top of page

Online programma's

Bekijk de online programma's van de beste coaches, artsen en therapeuten op specifieke thema's.

Emilia de Vries.jpeg
1 maand

Inge van der Velpen

Fertiliteitsarts

Uit onderzoek blijkt dat 66% van alle bevruchte eicellen niet doorgroeit tot een goede zwangerschap. De belangrijkste oorzaak hiervoor lijkt de eicelkwaliteit te zijn. Ontdek wat je moet weten over de eicelkwaliteit om gezond zwanger te worden & blijven. Met mijn kennis als fertiliteitsarts uit het ziekenhuis & als leefstijlarts heb ik de meest volledige cursus gemaakt voor elke vrouw met kinderwens.

Door ons juist op onze gezondheid en vruchtbaarheid te focussen, krijgen we weer controle. Met het verbeteren van onze vruchtbaarheid, verbeteren we onze eicelkwaliteit, waardoor de kans op zwangerschapsverlies kleiner wordt. Hiermee kun je jouw doel behalen, een prachtige zwangerschap!

Emilia de Vries.jpeg
7 dagen

Suzanne Jungst

Detox coach, OERsterk leefstijl coach, shiatsu therapeut

Happy Detox is een milde detox methode. Tijdens de Happy Detox week mag je eten, zij het volgens een uitgebalanceerde weekmenu en uitgeschreven recepten. Tijdens de Happy Detox weken houd je voldoende energie over voor werk, gezin en huishouden.

Kom lekkerder in je vel te zitten en geef je weerstand een goede boost. Spring ’s ochtends energiek je bed uit, met zin in de nieuwe dag, stop met snaaien door de dag heen en boost je gezondheid.

Start nu ook jouw detox week!Emilia de Vries.jpeg
12 weken

Veronika Rutten

Holistisch Health coach met focus op herstel

Je hebt net een moeilijke periode achter de rug, en staat op het punt om je leven weer op te pakken. Maar je weet niet zo goed hoe. Het leven heeft stil gestaan voor je en jij bent niet meer dezelfde persoon als voor je ziekte. Jij kunt moeilijk aangeven waaraan het ligt, en je omgeving heeft weinig begrip. Wordt het dan niet tijd dat je daar iets aan gaat doen?
Het is tijd voor actie! Durf jij in de spiegel te kijken en de confrontatie met jezelf aan gaan? Of wil je wachten tot er meer ellende komt? De keuze is aan jou! Slachtoffer van je verleden zijn is echt niet fijn. Er is maar één persoon die jouw leven kan veranderen en dat ben JIJ!
Doe mee met "In 10 STAPPEN vertrouwen na ziekte": 12 weken lang, elke 2 weken een videoles, tussendoor mooie oefeningen, mooie meditaties en een prachtig werkboek.

Emilia de Vries.jpeg
10 weken

Marleen Bontekoe

Ademcoach

Wist jij dat een ongezonde ademhaling voor allerlei gezondheidsklachten kan zorgen?

In de online Training Adem in Balans werk je in 10 weken stap voor stap naar een gezonder adempatroon. Deze training is een zorgvuldig opgebouwd programma waarin je je ongezonde ademgewoontes leert te herstellen en je ontspannen en gezond kunt gaan ademen. Je krijgt hiervoor alles aangereikt wat je nodig hebt: kennis en informatie, oefeningen en tools!

Emilia de Vries.jpeg
30 dagen

Esterelle van Zanten

Life & Burn-outcoach | Herstelcoach van alcohol

Zit je niet lekker in je vel, ben je gestrest, moe, onzeker of gewoon niet happy? Dan is het tijd voor selfcare. Weet dat je nooit alleen bent met jouw problemen of vraagstukken. Ook jij mag om de aandacht en handvatten vragen die je nodig hebt. Altijd alles zelf uitzoeken of alleen doen is helemaal niet nodig.

Met het Simply Happy programma ga je op zoek naar wat je wel blijer, gelukkiger en sterker maakt. Ik ondersteun je erbij. Op een leuke en luchtige manier ga je verder en sta je niet stil. Juist nu is dat belangrijker dan ooit: blijf bewegen. En wel richting positiviteit.Emilia de Vries.jpeg
7 weken

Rachelle Jongen

Arts integratieve & leefstijlgeneeskunde

Wil je zelfstandig aan de slag met je gezondheid en de basis van een goede leefstijl begrijpen? In 7 weken leer je hoe.

Leefstijl in de gehele breedte wordt uitgelicht: voeding, slaap, beweging, toxines, stress en verbinding. De basis van een goede gezondheid. En bovendien toe te passen op een manier die voor jou werkt.

Aan de hand van een stukje theorie en achtergrond krijg je praktische handvatten om direct mee aan de slag te gaan.

Wekelijks een nieuwe module met informatie, filmpjes, quizvragen, reflectievragen en een persoonlijke opdracht.

Emilia de Vries.jpeg
n.v.t.

Astrid Vester

Arts voor Leefstijl en Transformatiegeneeskunde

Wist je dat veel klachten en ziektebeelden te maken hebben met een slechte darmfunctie?

- Kan jouw lichaam wel een flinke interne onderhoudsbeurt gebruiken?
- Wil je sneller van klachten af waar je de oorzaak niet van weet?
- Ben je klaar om je lichaam te voeden met gezonde voeding?
- Ben jij er klaar voor om naar onderliggende emotionele en energetische blokkades te kijken?

Profiteer van 25 jaar ervaring van een top-expert in maag-darm klachten.

Emilia de Vries.jpeg
minimaal 30 dagen

Emilia de Vries

Orthomoleculair therapeut

Heb jij regelmatig last van je maag of darmen? En wil je weten wat je kan doen om dit op te lossen? Heb je al heel veel geprobeerd en je bent sceptisch voor weer een verhaal vol beloftes? Dat snap ik helemaal.

