Lars van den Nieuwenhoff

Lars van den Nieuwenhoff

Health Coach

Locatie:

Online

Mijn specialisatie(s):

Buikklachten, Afvallen

Specialisme

- Preventieve Geneeskunde - Gezondheidsoptimalisatie - Voeding - Metabolisme - Beweging - Slaap Optimalisatie

Ik kan je helpen bij:
- Weinig energie
- Overgewicht
- Slecht slapen
- Concentratieproblemen
- Pijntjes/Stijfheid
- Stemmingswisselingen
- Darmproblematiek
- Stress

Over mij

Het is mijn doel je te laten inzien en ervaren dat je weer controle kunt hebben over je lichaam, geest en gezondheid. Gezondheid is namelijk niet alleen de afwezigheid van ziekte, maar juist het floreren van het lichaam en geest als geheel. Ik kan me voorstellen dat je verward bent door de chaos aan gezondheidsinformatie die je dagelijks over je heen krijgt via (social)media en het nieuws. Wat is waar? Wat werkt en welke expert moet je nu weer geloven. Om te zorgen dat jij al je keuzes op het gebied van gezondheid op basis van een stevig fundament en daarom zelfstandig kunt maken, bieden we je meerdere uitgebreide online programma’s aan. Tijdens deze programma’s heb je de optie tot persoonlijke begeleiding, zodat we gericht aan je gezondheidsdoelen kunnen werken. Of je doel nu meer energie, afvallen, minder pijntjes, fitter worden of gezondere darmen is. Om de oplossing te vinden, kijken we naar jouw lichaam als geheel.

Methode

- 8-weeks basis programma
- Liefdevolle 1:1 Coaching
- Bloedtest voor extra specifieke begeleiding (optioneel)

Ons basisprogramma bestaat uit 6 peilers van gezondheid:
1. Epigenetica. Je genen en de manier waarop deze tot uiting komen, staan aan de basis van elk lichamelijk proces. Dat is exact de reden waarom epigenetica de rode draad door onze werkwijze is. Met controle over je genen heb je controle over je gezondheid.

2. Darmen. Je darmen zijn de fragiele barrière tussen inwendig en uitwendig milieu. Door structurele stress op deze barrière door de westerse manier van leven, staan je darmen constant onder druk. Daarom gaan we dit centrale orgaan ontzien van de zware lasten.

3. Metabolisme. Dit is de motor van het leven. Een efficiënt metabolisme is gelijk aan een hoogwaardige en stabiele energiebalans. Zonder energie geen levenslust en ondersteuning van andere essentiële lichamelijke processen. Wanneer je metabolisme is hersteld, kan je lichaam weer op de juiste manier gaan bouwen.

4. Brein. Een gezond brein staat aan de basis van emotionele stabiliteit en het vermogen om het maximale uit je dag te halen. Hoewel dit misschien wel de meest complexe structuur is, kunnen we hier altijd ongelooflijk veel progressie boeken.

5. Immuunsysteem. Het lijkt wel alsof we het geloof in ons immuunsysteem hebben verloren, waardoor we het met fluwelen handschoentjes zijn gaan behandelen. Dit terwijl ons immuunsysteem één van de meest intelligente systemen op aarde is, mits je het voorziet van de juiste signalen.

6. Hormonen. Ze functioneren als boodschappers tussen je orgaansystemen, waardoor ze je emotionele en fysieke staat beïnvloeden. Hierdoor voel jij je letterlijk als een ander persoon wanneer je hormonen weer in balans zijn. Door te werken aan deze peilers herstellen we stap voor stap het zelfhelende vermogen van ons lichaam, zodat jij je niet alleen beter voelt maar ook in staat bent om deze duurzame vorm van gezondheid vast te houden na het programma.

Tarieven

Diploma's

Bachelor Geneeskunde (WO)

Ben jij er klaar voor om aan je gezondheid te werken?