top of page
Tatjana Rogic-Lagendijk

Tatjana Rogic-Lagendijk

Klassieke homeopaat

Locatie:

Amsterdam, Regio Amsterdam

Mijn specialisatie(s):

Buikklachten, Huidklachten, Vrouwengezondheid

Specialisme

Ik kan je goed helpen bij o.a.:

- vermoeidheid, burn-outklachten, angststoornissen, slaapproblemen, depressies.
- allergieën, hooikoorts, KNO klachten, astmatische klachten, terugkerende sinusitis.
- reumatische klachten.
- eczeem, wratten, steenpuisten en andere huidaandoeningen.
- spijsvertering problemen (gal, lever, darmproblemen).
- menstruatieklachten, klachten rondom menopauze (opvliegers, PMS...).
- migraine, hoofdpijn, aangezichtspijn.
- blaasontsteking, nierstenen.

Ook voor andere klachten kun je mij benaderen en zal ik je aangeven of ik je daarbij kan helpen.

Over mij

Ik ben Tatjana Rogic-Lagendijk en in mijn Homeopathie praktijk in Amsterdam Westerpark combineer ik graag mijn wetenschappelijke blik en jarenlang ervaring in de farma-industrie met de 200 jaar oude geneeswijze van homeopathie.

Homeopathie heeft mij laten zien dat de klachten waar je mee "moest leren leven" (zoals bijvoorbeeld een allergie) kunnen verdwijnen als sneeuw voor de zon met het juiste homeopathisch middel.

Heb jij onbegrepen of terugkerende gezondheidsklachten of voel je je uit balans en sta je open voor een andere kijk op gezondheid? Ik help je graag verder.

Methode

Klassieke Homeopathie is een geneeswijze die op een snelle, zachte en duurzame manier je gezondheid ondersteunt, zonder bijwerkingen. In homeopathie wordt namelijk door natuurlijke middelen jouw eigen lichaamskracht gestimuleerd. Als gevolg daarvan wordt het evenwicht in je lichaam en geest hersteld. In een 2 uur durend diepgaand gesprek, bespreken we al je lichamelijke en psychische klachten. Dat doen we omdat veel klachten op fysiek, mentaal en emotioneel gebied met elkaar in verbinding staan. We gaan op zoek naar de oorzaak van jouw klachten en kijken daarbij naar onverwerkte gevoelens, gebeurtenissen in je leven, gedachtes en je slaap- en eetpatroon. Na een grondige analyse van alle informatie wordt een voor jou passend homeopathisch middel gekozen. De voortgang van de behandeling stemmen we af om de 4-6 weken. Het is moeilijk van te voren te voorspellen hoeveel consulten je nodig heeft. Sommige mensen zijn binnen een aantal weken of maanden van hun klachten af. Anderen hebben meer tijd nodig. Hoe jonger en vitaler je bent en hoe korter het klachtenbeeld bestaat, des te sneller gaat de genezing. Bestaat het klachtenbeeld al langer en ben je al wat ouder, dan is er vaak meer tijd nodig. Reken dan minimaal op een half jaar.

Tarieven

- Eerste consult en intake € 75,- (1,5 - 2 uur).
- Vervolg consult € 50,- (1 uur).

De kosten kunnen gedeclareerd worden via je aanvullende zorgverzekering als dit in je pakket zit.

Diploma's

- Academie voor Klassieke Homeopathie.
- Diploma Medische basis kennis volgens de Plato eisen.

Ben jij er klaar voor om aan je gezondheid te werken?

bottom of page