top of page
Wendeline Moorrees

Wendeline Moorrees

Transformatie therapeut (RTT)

Locatie:

Online, Weesp, Bij jou thuis

Mijn specialisatie(s):

Stress en burn-out, Onverklaarde klachten, Trauma, Zingeving

Specialisme

Ik geloof dat een gezonde geest, zorgt voor een gezond lichaam.

Ik help vrouwen om af te rekenen met een gebrek aan zelfvertrouwen en zelfsabotage (uitstelgedrag, verslavingen, bedriegerssyndroom, angsten, stress/burnout, depressie) door op zoek te gaan naar de diep gewortelde oorzaak, zodat zij positieve overtuigingen gaan aanleren en los laten wat hun niet meer dient. Zodat je weer liefdevol verbonden wordt met je ware zelf.

Ik kan je goed vooruit helpen wanneer je problemen ervaart op de volgende gebieden:
Mentale en emotionele gezondheid:
- Laag zelfbeeld en zelfvertrouwen
- Angsten en depressie
- Stress en overbelasting
- Burn-out en emotionele instorting
- Gebrek aan zelfliefde
- Faalangst en PTSS
- Verslavend gedrag zoals eetstoornissen, drinken, roken, etc
- Uitstelgedrag
- Focus en geheugen
- Zingeving

Fysieke gezondheid:
- Versnelling van een genezingsproces
- Pijnbestrijding
- Immuniteit en lichamelijke problemen
- Slaapproblemen
- PMS/PMDD/Overgang

Over mij

Eind 2019 kwam er een omslagpunt in mijn leven toen ik zelf in aanraking kwam met Rapid Transformational Therapy (RTT®). Er is veel gebeurd in mijn jeugd waar ik lang (onbewust) last van heb gehad (emotionele verwaarlozing).
Aan hoe ik soms reageerde, merkte ik dat ik mezelf onnodig afwees, beperkte en niet volledig uit de verf kwam. RTT heeft bij mij een enorm positieve transformatie in gang gezet. In 2020 heb ik mijn vast baan (in de HR) opgezegd. En RTT heeft mij geholpen om echt uit mijn comfortzone te stappen en om negatieve ‘self-talk’ achter mij te laten. Nu help ik graag andere vrouwen helen van emotionele schade uit het verleden, voor meer zelfvertrouwen, durf en kracht. Wat op zijn beurt je gezondheid positief beïnvloed.

ONLINE (of live) SESSIES
De sessies worden gehouden via een Zoom video-oproep vanuit het comfort van je eigen huis. Een sessie via een video-oproep is net zo krachtig als een live sessie, maar zorgt dat je het huis niet uit hoeft en scheelt jou of mij reistijd. Mocht je voorkeur een ‘live’ sessie (dan is er onder voorbehoud van beschikbaarheid) de mogelijkheid voor een sessie op locatie in Weesp.

Methode

Rapid Transformational Therapy maakt gebruik van het meest genezende potentieel dat er bestaat, namelijk de menselijke geest.

RTT® is een bekroonde Marisa Peer methode. Het combineert het beste uit NLP, Cognitieve gedragstherapie, hypnotherapie en neuroscience. Ook maakt RTT® gebruik van Command Cell-therapie als een techniek om het lichaam doelbewust te helen in plaats van alleen positieve conditionering. RTT® brengt 'onafgemaakte zaken' naar voren, wat betekent dat het een methodiek is om het trauma aan te pakken dat cliënten jarenlang hebben vastgehouden.

Met RTT® hervindt je weer vertrouwen om vooruit te komen. Met RTT® ontdek je hoe je via je onderbewustzijn en de kracht van je gedachten, los kan komen van emotionele en fysieke pijn. Direct naar de oorzaak van jouw klachten, overtuigingen, blokkades, gedrag en gevoel. Werk samen met je onderbewustzijn om de oorzaak van jouw probleem bij de wortel te vinden en te transformeren.

Tarieven

Ik bied een gratis kennismakingsgesprek aan van 15-30 minuten.


RTT-transformatie programma GROW - 3 maanden:

Heb je al van alles geprobeerd, maar 'kom je er telkens niet'? Ontdek eindelijk wat je heeft tegengehouden om vooruit te komen en kom vrij van emotionele en fysieke blokkades.

Een waardevol cadeau voor jezelf: hervind je authentieke zelf. En claim waar je recht op hebt: je innerlijke kracht over je mentale & fysieke gezondheid. Kom vrij van emotionele schade uit het verleden en negatieve ‘self-talk’. Zodat je met meer zelfvertrouwen en rust dit leven kunt bewandelen.

Dit 3 maanden traject zorgt ervoor dat je niet hoeft te blijven worstelen en je weer liefdevol verbonden wordt met jezelf.

Trek samen met mij op in dit 3 maanden programma:

● Een 1:1 discovery sessie 30 minuten
● Een pre-(zelf)hypnose opname voorafgaand aan de sessie
● Twee levens veranderende Rapid Transformational Therapiesessies (2 uur)
● Twee gepersonaliseerde hypnose-opnames om nieuwe positieve overtuigingen te installeren
● Twee tussentijdse 1:1 coaching
● Indien gewenst een EFT-sessie (tapping) (Emotional Freedom Technique) (30 minuten)
● Digitaal contact met mij mogelijk 24/5 van je helende reis
● 1:1 eindevaluatie coaching
● Indien gewenst is een derde sessie hierbij inbegrepen

Investering €497,- per maand (of €1.313,- euro indien je in een keer betaald, dat is 178,- korting)
Ben je ondernemer of wordt het traject door je werkgever vergoed, dan zijn de bedragen exclusief BTW.

Wil je alvast kennismaken met RTT dan is het transformatietraject Glow voor €599,- wellicht iets voor jou. Vraag via het contactformulier meer informatie op.

Diploma's

- Rapid Transformational Hypnotherapeut
- Rapid Transformational Practitioner (Marisa Peer Opleiding)
- EFT Master & Practitioner (Balans Trainingen).

Ben jij er klaar voor om aan je gezondheid te werken?

bottom of page