daartussen. Ons lichaam wordt namelijk beïnvloed door o.a. je voorgeschiedenis, genetische aanleg en leefstijl. Mijn aanpak richt zich op: jouw volledige gezondheidsgeschiedenis, beweging, slaap, voeding, stress, familie, trauma's, zingeving, werk en hobby's. We gaan samen op onderzoek uit om jouw (chronische) klachten aan te pakken.

Lonneke Dötsch

Lonneke Dötsch

Ayurvedisch voedings- en leefstijlcoach

Ik werk: 

Haarlem, Online, Regio Amsterdam

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Onverklaarde klachten, Vrouwengezondheid, Slaapproblemen, Emotionele disbalans, Stress en burn-out

Ik gebruik mijn kennis vanuit Ayurveda (een eeuwenoude Indiase gezondheids- en voedingsleer), reiki en yoga om jouw lichaam terug in balans te brengen. Wat voor de één werkt hoeft niet voor de ander te werken. In Ayurveda wordt ieder mens dan ook als uniek gezien, met een eigen body-mind type. Wanneer je eet en leeft volgens jouw eigen type, dan geef je je lichaam weer de kans om alle energie goed door te laten stromen en verminder je gezondheidsklachten. Ontdek ook hoe!

Amy Keijzer

Amy Keijzer

Family Life Coach and Healer

Ik werk: 

Hoorn, Online

Gespecialiseerd in:

Kindergezondheid, Buikklachten, Hoofdklachten, Chronische pijn, Emotionele disbalans

Ik ben kinderen/gezinscoach. Is je grootste wens als ouder dat je kind fluitend en dansend door het leven gaat? Een kind dat volledig in zijn kracht staat en zich vrij voelt om helemaal zichzelf te kunnen zijn?
Weet je zeker zoals het nu gaat, zo wil ik het niet meer? Ik help graag om het gezin in balans te brengen en kijk daarbij niet alleen naar het gedrag of de fysieke klacht maar naar het kind als geheel en naar het gezin als systeem.

Natascha Buch

Natascha Buch

Functional Nutrition | Holistic Health Coach

Ik werk: 

Online, Den Haag

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Schildklier problemen, Chronische ziektes

Mijn passie voor Health Coaching begon met mijn eigen auto-immuunziekte van de schildklier (Graves' disease). Mij werd verteld dat ik hier nooit vanaf zou komen en ik voor altijd synthetische hormonen zou moeten slikken. Dit was gelukkig niet waar. Ons lichaam heeft een enorm zelfhelend vermogen. Veel symptomen kunnen worden geminimaliseerd of zelfs verdwijnen. Het is mijn missie om anderen te helpen ook weer controle te krijgen over hun gezondheid en leven.

Nathalie van der Stelt

Nathalie van der Stelt

Kinderhomeopaat

Ik werk: 

Online, Zwolle

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Huidklachten

Ik ben kinderhomeopaat in hart en nieren en sinds een aantal jaar werk ik ook aanvullend als mediamiek luisterkindwerker. Ik vind het en heerlijk beroep om kinderen die niet lekker in hun vel zitten en/of ziek zijn, weer in de goede balans terug te brengen. Als kinderhomeopaat kijk ik op holistische wijze naar het kind en neem ik zijn of haar totaalbeeld mee bij de middelkeuze. Uiteraard zijn volwassenen ook van harte welkom.

Taylie Hu

Taylie Hu

Psycholoog | Ayurvedisch voedingscoach

Ik werk: 

Online, Utrecht, Regio Utrecht

Gespecialiseerd in:

Stress / burn-out, Buikklachten

Met mijn body-mental type consult krijg je inzicht in hoe jouw geest en lichaam werken en wat jij nodig hebt. Inzicht in wat jouw valkuilen en uitdagingen zijn. Welke voeding juist wel te eten en wat te vermijden. Levensstijl adviezen die het beste bij jou en jouw situatie passen (denk aan: ochtend-avond, self-care rituelen, gezonde workout), uitgebreide productenlijst voor jouw body-mental type, natuurlijke remedies tegen eventuele klachten en eventueel oefeningen bij emotionele blokkades.

