top of page
Ingrid de Geus

Ingrid de Geus

Energetisch therapeut

Locatie:

Online, Gouda

Mijn specialisatie(s):

Emotionele disbalans, Slaapproblemen, Onverklaarde klachten, Zingeving, Stress en burn-out

Specialisme

Mijn specialisme is het structureel opruimen en achter je laten van diepe, fundamentele patronen. Zoals: niet goed genoeg zijn, het niet waard zijn, steeds maar over je grenzen gaan, niet in jezelf geloven, niet goed genoeg voor jezelf zorgen. Dit werk is levensveranderend.

Ik kan je goed helpen met:
- Stress
- Burn-out,
- Slaapproblemen,
- Het opruimen en achter je laten van belemmerende diepe patronen en gewoontes.
- Alle mogelijke problemen met je energie.
- Problemen met filteren en overprikkeld raken.
- Onverklaarde klachten
- Zingeving

Over mij

Werken met je persoonlijke energie biedt ongekende mogelijkheden, die ik voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk en beschikbaar wil stellen. Voor hooggevoelige mensen voelt deze manier van werken vaak als thuiskomen. Mijn cliënten voelen zich gezien en welkom. Ik werk op een lichte manier, en er wordt zeker ook gelachen bij de consulten.

Ik ben bij energetische therapie terecht gekomen zoals dat bij veel mensen gebeurt: ik had een ernstige, langdurige beperking waarvoor niets leek te helpen. 15 Jaar lang had ik chronische vermoeidheid. Energetische therapie, in de vorm van de internationaal bekende Eden Methode (Eden Energy Medicine) heeft me mijn energie teruggegeven. Ik heb de tweejarige opleiding tot gecertificeerd Eden Energy Medicine behandelaar in 2017 afgerond. Dat is de goed onderbouwde basis waarop ik me verder ben blijven ontwikkelen, o.a. door bijscholingen, intervisie en supervisie en hercertificering.

PRAKTIJK
Mijn eigen praktijk aan huis is op een ruime zolder, met professionele behandeltafel, ruimte om te zitten en praten, plek om te testen en energieoefeningen te leren. De praktijk beschikt over een geavanceerde luchtzuiverend installatie.

De locatie is in Gouda, aan een doorgaande weg 10 minuten van de A12. Parkeren is gratis. De
praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Je kunt ook online afspreken, voor een volwaardige online energiebehandeling.

Methode

Eerst hebben we een gesprek over je klachten en wensen. Ik vertel je over de mogelijkheden die energetisch werken daarbij biedt. Vaak geef ik daarna een stabiliserende en harmoniserende korte behandeling. En ik test je energie, met kinesiologische (spier)testen of op afstand. Beide dienen als nulmeting, een check van je energiesystemen.

Aan de hand daarvan leer ik je oefeningen, of stel ik een verdere behandeling voor. Het effect van de oefeningen en van de behandeling kan erna meteen getest worden.
Je houdt je kleren aan. De behandeling is liggend op de behandeltafel. Vaak krijg je 'huiswerk' mee, eenvoudige oefeningen die je thuis doet en waarmee je je welzijn verder verbetert.
Zowel losse consulten als trajecten zijn mogelijk. In overleg spreken we af hoe vaak of hoe lang hiervoor nodig is. En spreken we evaluatiemomenten af.

Tarieven

Ik bied een gratis kennismakingsgesprek aan van 15 minuten.

- Losse consulten van een tot anderhalf uur kosten 85 euro. Zorg- en hulpverleners krijgen van
mij korting, en betalen 10 euro minder per individueel consult. In één consult kan – afhankelijk van de klacht – een probleem onderzocht en behandeld worden, met ondersteunende oefeningen voor thuis.
- Een pakket van 6 behandelingen kost €420.
- Een Storyline Track and Balance behandeling, voor het opruimen van diepe patronen, kost €95 en duurt anderhalf uur.
- Nieuwe cliënten krijgen een intake (kosten €75) voor de eerste afspraak met een Storyline behandeling.

Diploma's

- Eden Energy Medicine certified practitioner, door Eden Method, tweejarige opleiding, 2014-2017.*
- Gespecialiseerd verzorgende MBO+, Hogeschool Nijmegen, 1999-2000
- Psychosynthese gids en kunstzinnige therapie, Lichtpunt centrum Amersfoort, 1990-1993
- HBO-verpleegkunde, HBO-V Leusden, 1983-1987*

*(internationaal) Post-HBO accrediteert.

Ben jij er klaar voor om aan je gezondheid te werken?

bottom of page