Online programma's

Volg het 8-weekse Curefinder programma voor een goede basisgezondheid of bekijk de online programma's van de beste coaches, artsen en therapeuten op specifieke thema's.

Curefinder programma: fit en gezond in 8 weken

homepage banner v2-2.png
Heb jij interesse in gezondheid, leefstijl en persoonlijke ontwikkeling?
Wil jij beter in balans komen door te leren over bewustzijn, voeding, ademhaling, ontspanning, beweging, slaap en leefstijlverandering?
Wil jij de regie voeren over je eigen gezondheid en weten wat jij
zelf kunt doen voor een betere gezondheid?
Wij nemen je 8 weken lang met veel plezier online aan de hand om op holistische wijze je gezondheid te bekijken én verbeteren.

Online programma's voor specifieke hulpvragen:

Emilia de Vries.jpeg
30 dagen

Esterelle van Zanten

Herstelcoach van alcohol | Life & Burn-outcoach

Zet je alcoholgebruik op pauze en ga de uitdaging met jezelf aan. Doorbreek die vaste patronen in je alcoholgebruik. Simply Sober helpt je online bij een goede en fijne alcoholpauze.

In 30 dagen kun je frisser en fitter worden met allerlei nieuwe inzichten. Je ervaart mentaal en fysiek wat tijdelijk niet drinken met je doet. Je lichaam herstelt en heeft er direct baat bij. De ondersteuning van Simply Sober maakt dat het aanzienlijk makkelijker is dan alleen doen.

Vanuit mijn eigen ervaring, coachingspraktijk, kennis over alcohol en mijn eigen alcoholvrij leven, kan ik je goed hierbij helpen. Met passie en plezier.

Emilia de Vries.jpeg
Doorlopend

Dokter Juriaan

Arts en coach

Een complete en compacte online cursus: "Verbeter je leven door naar je lijf te luisteren."

Een vol hoofd, mentale of fysieke klachten. Je wil het niet voelen en dus ga je er van weg. In deze maatschappij makkelijker dan ooit met alle mogelijkheden en verleidingen. Werk, fastfood, Netflix. Je voelt aan alles dat er iets niet klopt en toch ga je maar door. Je hebt plaats genomen in de wachtkamer van je eigen leven.

In plaats van te focussen op symptoombestrijding, is het tijd om eens echt goed naar de onderliggende oorzaak te kijken. Leer hoe jij zelf weer de leiding kan pakken over jouw fysieke en mentale gezondheid.

Emilia de Vries.jpeg
Doorlopend

Erik Veldman

Osteopaat

Naast mijn werk als osteopaat, heb ik het online oefenplatform Motius ontwikkeld. Dit zijn waardevolle oefeningen en cursussen om ook zelf aan de slag te gaan met je klachten. Denk aan lage rugpijn of nek- en schouderklachten.

Naast de fysieke losse oefeningen biedt Motius ook hele fijne en effectieve adem- en ontspanningsoefeningen en prachtige meditaties aan.


Emilia de Vries.jpeg
8 weken

Lars van den Nieuwenhoff

Health Coach

Het Transformatie Programma is een 8-weken stap voor stap programma dat jou gaat helpen met het herwinnen van je mentale en lichamelijke energie. Energie is de basis van gezondheid en helpt je op weg naar de beste versie van jezelf.

Dit programma richt zich niet op iets als een 'weegschaal nummer'. Het gaat over het herstellen van je vermogen om vitaliteit, zelfheling en weerbaarheid te creëren. Het gaat over de energie waarmee de ruimte zich vult als jij binnen komt lopen, je glanzende huid, je mentale welzijn en een glimlach op je gezicht.

Emilia de Vries.jpeg
1 jaar

Frances van Dinther

Stress-coach (+ team van collega-coaches)

In de huidige maatschappij moet ons hoofd op volle toeren draaien om alles bij te kunnen houden, met op den duur alle gevolgen van dien: stress, spanning, onzekerheid, ergernis, lichamelijke (pijn)klachten. Veel mensen ervaren stress omdat ze niet meer in staat zijn om hun 'denken' UIT te zetten! Maar wat kun je daaraan doen?

Om stress en stress-gerelateerde klachten in de kern aan te pakken, biedt deze training een concrete en laagdrempelige oplossing. In zes opeenvolgende stappen leer je op een praktische manier ánders om te gaan met je gedachten en gevoelens.Emilia de Vries.jpeg
7 dagen

Suzanne Jungst

Shiatsu therapeut

Fit de zomer tegemoet en niet meer snaaien. Zeg maar bye bye tegen de winter, lockdown en de Corona kilo’s. Ga lekkerder in je vel voelen en geef je weerstand een goede boost. Spring ’s ochtends energiek je bed uit, met zin in de nieuwe dag.

