Sietske Wanst

Sietske Wanst

Acupuncturist

Locatie:

Assendelft

Mijn specialisatie(s):

Stress en burn-out, Vrouwengezondheid

Specialisme

Over mij

Hoi, ik ben Sietske! Ik heb mijn passie helemaal gevonden in de Traditionele Chinese geneeskunde en yoga. Daarnaast ben ik veel te vinden in mijn moestuin. Als acupuncturist help ik mensen de harmonie te (her)vinden tussen lichaam, emoties, geest en ziel. Je kunt bij mij niet alleen terecht met gezondheidsklachten of symptomen maar ook om meer rust in jezelf te vinden. Acupunctuur kan je hier goed bij helpen.

Ik heb zelf op zeer jonge leeftijd de kracht van acupunctuur ervaren. Deze ervaring heeft mijn wereld zo verrijkt dat ik dit op latere leeftijd ben gaan studeren. Ik wil mensen helpen dichter bij zichzelf te komen, om hun eigen kracht en magie weer te laten ervaren. Dat is de kern van mijn praktijk.

Ik onderscheid mijzelf door je heel duidelijk uit te leggen wat jouw lichaam jou eigenlijk probeert te vertellen. Want als jij jezelf beter leert kennen, dan kun je ook beter voor jezelf zorgen en je gezondheid versterken.

Methode

Veel langdurige gezondheidsklachten ontstaan wanneer mensen vastlopen op emotioneel gebied. Wanneer emoties niet vrij kunnen stromen en dus vast gaan zitten in ons lichaam, dan leidt dit op termijn vaak tot fysieke klachten. Vaak zijn mensen zich hier niet van bewust. Tijdens je intake zullen we jouw gezondheidsklachten bespreken.

Tijdens de acupunctuurbehandeling zullen we veel werken met je meridiaansysteem (het netwerk van energiebanen in je lichaam). Het meridiaansysteem zorgt voor het contact tussen tussen ons bewustzijn en lichaam en op deze meridianen bevinden zich acupunctuur-punten. Ik plaats naaldjes op deze punten, zodat de energie in jouw lichaam weer kan gaan stromen. Dit helpt jouw lichaam zichzelf weer te helen en kan de dieperliggende oorzaak van je klacht opgelost worden.

Mijn praktijk bevindt zich in Assendelft aan huis. De praktijk aan huis ligt aan het water, in een rustige wijk. Het is een kleine, knusse ruimte waar je volledig tot ontspanning kunt komen. Ook geef ik behandelingen op een moestuincomplex in Assendelft. De behandelruimte in de moestuin is een ruimte voor de echte natuurliefhebber en voor mensen die dichter naar zichzelf en de natuur willen komen.

Tarieven

Ik bied een gratis telefonische kennismaking aan van maximaal 10 minuten voor als je vragen hebt voorafgaande aan het consult.

Het tarief voor een behandeling is €70 per uur. Waneer je een aanvullende verzekering hebt, dan wordt een deel van het tarief vergoed. Dit is afhankelijk van jouw verzekering en aanvullende pakket.

Diploma's

- Acupunctuur
- Sporttherapie
- Massage
- Kundalini Yoga
- Pilates

Ben jij er klaar voor om aan je gezondheid te werken?