top of page
Karlijn Hendriks

Karlijn Hendriks

Stress,- Vitaliteit,- en Loopbaancoach

Locatie:

Online, Wandellocatie

Mijn specialisatie(s):

Stress en burn-out

Specialisme

- Stress
- Burn-out
- Werkgeluk
- Voeding
- Beweging
- Ontspanning
- Loopbaanadvies

Ik kan je goed helpen bij:
- Stressklachten verminderen
- Wanneer je overspannen bent
- Werk-privé balans verbeteren
- Grenzen stellen
- Keuzes maken
- Beter voor jezelf zorgen
- Gezondere leefstijl aanleren

Over mij

Ik geloof in doen waar je goed in bent en waar je gelukkig van wordt en dit gun ik iedereen. Een gelukkig en vitaal leven waarbij je keuzes maakt die bij je passen. Ik help je de balans terug te vinden, te (her)ontdekken wie je bent en waar jij gelukkig van wordt. Door te weten wat je echt belangrijk vindt kun je gefundeerde keuzes maken en de regie over je leven herpakken. Dit doe ik zowel online als face to face in een coachruimte of in de natuur.

De passie voor coaching is ontstaan toen ik zelf bij een werkgever werkte waar ik niet op mijn plek zat. Ik was ambitieus, de werkdruk was hoog en de cultuur paste totaal niet. Hierdoor had ik extreem veel stress en kreeg ik naast mentaal ook steeds meer fysieke klachten. Ik besloot dat het anders moest en begon mijzelf te verdiepen in werkgeluk en stress. Hierdoor lukte het om te herstellen. Het werd mijn missie om werkgeluk op de kaart te zetten bij bedrijven en individuen de regie (weer) te laten nemen over hun leven. Ik volgde een opleiding tot professioneel life- en loopbaancoach en specialiseerde me daarnaast in stress- en burn-outcoaching en vitaliteit.

Ik woon op slechts 10 minuten afstand van het strand van Noordwijk. Hier zoek ik zelf altijd graag de rust op voor een wandeling in de duinen. Ik ben enthousiast, direct en een humorvolle coach. Mensen voelen zich snel op hun gemak bij mij en ik kan me gemakkelijk verplaatsen in anderen.

Methode

Als coach geloof ik in een integrale aanpak. Ik geloof niet in standaard trajecten maar kijk naar jou als persoon en als geheel. Met altijd het einddoel voor ogen. Stressklachten komen namelijk vaak niet uit één hoek. Ik combineer mijn kennis op het gebied van lifecoaching, loopbaancoaching, stress- en burn outcoaching, werkgeluk, voeding en beweging. Hierbij maak ik gebruik van verschillende methodieken en werkvormen.

Ik ben erkend als professioneel coach en ik werk volgens de Ethische Gedragscode van de NOBCO.

Tarieven

Ik bied een gratis online kennismakingsgesprek aan van 45 minuten.

Een vervolgafspraak kost 89 euro per uur.

Daarnaast bied ik pakketten aan:
- 4 sessies van 75 minuten voor 395 euro.
- 8 sessies van 75 minuten voor 780 euro.

Diploma's

* Vitaliteitcoach, Balansgroep
* Stress- en burn-out coach, Balansgroep
* Registeropleiding Professioneel coach, Life- en Loopbaancoach, Balansgroep
* Voedingsdeskundige, Civas
* Gelukscoach, Heart4Happiness

Ben jij er klaar voor om aan je gezondheid te werken?

bottom of page