top of page
Frederique Bicker

Frederique Bicker

Psychologe / Holistisch therapeut

Locatie:

Amsterdam, Online, Regio Amsterdam

Mijn specialisatie(s):

Nek- en rugklachten, Vrouwengezondheid, Emotionele disbalans, Spieren en gewrichten

Specialisme

- Trauma healing
- Burn-out recovery
- Body, mind & heart connection

Bij mij kun je een mix verwachten van:
Psychologie, meditatie, yoga, visualisatie, lichaamswerk, ademhalingsoefeningen, catharsis.

Ik kan je goed helpen met:
- Burn-out klachten/preventie
- Trauma
- Angstklachten
- Depressies
- Eetstoornissen
- Verslaving

Over mij

Het moderne leven vraagt om een holistische aanpak als het gaat om heling, verandering en groei. Het begrijpen is wat mij betreft waar de reis begint, daarna is het mooi om de emoties te doorvoelen en het lichaam mee te nemen in het proces, zodat het hele systeem mee kan in de reset. Deze geïntegreerde aanpak biedt een stevig fundament voor efficiënte lange termijn verandering!

Methode

Holistic Healing: de Energy awareness intensive is ontstaan vanuit een consistente behoefte van mensen aan meer rust, veerkracht en energie in de hoge snelheid van het bestaan.

In 2-4 uur neem ik je mee in een holistische ervaring, met als doel om je energie niveau omhoog te brengen, je hoofd leeg te maken en om vastzittende emoties te bevrijden. Ik gebruik helende lichaamstherapieën om je naar een diepe staat van ontspanning te brengen.

Deze sessie geeft ruimte om op verschillende lagen te werken; mentaal (begrijpen & inzichten), emotioneel (verbinden & verwerken) én lichamelijk (spanning loslaten door het lichaam) om zo de juiste ‘reset’ te laten plaatsvinden, ook wel de holistische benadering genoemd.

Intensives zijn geschikt voor individuen en of koppels die graag op een intensieve en efficiënte manier willen werken en ervaren. Het geeft in een relatief korte tijd een helder inzicht, een gezonde reset en een praktische guideline voor de toekomst.

De intensive bestaat uit 3 fases:
1 Bewustwording:
Inzicht creëren in wat er werkelijk aan de hand is en waarom, met als doel het grotere geheel in kaart te brengen. Factoren die hierbij een rol spelen zijn bijvoorbeeld erfelijke factoren (karaktertrekken, familie patronen, DNA), levenservaringen en je persoonlijke ontwikkeling. Vanuit dit onderzoek ontstaat jouw persoonlijke ‘blueprint’ en wordt er een plan gemaakt.

2 De ‘reset’:
In deze fase draait het om het doorbreken van patronen, het opheffen van blokkades, het verwerken van emoties en het loslaten van spanning uit het lichaam om zo een holistische heling plaats te laten vinden.

3 Integratie en implementatie:
Leren hoe positieve verandering te integreren in je dagelijks leven met behulp van praktische oefeningen en rituelen om de impact van de sessie een stevig fundament te geven en lange termijn effect te stimuleren.

Tarieven

Ik bied een gratis kennismakingsgesprek aan van 15 minuten.

Voorafgaand aan de intensive vindt een intake plaats om de hulpvraag helder in kaart te brengen en eventuele voorbereidingen te bespreken.

Intake 1 uur: €165,00 (excl btw)
Intensive 2 uur: €310,00 (excl btw)
Intensive 4 uur: €595,00 (excl btw)

Let op: mijn sessies worden niet vergoed door de zorgverzekering.

Diploma's

Klinische Psychologie

Ben jij er klaar voor om aan je gezondheid te werken?

bottom of page