top of page
Wei Ting Woo

Wei Ting Woo

Integratieve counselor & hypnotherapeut

Locatie:

Online, Amsterdam, Regio Amsterdam

Mijn specialisatie(s):

Stress en burn-out, Angstklachten, Trauma, Bewustwording

Specialisme

Ik bied begeleiding op maat die onder andere bestaat uit: Integratieve therapie, Hypnotherapie, EMDR en Systemisch werk.

Als Integratieve Counselor en Hypnotherapeut begeleid ik je in een proces waarbij je de ruimte krijgt om patronen te herkennen en blokkades aan te pakken. Kom in contact met je eigen gevoel en intuïtie en ontdek hoe je deze kunt omzetten in actie richting jouw persoonlijke doelen. Naast het bewuste, wordt het onbewuste ook verkend en ingezet, door middel van onder andere hypnotherapie. Het doel is dat je een sterk innerlijk fundament opbouwt zodat je weer grip krijgt en met vertrouwen de volgende stappen zet.

Enkele thema’s die aan bod kunnen komen:
· Vermindering van stress, zorgen, onzekerheid
· Leren omgaan met paniek en angsten
· Grenzen stellen en zelfexpressie
· Zelfliefde, eigenwaarde en zelfvertrouwen
· Herkennen en doorbreken van negatieve patronen
· Balans vinden in leven, liefde, werk
· Bewustwording, in contact komen met je intuïtie en het versterken hiervan
· Emotionele en spirituele verkenning en ontwikkeling
· Keuzes maken, doelen stellen en actie ondernemen

Sessies zijn beschikbaar in Nederlands en Engels. Neem contact op voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek, zodat we samen kunnen kijken hoe ik je verder kan helpen.

Over mij

Mijn missie is om mensen hun eigen potentieel te laten ontdekken en de uiting van hun authentieke zelf. Het laten (her)ontdekken van hun eigen kracht en het vertrouwen op hun eigen kunnen en gevoel staan hierbij centraal.

Ik ben een integratieve counselor, hypnotherapeut, coach en sound healer met een uitgebreide en veelzijdige achtergrond. Na mijn Master diploma Fiscaal Recht en werkervaring bij verschillende startups en scale-ups als international project manager en legal investment manager, ben ik meer gaan richten op hypnotherapie, sound healing en coaching. Ik word erg gelukkig als ik iemand bij een persoonlijk helingsproces mag begeleiden. Momenteel ben ik ook als opleider (leertherapeut, supervisor en examinator) verbonden aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.

PRAKTIJK
Sessies zijn in persoon in mijn praktijk in Amsterdam of online. Het is een fijne ruimte met een informele sfeer.

Methode

Integratieve counseling & coaching:
De integratieve methode is een holistische methode waarin de verschillende gebieden van de mensen meegenomen worden in het proces: cognitief, gedrag, emotioneel, fysiek, sociaal en spiritueel.

Hypnotherapie:
Bij Hypnotherapie word je begeleid in een trance staat, waarbij er ruimte komt voor wat er onbewust leeft. Hierdoor kunnen verwerkingsprocessen versneld worden en kun je jouw zelfhelend vermogen verder activeren. Ik werk met verschillende typen trance en sluit aan bij wat het meest effectief is voor jouw persoonlijke proces.

Tarieven

De prijs per sessie (60 minuten) is € 85.

Ik bied een gratis kennismakingsgesprek aan van 20 minuten, zodat je kunt delen waar je nu staat en we samen kunnen verkennen hoe ik je verder kan helpen.

VERGOEDING ZORGVERZEKERING
Indien je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve zorg, kan het zijn dat de sessies (deels) vergoed worden. Je kunt bij jouw eigen verzekering controleren of dit het geval is.

Diploma's

• Integratieve CounselorCoach, Bedrijfscoach (Academie voor de Psychotherapie)
• Integratieve Counselor (Academie voor de Psychotherapie)
• Hypnotherapeut (Academie voor Psychotherapie)
• Psychosociale en Medische Basiskennis (PSBK)
• EMDR

Ben jij er klaar voor om aan je gezondheid te werken?

bottom of page