Heleen Reijnierse

Heleen Reijnierse

Intuitieve coach en bodywork

Locatie:

Amsterdam, Velserbroek, Regio Amsterdam

Mijn specialisatie(s):

Vergroten bewustzijn, Zingeving, Stress en burn-out

Specialisme

Boek een afspraak met me bij:
- Stress en burn-outklachten
- behoefte aan meer acceptatie, zelfvertrouwen (zelf-)liefde
- verlangen om meer en beter naar je gevoel te kunnen luisteren
- meer willen verbinden en leven vanuit je eigen essentie, kracht en wijsheid
- stress, spanning, onzekerheid, jezelf kwijt zijn (bijv. na scheiding of in herstel van burn-out )
- verlangen naar meer rust in je lichaam / systeem
- verlangen naar meer betekenis in je leven
- behoefte aan persoonlijke ontwikkeling,

Wat mijn benaderingswijze speciaal maakt is de combinatie van diverse behandelsvormen: lichaamswerk, energiewerk, guidance, healing, activatie voor de (re-)connection with your soul, embodiment van liefde.

Over mij

Ik heb een turbulent verleden achter me gelaten door de kracht van de mind (mijn gedachten) te ontdekken en te leren hoe ik deze voor me kon laten werken, in plaats van tegen me. Het thema ‘zelfliefde’ is als een rode draad door mijn leven geweven. Eerst door de afwezigheid ervan, inmiddels in aanwezigheid wat mij zo rijk en vrij laat voelen, dat ik dit iedereen toewens! Ik gun iedereen om liefde te kunnen belichamen en zoveel mogelijk vanuit je pure essentie te leven en te ZIJN.

In mijn werk als (oedeem-)fysiotherapeute en masseuse heeft de helende werking van het samenbrengen van lichaam, geest en ziel heeft me enorm gefascineerd. Tijdens mijn behandelingen ging ik steeds vaker verdiepende vragen stellen en nog meer met mijn hart kijken en luisteren. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de psychosomatische kant van mijn vak. Daarom ben ik me verder gaan verdiepen in o.a. persoonlijke ontwikkeling, motivational interviewing, NLP, stressmanagement, adem- en ontspanningstechnieken, systemisch werken en haptonomisch begeleiden. Op een gegeven moment werd het tijd om uit de rol (en beperkingen) binnen de gebaande paden als fysio te stappen om te gaan doen waar mijn kwaliteiten en gaven echt samenkwamen en elkaar konden aanvullen. Zo ontstond Heartspace. Ik zie, voel , hoor, lees, vraag, raak aan en nodig uit om anders te kijken, anders te voelen, anders te beleven en anders te doen. Mijn sessies nodigen uit om meer liefde te belichamen en opnieuw (of dieper) te verbinden met je ziel.

Ik heb inmiddels zo'n heerlijke dynamiek gecreëerd in mijn eigen ondernemingen, dat ik elke dag start en eindig met een glimlach, voldoening en zin-geving!

Methode

Ik werk van mens tot mens, van hart tot hart, van ziel tot ziel. Heart Space sessies zijn gericht de 'reconnection with your soul'. Op zowel energetische, fysieke, mentale, emotionele en spirituele lagen vindt transformatie plaats.

In sessies van 2,5 uur kijken we samen wat voor jou het meest dienend is in het moment. Ik gebruik intuïtieve vormen van massage, lichaamswerk, coaching, mediamieke begeleiding. Het is gericht op de alignment van body, mind en soul, embodiment van liefde, (re-)connection with your soul.


Mijn praktijk locaties:
Ik werk op verschillende locaties. In Amsterdam, Haarlem en Velserbroek maak ik gebruik van een gehuurde praktijkruimte. Voor mij is de sfeer, setting en energie erg belangrijk als basis om sessies in te geven. In Amsterdam werk ik meestal op zondag, met OV is dit handig te bereiken. Andere dagen werk ik meestal in Haarlem of Velserbroek, dit is met de auto makkelijker te bereiken.

Tarieven

Guidance: €65,- voor een sessie van 45 min (online of offline).
Dit is een persoonlijke begeleidingssessie gericht op inzichten, praktische tips en handvatten voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Deep Dive: €300,- voor een sessie van 2,5 uur.
Een heartspace sessie gericht op jouw intentie / behoefte voor deze massage & guidance. De focus ligt op reconnection with your soul.

Traject holistische bodywork & guidance: €1.500,-.
Intake* + 5 sessies + guidance gedurende het traject.
Het traject is een intensieve innerlijke reis gericht op transformatie naar de embodiment van (zelf-) liefde.
Deze holistische behandelingen zijn ondersteunend aan de diepe connectie tussen lichaam, geest en spirit.

*Als je interesse hebt in een begeleidingstraject, kun je een telefonisch intake gesprek boeken: 30-60 minuten voor €50,-. Deze kosten komen te vervallen bij het aangaan van een traject.

Diploma's

Fysiotherapie BASc - Hogeschool Utrecht (2002 - 2007)
Diversen:
- motivational interviewing
- NLP
- stressmanagement
- adem- en ontspanningstechnieken
- systemisch werken
- haptonomisch begeleiden

Ben jij er klaar voor om aan je gezondheid te werken?