top of page
Marijke Hukema

Marijke Hukema

Coaching & Zingeving

Locatie:

Amsterdam, Regio Amsterdam

Mijn specialisatie(s):

Stress en burn-out, Zingeving

Specialisme

Als zingevingscoach richt ik mij op gesprek, de fysieke ervaring, en lichaamsbewustzijn. De aandacht gaat naar de kern van jouw vraagstuk. Vanuit gelijkwaardigheid begeleid ik jou in het werkelijk thuis zijn bij jezelf, in jouw lichaam. Zo kun je verbinding maken met je hart, de beschikbare potentie, jouw verlangens. Ontdekken wat jij werkelijk wil is het startpunt van ontwikkeling, groei en creatie.

Ik kan je goed helpen bij:
- Stress,
- Onzekerheid,
- Burn-out,
- Overprikkeling,
- Balans,
- Angst, paniek en faalangst,
- Levensvragen,
- Zingeving,
- Zelfreflectie,
- Zelfontwikkeling,
- Focus,
- Vage lichamelijke klachten,
- Zorgen,
- Onrust.

Over mij

Ik ben Marijke Hukema, al 15 jaar zelfstandig ondernemer en iemand die graag verbinding maakt. Mijn ambacht binnen het coachen is er op gericht om het vermogen tot reflectie en zelfonderzoek te versterken.

Ik geloof dat de wereld mensen nodig heeft die leven van uit een verbinding en heelheid. Die echt leven vanuit hun hart. Want verbondenheid met jezelf is ieders bron van kracht en de basis voor alle creaties en groei in deze wereld. Ik bied jou een inspirerende Plaats voor Wellbeing met een persoonlijk aanbod. Hier zal je rust vinden, zodat je kunt opbloeien en echt kan leven vanuit je hart.

Omdat ik harten graag zie opbloeien en welzijn daar een centrale plek in heeft, besloot ik mijn ervaring en interesses te bundelen en een werkplaats voor wellbeing te creëren. Hier kunnen we onszelf zijn, hier stroomt het leven, hier raken we de kern, hier is rust.

PRAKTIJK
Een warm welkom in mijn praktijk in Amsterdam- West. Op deze plek kom je weer thuis bij jezelf en er ontstaat weer harmonie tussen lichaam, geest en ziel.

Methode

In mijn praktijk kun je langskomen voor een rustgevende massage of door coaching op een intuïtieve en professionele manier je eigen verhaal onder ogen komen. Dit helpt om jezelf te ontwikkelen op jouw authentieke weg.

Coaching
Ervaar je lichamelijke onrust, burn out klachten of onzekerheid? Of vraag je je af wat jouw doel eigenlijk is? Wil je graag bezield en energiek leven? Ik ga dit graag met je aan en geloof dat coaching een spannende, belangrijke en inspirerende stap zal zijn.

Body work
De aromatherapie massage is een zorgvuldig opgebouwde behandeling die een diepe ontspanning geeft. Het laat jou ervaren wat er in jouw lichaam gebeurt en brengt je terug bij jezelf. Bovendien is massage de ultieme versterker van je immuunsysteem.

Afspraak inplannen
Heb je vragen over mij of mijn methode? Stuur mij via mijn profiel een bericht. Je kunt in mijn agenda ook direct een afspraak inplannen. We bespreken in de kennismakingssessie wat op dat moment jouw behoeftes en mijn persoonlijke plan voor jou is.

Tarieven

Ik bied standaard een kennismakingsgesprek aan van 15 minuten.

Mijn tarieven zijn:
- Massage totaal: Aromatherapie massage 75 min.
Duur: 1 uur en 15 min.
Kosten: € 75,-

- Body, mind coaching: coachsessie 1:1
Duur: 1 uur en 15 min.
Kosten: € 85,-

- Massage basis: Aromatherapie massage 60 min.
Duur: 1 uur
Kosten: € 65,-

- Home Design: Interieur coachsessie 1:1
Duur: 2 uur
Kosten: € 160,-

- Coaching + massage: combinatie-sessie 90 min.
Duur: 1 uur en 30 min.
Kosten: € 89,-

- Massage break: Aromatherapie massage 45 min.
Duur: 45 min
Kosten: € 50,-

Diploma's

- EQA-geacrediteerde leergangen aan Coaching Academy International.
- Leergang Professioneel Coachen, 2018.
- Leergang Zelfbewust Coachen, 2019.
- Klassieke massage (crkbo), 2020.

Ben jij er klaar voor om aan je gezondheid te werken?

bottom of page