top of page
Maike van Ees

Maike van Ees

Energetisch masseur & holistisch coach

Locatie:

Amsterdam, Regio Amsterdam

Mijn specialisatie(s):

Stress en burn-out

Specialisme

Diep energiewerk waarmee blokkades gezien en doorbroken kunnen worden, zodat jij vanuit je volle licht kan leven. Vrij en in je eigen unieke kracht.

Mensen komen bij mij als ze het gevoel hebben dat ze vastgelopen zijn en hun leven niet voldoende stroomt. Daarbij ervaren ze vaak onverklaarbare fysieke klachten, spanning, overspannenheid, stress, burn-out, depressieve en neerslachtige gevoelens.

Over mij

Ik ben Maike van Ees, lichaams- en energiewerker en ik help mensen terug naar hun kern. Een sessie met mij brengt helderheid, kracht, vertrouwen en moed en kan net dat zetje geven dat je nodig hebt om (weer) in je licht te gaan staan. Mijn praktijkruimte bevindt zich in hartje centrum van Amsterdam op de Keizersgracht. Een mooie rustige ruimte waarin je helemaal tot jezelf kan komen.

Methode

Ik bied energetische massages, healing sessies en 1:1 holistisch coaching.

ENERGETISCHE MASSAGE & HEALING
Alles is energie en die energie wil heel graag vrij stromen. Tijdens een energetische massage of healing stem ik mij af op jouw energie zodat ik vrij te maken wat vrij gemaakt wil worden. Emoties, gedachten, gebeurtenissen zetten zich namelijk vast in ons lichaam als we ze niet zien, en dat blokkeert (op den duur) jouw energie.

In een energetische massage werk ik volledig intuïtief en gebruik olie op jouw huid. Ik werk via meridianen, reiki en shiatsu. Wanneer je bij mij een healing sessie boekt, dan werk ik met handoplegging op je kleding en een bij een energie clearing is er geen direct fysiek contact.

In mijn behandelingen voel ik intuïtief wat nodig is. Geen sessie is hetzelfde. Ik laat me leiden door iets groters dan onszelf en help je om blokkades op alle lagen van je zijn (fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel) te ontladen en patronen te doorbreken. Dit kan jou helpen om weer in balans te komen en keuzes te maken die jouw gezondheid ten goede komen.

INTUÏTIE COACHING
Hier gaan we samen de diepte in, we verruimen jouw bewustzijn, om structureel verandering in je leven te creëren. Een vrij leven vanuit jouw hart. We kijken naar de oorzaak van jouw patronen via alle lagen van je zijn. We doorbreken energetische blokkades die je klein houden, zodat er een opening ontstaat voor je intuïtie – de taal van je ziel – om je door het leven te leiden.

Elk 1 op 1 traject start met een intake en een healingsessie. Op deze manier kan ik ‘lezen’ waar je leven niet in lijn is met je kern, je ziel, met wie jij werkelijk bent. Ik werk volledig intuïtief, tune in op jou en laat me leiden door hetgeen de situatie om vraagt. Woorden, lichaams-/energiewerk, schrijven, natuur… maar net wat jouw dient.

Mijn achtergrond ligt in Shiatsu, reiki, pranic healing en verschillende massagevormen, zoals klassieke, chakra, haptische, guasha, handreflexzone, meridiaan & fertiliteitsmassage.

Tarieven

Een sessie duurt 1,5 uur en kost € 90,-.

Diploma's

- Shiatsu therapeut jaar 1 & 2
- Reiki level 1 & 2
- Pranic healing level 2
- Diverse massage certificaten (zie methode)

Ben jij er klaar voor om aan je gezondheid te werken?

bottom of page