Marijke Hukema

Marijke Hukema

Coaching & Zingeving

Locatie:

Amsterdam

Mijn specialisatie(s):

Stress en burn-out, Zingeving

Specialisme

Als zingevingscoach richt ik mij op gesprek, de fysieke ervaring, en lichaamsbewustzijn. De aandacht gaat naar de kern van jouw vraagstuk. Vanuit gelijkwaardigheid begeleid ik jou in het werkelijk thuis zijn bij jezelf, in jouw lichaam. Zo kun je verbinding maken met je hart, de beschikbare potentie, jouw verlangens. Ontdekken wat jij werkelijk wil is het startpunt van ontwikkeling, groei en creatie.

Ik kan je goed helpen bij:
- Stress- en burn-outklachten.
- Meer balans, levensvragen, zingeving, zelfreflectie, zelfontwikkeling, focus.
- Onzekerheid.
- Overprikkeling.
- Balans.
- Faalangst.
- Angst, paniek,zorgen, onrust.
- Vage lichamelijke klachten.

Over mij

Verbondenheid met jezelf is jouw bron van kracht en de basis voor alle creatie en groei.

Verbinding, zingeving, gevoelservaring en lichaamsbewustzijn zijn relevanter dan ooit. Een warm welkom in mijn praktijk.

Ik ben Marijke Hukema, al 15 jaar zelfstandig ondernemer en iemand die graag verbinding maakt. Mijn ambacht binnen het coachen is er op gericht om het vermogen tot reflectie en zelfonderzoek te versterken.

Ik werk vanuit mijn praktijk in Amsterdam-West.

Methode

We kunnen allemaal geblokkeerd raken door gevoelens van onzekerheid, stress, doelloosheid of overprikkeling. Hoe vind je dan opnieuw en dieper de verbinding met je hart en met jezelf? Wat zijn de antwoorden op de vraag wat je bezielt? Wanneer stroomt het? En waar zeg jij voluit ‘ja’ op? Grote vragen maar de weg van verbondenheid is gelukkig niet eenzaam.

In mijn praktijk kun jij op een intuïtieve en professionele manier je eigen verhaal onder ogen komen en jezelf ontwikkelen op jouw authentieke weg.

Natuurlijk zullen we eerst kennismaken en onderzoeken waar je tegenaan loopt, wat jouw ontwikkelingswens of levensvraagstuk is. Daarbij is het belangrijk dat we een klik ervaren.

Tarieven

Een consult kost 60 euro.

Diploma's

EQA-geacrediteerde leergangen aan Coaching Academy International
Leergang Professioneel Coachen 2018
Leergang Zelfbewust Coachen 2019
Klassieke massage (crkbo) 2020

Ben jij er klaar voor om aan je gezondheid te werken?