top of page
Inge Kroese

Inge Kroese

Huisarts, Coach, Trainer

Locatie:

Tricht, Utrecht, Regio Utrecht

Mijn specialisatie(s):

Onverklaarde klachten, Stress en burn-out, Emotionele disbalans

Specialisme

Begeleiding op identiteitsniveau.

Ik kan je goed helpen bij:
- SOLK (onverklaarde lichamelijke klachten)
- stress
- te weinig focus
- angst
- boosheid
- gebrek aan energie.

Ook bied ik begeleiding in het omgaan met ziekte of beperkingen.

Mijn sessies zijn voornamelijk gericht op gezondheidscoaching (TA, NLP, Systemisch werken) waarbij ik jou help de connectie te maken tussen je lichaam en voelen, denken en zingeving.

Over mij

Ik help je als er iets dwars zit, in werk of privé. Zit je ergens mee in je maag? En leidt dat tot klachten als stress, te weinig focus, angst, boosheid, of gebrek aan energie? Dat kan problemen geven in het contact met anderen, zoals je partner, je collega's of je leidinggevende. Maar vooral in het contact met jezelf. De rode draad van de coachingsgesprekken is het verbinden van je hart met je hoofd.
Naast een-op-een gesprekken bied ik ook geregeld workshops en trainingen aan die dieper ingaan op specifieke onderwerpen.

PRAKTIJK
Ik heb een praktijk aan huis in een voormalige boerderij in de Betuwe, aan de rand van het kleine dorpje Tricht aan de rivier de Linge. De praktijk heeft een aparte ingang en voorzieningen voor cliënten.

Methode

We starten met een begeleidingsgesprek om te onderzoeken waar je hulpvraag ligt en wat er nu toe doet voor jou. In oefeningen werk ik veel met transactionele analyse, lichaamswerk en ik kijk vanuit een systemisch perspectief. Dit houdt in dat we zullen kijken waar in jouw geschiedenis de bron ligt van gedrag, gedachten en overtuigingen. Daarmee pakken we belemmeringen aan bij de oorsprong. Ik leer je geen vaardigheden aan, maar help je wel om met een andere blik te kijken om je belemmeringen te kunnen plaatsen. Dan komt er ook ruimte voor nieuwe ervaringen. Met lichaamswerk help ik je weer meer contact te maken met je lijf en te voelen wat er al is. Weer een verbinding maken tussen hart en hoofd.

Tarieven

De eerste gratis kennismakingssessie duurt 1-1,5 uur zodat je een echt goed beeld krijgt van wat een traject bij mij inhoudt voor jou.

Het tarief is €135 per sessie van 1,5 uur.
Een traject duurt gemiddeld 6-8 sessies. Dit is afhankelijk van jouw persoonlijke behoeftes.

Diploma's

- Huisarts, Huisartsopleiding Utrecht, behaald 2018
- 3-jarige opleiding in Professionele Communicatie (TA, NLP, Systemisch werken), Phoenix Opleidingen Utrecht, behaald 2021
- NLP-practitioner, Phoenix Opleidingen Utrecht, behaald 2021
- Vervolgopleiding Systemisch Werken, Phoenix Opleidingen, behaald 2022

Ben jij er klaar voor om aan je gezondheid te werken?

bottom of page