Jon van Eerden

Jon van Eerden

Stress- & burn-outcoach

Locatie:

Amsterdam

Mijn specialisatie(s):

Stress en burn-out

Specialisme

- Stress
- Burn-out
- Ademhaling
- Leefstijl
- Patronen doorbreken

Ik kan je goed helpen bij:

- Piekeren
- Onzekerheid
- Twijfels over jezelf
- Gebrek aan focus
- Niet weten wat je wilt
- Stress / burn-outklachten
- Opgejaagd gevoel
- Hartkloppingen
- Versnelde ademhaling

Over mij

Mijn werkwijze is holistisch omdat ik geloof dat alles met elkaar in verbinding staat. Samen kijken we verder dan de symptomen en gaan op onderzoek uit om te ontdekken wat er echt aan de hand is en hoe jij je leven kan optimaliseren. Ik kijk naar jou gezondheid/leven op de volgende gebieden: fysiek, emotioneel, mentaal, connectie, missie.

Methode

Mijn trajecten bestaan uit een combinatie van gesprekken, ademhalingstechnieken en verschillende oefeningen om patronen te doorbreken en jou weer helemaal in je kracht te zetten!

Tarieven

- Gratis kennismaking van 15 minuten via Zoom.

- In een losse sessie van 1 tot 1,5 uur gaan we dieper in op de thema's waar jij tegen aan loopt. Je krijgt een passende ademhalingsoefening mee naar huis en tools om meer ontspanning te integreren in je leven. Jouw investering is eenmalig 80 euro.

- In een holistisch coachtraject van 3 maanden gaan we aan de slag met het doorbreken van patronen en echte verandering. In de 6/7 sessies wisselen we gesprekken en ademhalingsoefeningen met elkaar af en krijg je tools om direct mee aan de slag te gaan zodat jij weer helemaal in je kracht komt! We hebben intensief contact tijdens deze 3 maanden. Jouw investering voor dit traject: vanaf 595,- euro.

Diploma's

- HBO Toegepaste Psychologie
- Holistisch Coachen

Ben jij er klaar voor om aan je gezondheid te werken?