top of page
Luite de Jager

Luite de Jager

Bewustzijnstherapeut | Mentaal Fit Coach| Leefstijlcoach

Locatie:

Lemelerveld, Online

Mijn specialisatie(s):

Stress en burn-out, Onverklaarde klachten

Specialisme

De Touch of Matrix methode kun je helpen om je zelfhelende vermogen weer te activeren. Daarnaast heft het de blokkades in je lichaam en je geest op. Zo krijg je weer het gevoel dat je leeft.

Ik kan je goed helpen bij:
- Stress en burn-out
- SOLK/ vage klachten
- Trauma
- Depressie
- Angsten
- Slaapproblemen

Over mij

Na verschillende psychologen ben ik uiteindelijk in het holistische circuit gerold. Na vele transformatie, regressie, reïncarnatie en na andere sessies dacht ik helemaal klaar mee te zijn. Ik was 100% genezen dacht ik.... Tot dat ik via via bij een Touch of Matrix therapeut terecht kwam. Toen kwam ik er achter dat ik me nog niet helemaal bewust was, wat er daadwerkelijk aan de hand was. De Touch of Matrix behandelingen waren zo magisch dat ik dacht dit moet iedereen weten, zo ben ik met de opleiding begonnen. Nu ben ik al enige tijd met succes Touch of Matrix therapeut.

PRAKTIJK
De praktijk staat los van mijn huis maar wel op hetzelfde terrein. Het is een hele fijne ruimte met veel licht en je word omringd door verschillende houtelementen. Er hangt in de ruimte een zachte energie.

Methode

Touch of Matrix is een bewustzijnsmethode.
Je geest en je lichaam kun je vergelijken met de harde schijf van een computer. Wanneer je een computer niet opschoont, wordt deze vanzelf trager of gaat het vastlopen. Alles wat je bewust of onbewust meemaakt, wordt opgeslagen in jouw lichaam en geest.
Oude informatie neemt te veel ruimte in beslag, waardoor je vast kunt lopen. Om oude informatie op te schonen van je computer installeer je programma’s of updates. Na het opschonen, is er meer ruimte voor nieuwe informatie. Ditzelfde proces doen we met Touch of Matrix voor lichaam en geest.

Voorafgaand aan de behandeling is een ingevuld intakeformulier nodig, dit zal bij de eerste behandeling worden besproken. Er wordt gepraat, de cliënt staat in het begin voor een optimale verbinding, maar kan later gaan liggen of zitten. De kleren blijven aan tijdens een behandeling. De intake dient thuis ingevuld te worden. Ik werk met losse consulten, maar voor het beste resultaat is een traject van drie behandelingen gewenst.

Tarieven

Ik bied een gratis kennismakingsgesprek aan van 15 minuten.

- Het eerste consult is € 170 (dit is incl. intake) vervolgbehandeling is € 150.
- Een traject is € 470,00 dit bestaat uit drie behandelingen en een intake. Verder heb je ondersteuning via WhatsApp en krijg je een e-mail met dingen die je kunt doen ter ondersteuning van de behandelingen.
Daarnaast geef ik ook nog een cadeautje omdat de cliënt echt iets voor zichzelf doet en dat mag de cliënt ook zo ervaren, het is namelijk een magische ervaring.

Ik ben lid van CAT en GAT beroepsvereniging ⇨ polis controleren voor eventuele aanvullende verzekering.

Diploma's

- Touch of Matrix_01.01.2020-12.09.2020
- Greenbelt coach_HBO opleiding_BMind (vitaliteitscoach op mentaal fysiek emotioneel spiritueel niveau)
- Ademcoach_BMind

Ben jij er klaar voor om aan je gezondheid te werken?

bottom of page