Traditioneel wordt het voorjaar gezien als het ideale seizoen voor Detox. Het jaargetijde van "De Grote Schoonmaak". Ik neem je stap voor stap mee in de wondere wereld van Detox. Op die manier wordt het makkelijk voor je om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen.

Start nu jouw Detox week!


Emilia de Vries.jpeg
Half jaar

Jan van Rosmalen

Bewustzijnscoach en Pijnexpert

Veel fysieke klachten hebben een emotionele oorsprong. Wij bieden alle kennis die je brein nodig heeft om jouw fysieke en emotionele lichaam te helen. Het CPC® programma bestaat uit een half jaar lang online coaching, inclusief:

- Half jaar training
- E-book | emotionele training
- Audio app-treintraining
- Videolessen
- Online live coaching


Emilia de Vries.jpeg
3 maanden

Annemarie Semeijn

Integratief arts en coach-counselor

Loop je vast maar ben je nog niet toe aan 1-op-1 begeleiding? Volg dan nu dit zeer toegankelijke online programma voor het aanleren van zelf-zorg technieken.

Krijg meer inzicht in jezelf en hoe jij je eigen stress-systeem tot rust brengt. Begrijp beter waarom je voelt wat je voelt. Je kunt op elk gewenst moment starten met het Mind body programma en je doorloopt online op je eigen tempo alle 8 modules, met meditaties, opdrachten en video's.
Emilia de Vries.jpeg
minimaal 30 dagen

Emilia de Vries

Orthomoleculair therapeut

Heb jij regelmatig last van je maag of darmen? En wil je weten wat je kan doen om dit op te lossen? Heb je al heel veel geprobeerd en je bent sceptisch voor weer een verhaal vol beloftes? Dat snap ik helemaal.

Door jarenlange opleidingen, research en professionele ervaring als darmtherapeut, ben ik erachter gekomen wat wel en wat niet werkt. Ontdek met mijn unieke 4-fasen D.A.R.M Programma wat je zelf kunt doen om je spijsvertering volledig te resetten, hoe je achter de oorzaak van je buikklachten komt, en hoe je dit effectief aanpakt.

Het is een online programma met 10 modules waarin je zelf stap voor stap werkt aan een betere gezondheid.

Emilia de Vries.jpeg
30 dagen

Esterelle van Zanten

Life & Burn-outcoach | Herstelcoach van alcohol

Zit je niet lekker in je vel, ben je gestrest, moe, onzeker of gewoon niet happy? Dan is het tijd voor selfcare. Weet dat je nooit alleen bent met jouw problemen of vraagstukken. Ook jij mag om de aandacht en handvatten vragen die je nodig hebt. Altijd alles zelf uitzoeken of alleen doen is helemaal niet nodig.

Met het Simply Happy programma ga je op zoek naar wat je wel blijer, gelukkiger en sterker maakt. Ik ondersteun je erbij. Op een leuke en luchtige manier ga je verder en sta je niet stil. Juist nu is dat belangrijker dan ooit: blijf bewegen. En wel richting positiviteit.Emilia de Vries.jpeg
10 weken

Marleen Bontekoe

Ademcoach

Wist jij dat een ongezonde ademhaling voor allerlei gezondheidsklachten kan zorgen?

In de online Training Adem in Balans werk je in 10 weken stap voor stap naar een gezonder adempatroon. Deze training is een zorgvuldig opgebouwd programma waarin je je ongezonde ademgewoontes leert te herstellen en je ontspannen en gezond kunt gaan ademen. Je krijgt hiervoor alles aangereikt wat je nodig hebt: kennis en informatie, oefeningen en tools!

Emilia de Vries.jpeg
7 weken

Simone Scherpenzeel

Psycholoog

Het online Find your Voice programma is gemaakt voor vrouwen en gaat over het kunnen en durven horen van je innerlijke stem en jezelf uitspreken. Je innerlijke stem helpt je altijd om de juiste aandacht te geven aan jezelf, aan je lichaam en aan je intuïtie. Zo ga je de keuzes maken die in lijn liggen met wat goed is voor jou. Dat helpt je vooruit in je leven en in je gezondheid.

Je gaat ontdekken waar jij jezelf tegenhoudt. Vaak dragen we ongeuite emoties met ons mee in ons lichaam en zitten we vast, waardoor we steeds in hetzelfde cirkeltje blijven rondlopen. Ben jij er klaar voor om dit te doorbreken en jouw stem te gaan horen?