Erik Veldman

Erik Veldman

Osteopaat & online oefenprogramma

Ik werk: 

Online, Amsterdam, Regio Amsterdam

Gespecialiseerd in:

(Onverklaarde) fysieke klachten, Stress en burn-out, Buikklachten, Onverklaarde klachten

Veel mensen met langdurige klachten hebben baat bij een osteopaat. Maar ook bij klachten die minder lang aanwezig zijn kan osteopathie uitkomst bieden. Om ook zelf aan de slag te kunnen met je (chronische) klachten, heb ik het oefenplatform Motius ontwikkeld. Het is een programma met oefeningen en binnenkort volledige cursussen voor specifieke klachten. De oefeningen zijn met zorg samengesteld en gebaseerd op osteopathie kennis en yogahoudingen. Naast de fysieke losse oefeningen biedt Motius ook hele fijne en effectieve adem- en ontspanningsoefeningen en meditaties aan.

Rick van den Tempel

Rick van den Tempel

Orthomoleculair therapeut

Ik werk: 

Online, Utrecht, Maarssen, Regio Utrecht

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Chronische ziektes, Topsport

Het is goed mogelijk dat wanneer jij klachten ervaart jouw immuunsysteem niet volledig in balans is. Als orthomoleculair therapeut help ik de oorzaak van je gezondheidsklachten te achterhalen en leg ik je uit hoe we je lijf weer in balans kunnen krijgen. Ik werk aan de hand van voeding, leefstijl en eventueel suppletie. Ik heb een passie voor alles wat te maken heeft met gezonde voeding, (top)sport en ons menselijk lichaam. Veel van onze klachten zijn te herleiden naar onze darmen en dus wat wij eten.

Tessa van der Steen

Tessa van der Steen

Orthomoleculair therapeut

Ik werk: 

Online

Gespecialiseerd in:

Vrouwengezondheid, Stress en burn-out, Buikklachten, Slaapproblemen, Onverklaarde klachten, Hoofdklachten, Emotionele disbalans, Kindergezondheid, Schildklier problemen, Huidklachten

Als verzamelnaam, noem ik mezelf natuurgeneeskundig therapeut. Na mijn studie Orthomoleculaire Geneeskunde in 2007 ben ik verder gespecialiseerd in darmtherapie, bloedanalyse, hormonen en Life science therapie. Ik was de eerste Health Coach in Nederland, heb veel ervaring in het begeleiden van (top)sporters en ben goed in darm- en huidklachten. In de afgelopen 15 jaar heb ik elke klacht wel eens voorbij zien komen.

Olivia Jalby

Olivia Jalby

Functional Medicine certified Health Coach

Ik werk: 

Online

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Chronische ziektes

My mission is to help people struggling with a chronic health condition to claim back their health using lifestyle and nutrition as medicine. You can expect a personalized and proactive lifestyle and nutrition plan that will allow you to take an active role in your health.

I am using the principal of Functional Medicine to help you achieve your optimal health and well-being: understanding you and your life as a whole to go beyond the symptoms, finding the root cause of your disease and defining with you a program to help you take charge of your health.

Lars van den Nieuwenhoff

Lars van den Nieuwenhoff

Health coach

Ik werk: 

Online

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Zingeving, Emotionele disbalans

Het is mijn doel je te laten inzien en ervaren dat je weer controle kunt hebben over je lichaam, geest en gezondheid. Of je doel nu meer energie, afvallen, minder pijntjes, fitter worden of gezondere darmen is. Gezondheid is niet alleen de afwezigheid van ziekte, maar juist het floreren van het lichaam en geest als geheel. Daar streven we naar. Door middel van een 6-weeks online programma krijg jij je gezondheid weer op de rit.

Anne Dekker

Anne Dekker

Integraal leefstijlarts | hormoonexpert

Ik werk: 

Sliedrecht, Online

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Hormonale disbalans, Diabetes 2, Hart- en vaatziekten, Vermoeidheid

Het voelde voor mij als huisarts steeds minder goed om mensen vooral symptoombestrijdende medicatie te geven. Daarom werk ik nu als integraal arts anders. Ik stel altijd een persoonlijk plan waarmee jij kunt zien welke mogelijkheden er voor je zijn op het gebied van leefstijl/integrale geneeskunde. Het plan is heel breed, van voeding tot zingeving. In de consulten daarna gaan we samen kijken wat voor jou werkt en wat niet.

Julia Cunha van Opzeeland

Julia Cunha van Opzeeland

Functional Medicine Practitioner

Ik werk: 

Online

Gespecialiseerd in:

Buikklachten

I am passionate for helping people bring their bodies back into health and feel their best. My online program entails working with clients on finding the root cause of their problems and solving it through diet and lifestyle changes. I work with my clients, alone or together with their doctors, educating them on their bodies and explaining the interconnectedness of every part and system of the body. Bring joy and vitality back into your life.

