Wendeline Moorrees

Wendeline Moorrees

Transformatie therapeut (RTT)

Locatie:

Online, Bij jou thuis, Weesp

Mijn specialisatie(s):

Stress en burn-out, Chronische pijn, Onverklaarde klachten

Specialisme

Ik kan je vooruit helpen wanneer je problemen ervaart op de volgende gebieden:

Mentale en emotionele gezondheid:
- Laag zelfbeeld en zelfvertrouwen
- Angsten en depressie
- Stress en overbelasting
- Burn-out en emotionele instorting
- Gebrek aan zelfliefde
- Faalangst en PTSS
- Verslavend gedrag zoals eetstoornissen, drinken, roken, etc
- Uitstelgedrag
- Focus en geheugen

Fysieke gezondheid:
- Versnelling van een genezingsproces
- Pijnbestrijding
- Immuniteit en lichamelijke problemen
- Slaapproblemen
- PMS/PMDD/Overgang

Over mij

Mijn liefde voor Rapid Transformational Therapy (RTT®)is ontstaan uit een persoonlijke zoektocht naar zingeving, stressreductie en persoonlijke ontwikkeling. Zelf weet ik als geen ander hoe het voelt om ‘vast’ te zitten. Te dealen met onzekerheden, tegenslagen en enorme uitdagingen uit het verleden.

Mijn grootste 'life-event' tot nu toe was toch wel het overleven van de Tsunami in het zuiden van Sri Lanka in 2004. Mede hierdoor ben ik enorm gefascineerd geraakt door de ‘kracht van de geest’. Waarom krijgt de één na een trauma PTSS of een burn-out en de ander niet? In mijn vorige carrière in de HR had ik al vaak op een natuurlijke manier mensen om me heen gecoacht. Door mijn sterke intuïtie en hoogsensitiviteit voel ik veel (onuitgesproken) zaken haarfijn aan.

RTT heeft mij ook geholpen om weer vooruit te komen. Terug te komen in mijn kracht. Ik heb vooral gewerkt aan mijn eigen zelfvertrouwen. Mede hierdoor heb ik na 15 jaar mijn vaste baan op kunnen zeggen en ben ik voor mezelf begonnen. Ik zet mensen weer terug in hun pure kracht: voor innerlijke vrijheid én een betere gezondheid.

Methode

Wat als je vrij bent van alles wat je niet meer nodig hebt: je valse overtuigingen, angsten, onrust, onverwerkte en opgekropte emoties, vage gezondheidsklachten en onzekerheden?

Met RTT® hervindt je weer vertrouwen om vooruit te komen. Met RTT® ontdek je hoe je via je onderbewustzijn en de kracht van je gedachten, los kan komen van emotionele en fysieke pijn. Direct naar de oorzaak van jouw klachten, overtuigingen, blokkades, gedrag en gevoel. Werk samen met je onderbewustzijn om de oorzaak van jouw probleem bij de wortel te vinden en te transformeren.

RTT® is een bekroonde Marisa Peer methode. Het combineert het beste uit NLP, Cognitieve gedragstherapie en hypnotherapie. Ook maakt RTT® gebruik van Command Cell-therapie als een techniek om het lichaam doelbewust te helen in plaats van alleen positieve conditionering. RTT® brengt 'onafgemaakte zaken' naar voren, wat betekent dat het een techniek is om het trauma aan te pakken dat cliënten jarenlang hebben vastgehouden.

De sessies worden gehouden via een Zoom video-oproep vanuit het comfort van je eigen huis. Een sessie via een video-oproep is net zo krachtig als een live sessie, maar zorgt dat je het huis niet uit hoeft en scheelt jou of mij reistijd. Mocht je voorkeur uitgaan naar een ‘live’ sessie ergens anders dan bij jou thuis (dan is er onder voorbehoud van beschikbaarheid) de mogelijkheid voor een sessie op locatie in Weesp.

Tarieven

Herprogrammeer je mind met nieuwe overtuigingen. Een bewezen, blijvende verandering in jou en je leven. Wordt de baas over je mentale en fysieke gezondheid.

Ik bied een gratis kennismakingsgesprek aan van 30 minuten.

De investering voor een 6-weken RTT Transformatietraject is € 444,-*. Dit krijg je:

- Een zelfhypnose voorafgaand aan de RTT-sessie
- Een levens veranderende Rapid Transformational Therapy-sessie (tussen 90 min en 2 uur)
- Een gepersonaliseerde zelfhypnose audio om overbodige, beperkende overtuigingen opnieuw te bedraden en nieuwe ondersteunende overtuigingen te installeren.
- Een tussentijds 1:1 coachinggesprek van 30 min
- Persoonlijke begeleiding indien gewenst via E-mail en/of WhatsApp
- 0-meting aan het begin en eindmeting na 6 weken.
- Een uitgebreide evaluatie en advies voor na het traject en nazorg

"niet goed geld terug". Mocht er na 6 weken geen enkele transformatie hebben plaatsgevonden dan ontvang je je geld terug.

Diploma's

- Rapid Transformational Hypnotherapeut
- Rapid Transformational Practitioner (Marisa Peer Opleiding)
- EFT Master & Practitioner (Balans Trainingen).

Ben jij er klaar voor om aan je gezondheid te werken?