top of page
Laura Hofstede

Laura Hofstede

Touch of Matrix specialist

Locatie:

Online, Enschede

Mijn specialisatie(s):

Vergroten bewustzijn, (Onverklaarde) fysieke klachten

Specialisme

Lichamelijke klachten:

- Alle gewrichtsklachten, rugklachten, schouderklachten, whiplash, stijfheid, artrose, reuma, fibromyalgie.
- Hoofdpijn, migraine
- Darm- en spijsverteringsklachten
- Eczeem, huidaandoeningen, vochtophopingen.
- Allergieën, astma/bronchitis, ontstekingen.
- Hormonale- en menstruatieklachten
- Onverklaarde fysieke klachten

Deze lijst is niet compleet, staat je klacht er niet tussen, neem dan contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Emotionele of mentale klachten:

- Vaak boos zijn, schuldgevoelens.
- Leven vanuit angst, vastzitten in structuren.
- Twijfelen aan jezelf, onzekerheid.
- Slecht je grenzen aangeven.
- Faalangst, fobieën, hyperventilatie.
- (Winter)depressie, stress, burn-out
- Ernstige vermoeidheid, slapeloosheid
- Hyperactiviteit, (over)gevoeligheid voor prikkels.
- Onverklaarbaar gevoel van onbehagen, piekeren, moeite met loslaten, aardingsproblemen.
- Vergroot bewustzijn

Over mij

Mijn naam is Laura en ik ben opgegroeid in Twente. Ik woon samen met mijn partner in Enschede. Vanaf jongs af aan was ik al een gevoelig meisje. Ik had vaak pijn en last van wisselende emoties. Op dat moment konden mijn ouders niet plaatsen waar dat vandaan kwam en gingen we op zoek naar antwoorden.

Op mijn 15e kwam het verlossende woord, je bent helder voelend. Oftewel, ik voel pijn en emoties van anderen. Wat een opluchting was dit, alle puzzelstukjes vielen in elkaar. Dit wetende ging mijn leven er heel anders uit zien. Ik begon het te zien als een gave. Ik ontdekte hoe ik mensen hiermee kon helpen.

Nadat ik 10 jaar met plezier heb gewerkt als Optometrist, heb ik in 2018 het roer omgegooid. Eind 2019 ben ik mijn eigen praktijk gestart voor zelfheling. In korte tijd heb ik veel geleerd, mezelf ontwikkeld en ontdekt wat ik met mijn gave kan.
Ik werk nu als Touch of Matrix® therapeut. Voor kinderen gebruik ik de Luisterkind methode. Beide methodes werken op het onderbewustzijn, daar waar al onze trauma’s, gebeurtenissen, blokkades en overtuigingen liggen opgeslagen. Touch of Matrix® is voor mij de sleutel naar het oplossen van de oorsprong van ongemak en bewust kiezen voor een vrij leven. Zonder het plakken van pleisters op de wond of het gebruik van medicatie. Het is letterlijk opruiming van oude ballast wat voor diverse klachten kan zorgen (fysiek, emotioneel en mentaal).

Inmiddels zie ik dagelijks cliënten met uiteenlopende klachten op alle niveaus. Ik krijg er ontzettend veel energie van, om mensen op deze manier te kunnen begeleiden. Alles bestaat uit licht en informatie en het zelfhelend vermogen van het lichaam is heel krachtig, dat is me inmiddels wel duidelijk.

Dit alles combineer ik met een stukje Twentse nuchterheid!

Methode

Ik maak gebruik van Touch of Matrix; een bewustzijnsmethode. We maken namelijk van alles mee in ons leven, zowel leuke als minder leuke momenten of gebeurtenissen. Maar wat doen we daarmee?

Je kunt het vergelijken met een computer. Vaak wordt er gezegd…… 'Ik heb het een plekje gegeven'. Letterlijk zet je dit op je interne harde schijf, je onderbewustzijn. Op zich niets mis mee. Maar wat gebeurt er als onze harde schijf overvol raakt? Wat gebeurt er als de computer te veel programma’s op de harde schijf heeft? Precies! De verbinding is slecht en hij wordt traag. Zo gebeurt dat ook bij ons. Je krijgt een slechte verbinding met je harde schijf, ‘je ware ik’ waar jouw zelfhelend vermogen plaatsvindt. Hierdoor wordt in jouw lichaam de communicatie verstoord en kunnen er klachten ontstaan.

Jouw systeem zorgt ervoor dat de blokkades of oude thema’s worden verwijderd van de harde schijf, hierdoor kom je steeds beter in balans, zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel. Doordat je meer ruimte creëert, ben je in staat om lichter en pijnvrij te leven.

De mogelijkheden van een behandeling zijn ongekend. Indien nodig kijken we zelfs naar de meridianen, chakra’s en je aura. Waar de blokkade zit, jouw systeem weet wat er moet gebeuren.

BEHANDELINGEN
Je start altijd met 3 behandelingen, zodat je de kans op totale genezing vergroot. In elke behandeling gaan we een diepere laag met blokkades en oude programma’s opruimen, zodat je steeds vrijer kunt leven.

Tijdens de behandelingen bespreken we samen wat jouw wens is. Wat zou je graag willen bereiken? Bedenk je eens dat alles mogelijk is. We zetten hoog in voor genezing, verwerking, ontspanning en rust.

Met dat doel voor ogen gaan we aan de slag. Ik maak op energetisch niveau verbinding met jou. Je kunt mij zien als de bestuurder van jouw systeem. We maken daarbij gebruik van de informatie in ‘het Veld’. Zo kunnen we werken op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Je lichaam weet bijvoorbeeld hoe het bekken, de knieën en enkels in optimale positie horen te staan. Jouw lichaam geeft aan wat nodig is om je doel te bereiken. Samen zetten we alles letterlijk in beweging, zodat jij in staat bent tot zelfheling.

Tarieven

IN DE PRAKTIJK
Pakket van 3 behandelingen is € 589,-
Een losse sessie: € 150,- (alleen na een traject)

OP AFSTAND (even effectief)
Pakket van 3 behandelingen is € 489,-
Een losse sessie: € 130,- (alleen na een traject)

De duur van een behandeling in de praktijk is 1 tot maximaal 1,5 uur. Een behandeling op afstand duurt 45 minuten. Je ligt dan lekker thuis op bed of bank en je luistert naar mijn stem. Iedereen reageert anders en het is niet precies te zeggen hoe een behandeling verloopt. De afspraken vinden plaats in een tijdsbestek van 1 maand.

ONLINE GROEPSSESSIES
Iedere maand geef ik een online groepssessie via zoom. Ik behandel veelvoorkomende thema’s, zodat je de kans krijgt om aan jezelf te blijven werken en je te ontwikkelen. De kosten van een online groepssessie bedragen € 69,-.

Diploma's

- Touch of Matrix therapeut
- Luisterkind werker

Ben jij er klaar voor om aan je gezondheid te werken?

bottom of page