top of page
Sophie Brokmann

Sophie Brokmann

Energetic Bodywork | Energetisch Lichaamswerk

Locatie:

Amsterdam, Online, Regio Amsterdam

Mijn specialisatie(s):

Stress en burn-out, Vrouwengezondheid, Slaapproblemen, Chronische pijn, Onverklaarde klachten, Nek- en rugklachten, Emotionele disbalans, Zingeving, Hoofdklachten

Specialisme

Energetisch Lichaamswerk.

Ik kan je helpen bij:
- darmklachten
- migraine
- stressklachten
- emotionele stress (trauma)
- gebrek aan levenslust
- moeite hebben om te aarden
- slaapproblemen
- angst klachten
- onzekerheid over eigen kracht/vermogen.

Over mij

Ik doe dit werk met veel liefde en overtuiging, omdat ik in mijn eigen proces ook steeds weer ervaar hoe sterk de kracht is van ons zelfhelende vermogen. En hoe het lichaam een prachtige ingang is naar onze diepere wijsheid en kracht, maar ook naar onverwerkte emoties en beperkende overtuigingen. Het is mijn passie om mensen te verbinden met deze natuurlijke bron, om zo meer plezier, vitaliteit en vertrouwen in zichzelf en het leven te ervaren.

PRAKTIJK
Mijn praktijk is in het pand bij Mahara Holistic Lifestyle; een magische urban sanctuary in Amsterdam met een grote tuin achterin. Je kunt hier ook fijne holistische producten kopen. Van essentiële oliën tot supplementen en heerlijke raw cacao. Er worden naast 1:1 lichaamswerk sessies ook allerlei workshops en ceremonies gegeven. Achterin zit een fijne massageruimte met planten, kaarsen en de geur van essentiële oliën waar ik mensen verwelkom. Een echte oase voor heling en rust.

Methode

We doen altijd eerst een korte check-in (15 minuten) om te bespreken wat er leeft en waar je graag bij geholpen zou willen worden. Daarna is de behandeling op de tafel (75 minuten) waarbij ik een combinatie toepas van subtiele aanraking, energy healing (reiki, Dharma Shamanic healing), chakra balancing, energetische massage en healing sounds. Het komt regelmatig voor dat ik mensen begeleid via het lichaam door middel van open vragen om ruimte te maken voor de diepere emotie. Ik raad mensen aan comfortabele kleding te dragen (in principe houden ze hun kleren aan). Na afloop drinken we samen een theetje en bespreken we kort wat je ervaren hebt en of je je anders voelt. Ik geef na afloop ook vaak tips per email voor oefeningen, adaptogenen, supplementen, essentiële oliën die het proces kunnen ondersteunen.

Tarieven

Ik bied een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan en duurt ca. 15-30 minuten (optioneel).

Een sessie is 85 euro en 90 minuten.

Diploma's

- Reiki I, Reiki II, Reiki Practitioner Opleiding (met basis Chinese Geneeskunde) -Healing Space in Amersfoort*
- Energetische Massage - Healing Space in Amersfoort *
- Holistische Voeding - Healing Space in Amersfoort *
- Dharma Shamanic Healing I & II, en Conscious Therapist Course I - Jose Antonio Manchado (Mundo Armonia)
- Intuïtieve ontwikkeling 1,2 & 3 - Centrum voor Leven en Intuïtie
- Jaaropleiding Intuïtieve Muziek - Dymphi Peeters

*geaccrediteerde opleiding.

Ben jij er klaar voor om aan je gezondheid te werken?

bottom of page