top of page
Nathalie van der Stelt

Nathalie van der Stelt

Kinderhomeopaat

Locatie:

Online, Zwolle

Mijn specialisatie(s):

Buikklachten, Huidklachten

Specialisme

Behalve het werken aan onderstaande symptomen, is het mijn specialisatie om kinderen met autisme helpen. Ik kan me goed (mediamiek) afstemmen op een kindje en zodoende achterhalen hoe een kindje zich van binnen voelt. Hierdoor kunnen nog meer zaken duidelijk worden voor ouders. Dit is ook een fijne methode bij kleine kinderen die nog niet kunnen praten, maar wel gedrags'problemen' vertonen.

Symptomen:
Veel uiteenlopende klachten kunnen verzacht of opgelost worden met homeopathie. Een greep hier uit:
- Eczeem,
- terugkerende KNO problemen,
- buikpijn,
- hoofdpijn,
- slaap problemen,
- gedragsproblemen,
- concentratie problemen,
- angst stoornissen,
- ADHD, ADD
- Autisme,
- terugval in ontwikkeling,
- klachten na overmatig medicijn gebruik.

Voor volwassenen ook:
- Burnout,
- hoofpijnen,
- menstruatiekachten,
- buikpijnen, etc.

Over mij

Ik heb zelf meerdere goede ervaringen gehad bij een homeopaat met het verhelpen van oor ontstekingen en eczeem. Ik was daar zo dankbaar voor, dat ik ervoor gekozen heb dit mooie beroep zelf uit te gaan oefenen. Nadat ik in 2007 stage had gelopen bij een homeopatische kinderarts, was mijn wens om speciaal voor kinderen te kiezen helemaal duidelijk geworden. Uiteindelijk help ik iedereen uit de familie, zoals ouders, grootouders en zelfs huisdieren, maar kinderen blijven wel het grootste aandeel houden in mijn praktijk.

Inmiddels ben ik kinderhomeopaat in hart en nieren en sinds een aantal jaar werk ik ook aanvullend als mediamiek luisterkindwerker. Ik vind het en heerlijk beroep om kinderen die niet lekker in hun vel zitten en/of ziek zijn, weer in de goede balans terug te brengen. Als kinderhomeopaat kijk ik op holistische wijze naar het kind en neem ik zijn of haar totaalbeeld mee bij de middelkeuze. Zo zal je merken als ouder dat jullie kindje een stuk beter gehoord en gezien zal worden voor een goede behandeling.

Over mijn praktijkruimte:
Ik werk in een bedrijfs verzamel gebouw in Zwolle. Ik heb daar helemaal mijn eigen ruimte. De locatie is zowel goed centraal te bereiken per auto als per openbaar vervoer omdat het vlak in de buurt van het Isala ziekenhuis zit.

Methode

Mijn methode bestaat uit een uitgebreide intake. In dit gesprek nemen we alles door over jezelf of over je kindje wat homeopatisch relevant is. Naar aanleiding van dit gesprek kies ik het best passende middel uit en krijg je duidelijke instructies over het inname voorschrift mee. Na een 4-tal weken spreken we elkaar weer zodat je kunt vertellen hoe die periode is verlopen (is het eczeem weg, is de slaap verbeterd, etc.).

Homeopathie is een geneeswijze waarbij het zelfherstellend vermogen van het lichaam geprikkeld en geactiveerd wordt. Het principe van homeopathische geneeskunde is dat iemand van een aandoening of ziekte kan worden geholpen, door het toedienen van een homeopathisch middel, dat bij een gezond mens dezelfde symptomen oproept als de betreffende aandoening of ziekte.

Homeopathie is een holistische geneeswijze, wat betekent dat de mens als geheel centraal staat. Als lichaam en geest niet in evenwicht zijn, kan een mens kwalen krijgen of ziek worden. Het belang is dan ook om niet alleen de symptomen te onderdrukken, maar het evenwicht te herstellen.

Homeopathische middelen zijn mild, veilig en onschadelijk voor lever en nieren. Ze vormen geen belasting voor het milieu en worden niet op dieren getest. Daarmee is homeopathie een zeer duurzame en natuurlijke geneeswijze die goed is voor mens, dier en milieu.

Tarieven

Een intake is 95,- euro.
Het intake-gesprek duurt een uur, en daarna wordt het middel voor elke cliënt uitgewerkt en opgestuurd.
Een herhaal consult duurt 30 minuten en is 50,- euro.

Diploma's

Klassieke homeopathie: Academie voor natuurgeneeskunde te Hilversum (geaccrediteerd)
Magnetiseren: Instituut voor energetisch therapeut (2021 - geaccrediteerd door CPION en KTNO)

Ben jij er klaar voor om aan je gezondheid te werken?

bottom of page