top of page
Marije van der Laan

Marije van der Laan

Human Design Professional / Coach/ Trainer

Locatie:

Online, Den Haag, Leidschendam

Mijn specialisatie(s):

Stress en burn-out, Emotionele disbalans, Zingeving, Persoonlijk leiderschap, Loopbaan, Mindset

Specialisme

Human Design is de wetenschap van verscheidenheid en laat op zowel holistische als praktische manier zien hoe jij correct je beslissingen maakt. In Nederland zijn slechts enkele gecertificeerd analisten.

Ik kan je goed helpen met:
- persoonlijk leiderschap
- zelfinzicht
- loopbaanvragen
- burn-out
- mindset

Over mij

In 2013, in een tot op dat moment nog vrij onbewuste zoektocht naar wie ik nu werkelijke ben en wat ik hier te doen heb, kruiste Human Design mijn pad. Door Human Design kwam het beeld dat ik had van mijzelf volledig op de kop te staan. Ik ontdekte mijn Human Design type, dat ik een niet constant betrouwbare energieflow heb, dat ik mijn omgeving terug spiegel en dat zelf dingen initiëren zou kunnen leiden tot teleurstelling.

Het vuur in mij om te ontdekken wat dan wel mijn weg is, het vuur om mij zelf te leren kennen was groter dan de weerstand vanuit mijn omgeving. Ik kon niet anders meer. Er was van alles in mij aan het verschuiven waarover ik geen controle had. Wat ik heel sterk voelde, was dat als ik dat zou negeren en vanuit mijn oude overtuigingen en patronen door zou denderen, ik dan ziek zou worden, ongelukkig en geen voorbeeld zou zijn voor mijn kinderen.

Uiteindelijk heeft het pad mij geleid langs de verschillende opleidingsstadia van de International Human Design School en ben ik opgeleid tot gecertificeerd analist, guide en teacher om ook jou met deze inzichten een stap verder op weg te helpen.

PRAKTIJK
Ik heb een heerlijke ruime praktijkruimte aan de Vliet in Leidschendam. Hier heb ik de individuele afspraken maar ook de groepsworkshops en opleidingsdagen. Het is dicht bij de afslag van de A4, er is zeer ruime gratis parkeergelegenheid en het café in het pand zorgt op weekdagen dat er heerlijke koffie en lunch beschikbaar is.

Methode

Tijdens een Human Design analyse ga ik in op jouw persoonlijke holistische energetische blauwdruk. In een sessie van ca 90 - 120 min duiken we in jouw kracht en jouw valkuilen. En vooral ook wat jouw innerlijk kompas is om daar op een correcte manier doorheen te navigeren zodat je beslissingen leert maken die helemaal in alignment zijn met wie jij in diepste wezen bent. Vervolgconsults of trainingsdagen zijn een optie, afhankelijk van wat voor jou correct is.

Tarieven

Ik bied een gratis kennismakingsgesprek aan van 15 minuten.

Human Design analyse €229,90
- Je ontvangt een persoonlijke analyse van ca. 90 – 120 min. vanuit de vier Human Design gezichtspunten.
- Een audio opname van de Human Design reading
- Een PDF en geplastificeerde versie van het design en Rave Mandala
- PDF van de Rave I’Ching

Diploma's

- International Human Design School
- Individual Human Design Analysis
- Partnership analysis
- Life Cycle analysis
- Living Your Design Guide
- Rave ABC Teacher
- Rave Cartography teacher

Ben jij er klaar voor om aan je gezondheid te werken?

bottom of page