top of page

Weg met die buikklachten!

Ontwerp zonder titel (26).png

Iedereen wil graag lekker eten, maar wat als dat eten steeds zorgt voor krampen, een opgeblazen gevoel of zelfs verstopping of diarree? Dat is ronduit balen. Inmiddels is er veel bekend over de impact van voeding op onze darmen. Bij aanhoudende buikklachten, zoals bijvoorbeeld bij Prikkelbare Darmsyndroom, dan heeft het veel zin om te kijken naar je voedingspatroon, want veel gezondheidsklachten worden veroorzaakt door wat we eten*.

 

In de tussentijd dat je dit leest, zit er in je e-mail een bericht van ons met de gratis recepten. Wij zijn benieuwd of je het lekker vindt maar vooral hoe je buik erop reageert. Ben je helemaal klaar met jouw buikklachten?

Ho! Stop! Voordat je weer weg gaat...

Fotoshoot Karlijn Marjolein.jpg

Wij willen ons graag even aan je voorstellen. Wij zijn Karlijn en Marjolein, de oprichters van Curefinder.

 

Wij zijn Curefinder gestart omdat er enorme aantallen mensen stoeien met gezondheidsklachten en eigenlijk niet echt een goede oplossing vinden. Wist jij dat er in Nederland miljoenen mensen chronische buikklachten hebben? Veel van deze mensen lopen vast bij de huisarts of in het ziekenhuis en horen dan ‘leer er maar mee leven’. Dat is shit natuurlijk... 

En het kan echt anders vinden wij, want er is in Nederland een groot aanbod van hoogopgeleide, gezondheidsprofessionals die de tijd nemen om achter de (onderliggende) oorzaken van jouw klachten te komen en met een persoonlijke aanpak met jou aan de slag gaan.

Doe nu onze wie-kan-jou-helpen-quiz en laat ons je matchen aan de beste therapeut voor jouw situatie. Dat matchen doen we overigens zelf (niet een computer) omdat wij iedere specialist kennen en gecheckt hebben, en wij hierdoor exact weten wie jou het beste kan helpen. 

* Bij aanhoudende buikklachten is het belangrijk altijd eerst naar de huisarts te gaan. 

bottom of page