Door jarenlange opleidingen, research en professionele ervaring als darmtherapeut, ben ik erachter gekomen wat wel en wat niet werkt. Ontdek met mijn unieke 4-fasen D.A.R.M Programma wat je zelf kunt doen om je spijsvertering volledig te resetten, hoe je achter de oorzaak van je buikklachten komt, en hoe je dit effectief aanpakt.

Het is een online programma met 10 modules waarin je zelf stap voor stap werkt aan een betere gezondheid.

Emilia de Vries.jpeg
6 weken

Ingrid de Geus

Energetisch therapeut

Deze online cursus Beter slapen brengt je zes weken vol ontdekkingen.
Met toegankelijke energetische oefeningen voor een verbeterde nachtrust.

Deze cursus is niet alleen goed voor een betere nachtrust. Het heeft meer positieve effecten:
- Verminder stress en spanning
- Kalmeer je bewaker van patronen
- Schakel om naar je rust- en herstelstand
- Verlaag het teveel aan stresshormonen
- Verminder angsten en gepieker
- Breng je hormonen in balans.

Elke oefening staat op een toegankelijke en ondertitelde video, die je meteen mee kunt doen en altijd terug kunt kijken. Sta je niet open voor de invloed van je energetisch systeem op jouw gezondheid, dan is deze cursus niet voor jou.

Emilia de Vries.jpeg
8 weken

Lars van den Nieuwenhoff

Health Coach

Meer energie, meer vetverbranding en blijvend gewichtsverlies.

Tijdens The Weight Loss BluePrint gaan we het radicaal anders doen door nu eens goed te luisteren naar wat je lichaam écht nodig heeft. We gaan er eerst voor zorgen dat je van binnen in balans raakt voordat we gaan kijken naar uiterlijk en prestaties. Als we dit punt bereikt hebben, dan is een blijvend gezond gewicht en meer energie het natuurlijke gevolg. Zonder dat we ook maar één keer op de weegschaal hoeven staan of onze calorieën hoeven tellen.

Emilia de Vries.jpeg
12 weken

Jan van Rosmalen

Chronische pijn expert, psycholoog

Train je brein en stop de pijn! Langdurige fysieke pijn vindt zijn oorsprong in ons brein. Je brein geeft
pijnsignalen af wanneer je het voelen van emotionele pijn hebt geblokkeerd. Ik zet alles op alles om chronische pijn de wereld uit te helpen. Omdat ik het zelf ervaren heb, kan ik me bijzonder goed inleven in de situatie waarin je je bevindt. Ik weet wat de valkuilen van je brein zijn en ga jou hierbij helpen.

Wil je oprechte betrokkenheid en altijd een positieve en oplossingsgerichte kijk op de situatie? Dan ben ik de coach voor jou. Ik werk samen met mijn team volledig online.Emilia de Vries.jpeg
1 jaar

Frances van Dinther

Stress-coach (+ team van collega-coaches)

In de huidige maatschappij moet ons hoofd op volle toeren draaien om alles bij te kunnen houden, met op den duur alle gevolgen van dien: stress, spanning, onzekerheid, ergernis, lichamelijke (pijn)klachten. Veel mensen ervaren stress omdat ze niet meer in staat zijn om hun 'denken' UIT te zetten! Maar wat kun je daaraan doen?

Om stress en stress-gerelateerde klachten in de kern aan te pakken, biedt deze training een concrete en laagdrempelige oplossing. In zes opeenvolgende stappen leer je op een praktische manier ánders om te gaan met je gedachten en gevoelens.


Emilia de Vries.jpeg
Doorlopend

Erik Veldman

Osteopaat

Naast mijn werk als osteopaat, heb ik het online oefenplatform Motius ontwikkeld. Dit zijn waardevolle oefeningen en cursussen om ook zelf aan de slag te gaan met je klachten. Denk aan lage rugpijn of nek- en schouderklachten.

Naast de fysieke losse oefeningen biedt Motius ook hele fijne en effectieve adem- en ontspanningsoefeningen en prachtige meditaties aan.
Emilia de Vries.jpeg
4 dagen

Amy Keijzer

Family Life Coach and Healer

Het wordt tijd om uit die vicieuze cirkel te stappen en los te komen van de dagelijkse sleur
Het is nu tijd voor jou! Doe mee met deze virtuele “Mini Moeder Retraite” waarin ik jou figuurlijk in de watten leg. Even een 4-daagse mini break, een ontdekkingstocht naar jezelf!

Tijdens deze dagen staan SELFCARE en RUST centraal. Ik neem je mee op reis in jouw binnenwereld, waarbij we aandacht geven aan je : gedachten, emoties, oude ballast en een rust plek in jezelf.

Emilia de Vries.jpeg
30 dagen

Esterelle van Zanten

Herstelcoach van alcohol | Life & Burn-outcoach

Zet je alcoholgebruik op pauze en ga de uitdaging met jezelf aan. Doorbreek die vaste patronen in je alcoholgebruik. Simply Sober helpt je online bij een goede en fijne alcoholpauze.

In 30 dagen kun je frisser en fitter worden met allerlei nieuwe inzichten. Je ervaart mentaal en fysiek wat tijdelijk niet drinken met je doet. Je lichaam herstelt en heeft er direct baat bij. De ondersteuning van Simply Sober maakt dat het aanzienlijk makkelijker is dan alleen doen.

Vanuit mijn eigen ervaring, coachingspraktijk, kennis over alcohol en mijn eigen alcoholvrij leven, kan ik je goed hierbij helpen. Met passie en plezier.

bottom of page