Rick van den Tempel

Rick van den Tempel

Orthomoleculair therapeut

Locatie:

Online, Utrecht, Maarssen

Mijn specialisatie(s):

Buikklachten, Chronische ziektes

Specialisme

Hormonale verstoringen als stress, vermoeidheid/chronisch vermoeidheidssyndroom en (top)sportbegeleiding zijn specialismen die ik in loop der jaren heb ontwikkeld.

Ik kan je goed helpen bij:
Overgewicht, diabetes type 2, hoge bloeddruk, hoge cholesterol, maag- en darmklachten, allergieën en voedselintolleranties, huid- en hormoonproblemen, stress en vermoeidheidsklachten.

Over mij

Als orthomoleculair therapeut heb ik er mijn vak van gemaakt om de oorzaak van klachten te ontdekken en om deze vervolgens te verhelpen. Waar ik blij van word, is wanneer ik mensen zelfregie kan geven over hun eigen gezondheid. Elk persoon is uniek en dus een onderzoek en gezondheidsplan ook. Deze persoonlijke aandacht garandeer ik dan ook in mijn praktijk!

Methode

Elk mens, elk lichaam, elke situatie en klacht is uniek. Daarom is de enige echt goede manier een persoonlijke. Ik leg je uit wat de oorzaken zijn van je klachten, en middels eventueel aanvullend bloed- en of darmonderzoek achterhalen we het probleem en vinden we de maatgerichte oplossing die bij jou past. Ik zet onder andere voeding- en leefstijl in als het beste medicijn om jouw klachten te verhelpen!

Tarieven

Via de "boek een afspraak" knop kun je een gratis telefonisch kennismakingsgesprek (10-15 min.) aanvragen.

Vervolgens kun je kiezen voor een lost consult of een pakket inclusief onderzoek zoals darmonderzoek, bloedonderzoek en omega-ratio test.

- Eerste intake € 95,- (60 min)
Klachten in kaart brengen + behandeladvies.

- Vervolgconsult € 75,- - EMB bloedonderzoek + 2 consulten € 295,-
Inclusief behandelplan

- Darmonderzoek + 2 consulten € 495 Incl. behandelplan - Omega-3 vetzuren + 2 consulten € 225
Inclusief behandelplan

Diploma's

Master in Bewegingswetenschappen
Orthomoleculaire (PNEI) geneeskunde
Leefstijlcoach & therapeut

Ben jij er klaar voor om aan je gezondheid te werken?