top of page

Events

- Let yourself be guided by the love of your heart -
 
Tijdens de cacao ceremonie verbinden we onszelf met een hogere bron van liefde, die ons het grotere perspectief op het leven kan geven, op vrijheid, op eenheid, en ons helpt een weg te vinden in uitdagingen, keuzes en transities vanuit de liefde van ons hart.

Een ceremonie (tijdsduur ca 2,5 uur) is een magische zintuiglijke beleving met elementen zoals muziek, geur, intentie, diepte-meditatie / trancereizen, lichaamsoefeningen, ademwerk, cacao drinken en een sharing circle.

Door middel van een cacao cermonie kun je:

- 'Deepdiven' in je hart en je hartfrequentie verhogen.
- Emoties, patronen en jouw pad helder voelen.
- Thuiskomen in je lichaam.
- Je energiesysteem balanceren.
- Contact maken met je ware essentie, je ziel, hetgeen waarom jij (hier op aarde) bent.
- Transformeren van gestagneerde energie.
- Harmonie vinden in body, mind & soul.
- Gevoel krijgen van gronding, kalmte en overgave.
- Perspectief en vertrouwen (her)winnen.

Cacao Ceremonie

Maike van Ees

Het Energy Awareness Programma is ontstaan vanuit een consistente behoefte van mensen aan meer rust, veerkracht en energie in de hoge snelheid van het bestaan.
‍
In de 2 uur durende class leer je voelen hoe mentale spanning, emoties en stress doorwerken op het lichaam, en hoe je spanning op verschillende manieren kan loslaten. Er wordt een combinatie van psychologie, yoga, meditatie, ademhalingsoefeningen, visualisaties, catharsis door het hele lichaam en helende lichaamstherapieën gebruikt om je naar een diepe staat van ontspanning te brengen.
‍
Het doel van de Energy Awareness Class is om meer bewustzijn te creëren rondom jouw persoonlijke energiesysteem én je tegelijkertijd te laten ervaren hoe je in de best mogelijke conditie kan blijven: Fysiek en mentaal!

Energy Awareness class

Frederique Bicker

bottom of page