Irene Pennings

Irene Pennings

Oersterk leefstijlcoach & ontstresscoach

Ik werk: 

Online, Regio Haarlem bij jou thuis

Gespecialiseerd in:

Stress en burn-out, Buikklachten, Vrouwengezondheid, Emotionele disbalans

Ik ben enorm gedreven om samen met jou op weg te gaan naar een oersterk lijf. Mijn ervaring is dat je kwaliteit van leven enorm toeneemt met de juiste leefstijlaanpassingen. En dat gun ik jou ook.

Dana Hooghiemstra

Dana Hooghiemstra

Holistisch gezondheidscoach/psycholoog

Ik werk: 

Online

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Vrouwengezondheid

Als holistisch gezondheidscoach kijk ik naar gezondheidsproblemen als het gevolg van een verstoord evenwicht tussen lichaam en geest, vaak als gevolg van een ongezonde, ongebalanceerde mindset en leefstijl en een niet-passend voedingspatroon.

Ik help jou inzicht te krijgen in jezelf en bied je daarnaast de juiste handvatten om een positieve en blijvende verandering teweeg te brengen.

Anita Mulderij

Anita Mulderij

Voedingscoach & Body confidence coach

Ik werk: 

Online, Amsterdam, Regio Amsterdam

Gespecialiseerd in:

Buikklachten

Ik ben holistisch voedingsdeskundige en Body Confidence coach. Mijn missie is om mensen te begeleiden bij het creëren van een liefdevolle relatie met eten en hun lichaam. Zo kunnen zij vol zelfvertrouwen en in verbinding met zichzelf het leven creëren dat zij wensen. Mijn werk heeft een holistische benadering. Dit blijkt noodzakelijk om een werkelijke transformatie te kunnen maken naar een liefdevolle verbinding met je lichaam.

Paola Carnevale

Paola Carnevale

Functional Nutrition and Lifestyle coach

Ik werk: 

Online

Gespecialiseerd in:

Buikklachten

I help people with chronic conditions be in control, perform at your best and live your fullest life - by tuning in to their body, making sense of their symptoms and finding what works for them.

If you feel like you’re at the mercy of recurring symptoms that deplete you of your energy and leave you feeling you are missing out on your life, I know exactly what you are going through. I experienced the same myself. This is what brought me to the field of Functional Nutrition.

I regained control over my own health by identifying the most relevant nutritional and lifestyle factors, unique to me, and learning how to leverage them to stay in balance. And now I help my clients do the same.

Wendy Damen

Wendy Damen

OERsterk vitaliteitscoach

Ik werk: 

Weert, Online

Gespecialiseerd in:

Stress / burn-out, Buikklachten, Onverklaarde klachten, Emotionele disbalans, Voedselintoleranties

Mijn focus ligt op het behandelen (op natuurlijke manier) van uiteenlopende lichamelijke en/of psychische klachten door beproefde, alternatieve therapievormen. Ik help je om terug in balans te komen. Het geeft mij enorm veel energie om mensen te helpen op het vlak van gezondheid/leefstijl en hen weer te laten opbloeien. So, it's your time to bloom!

Melianthe Nicolai

Melianthe Nicolai

Uroloog, leefstijlarts

Ik werk: 

Bilthoven, Online, Regio Utrecht

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Seksuologische klachten, Urologische klachten, Leefstijl

Ik kan mijn patiënten helpen met hun urologische problemen én kan ik de tijd kan nemen om over de rest van iemands gezondheid en leefstijl te praten. Dit maakt het werk veel leuker en op deze manier is het mogelijk om de klachten te behandelen met oog voor de patiënt als geheel. Daarbij geef ik altijd op maat gemaakte leefstijladviezen. Zo is het mogelijk tot duurzame oplossingen te komen én nieuwe klachten voor in de toekomst voor die patiënt te voorkomen.

Emilia De Vries

Emilia De Vries

Orthomoleculair therapeut

Ik werk: 

Online

Gespecialiseerd in:

Buikklachten, Onverklaarde klachten (SOLK), Microbioom

Start direct met het verminderen van jouw maag- en darmklachten. Door jarenlange opleidingen, research en professionele ervaring als darmtherapeut, ben ik erachter gekomen wat wel en wat niet werkt.

Ontdek met mijn unieke 4-fasen D.A.R.M Programma wat je zelf kunt doen om je spijsvertering volledig te resetten, hoe je achter de oorzaak van je buikklachten komt, en hoe je dit effectief aanpakt. Het is een online programma met 10 modules waarin je zelf stap voor stap werkt aan een betere gezondheid.

bottom of page