Estrella Yorks

Estrella Yorks

Life Coach

Locatie:

Amsterdam, Regio Amsterdam

Mijn specialisatie(s):

Stress en burn-out

Specialisme

- Positief denken
- Zelfvertrouwen
- Zelfliefde
- Zelfontwikkeling
- Persoonlijke groei
- Doelen stellen
- Affirmaties en manifesteren
- Schrijftherapie (journalen)

Ik kan je goed helpen bij het oplossen van:
- Negatief zelfbeeld
- Onzekerheid
- Negatief denken
- Ongelukkig
- Vermoeidheid
- Somberheid
- Piekeren
- Eenzaamheid
- Verlegenheid
- Faalangst
- Schaamte

Over mij

Mijn naam is Estrella en ik werk als life coach met de focus op zelfvertrouwen en positiviteit. Genieten doe ik van lekker eten, koken, lezen en sporten. Ik omschrijf mezelf als spontaan, enthousiast en ambitieus.

Ik geloof erin dat iedereen de kracht heeft om zijn of haar leven te transformeren, ongeacht hun verleden en daar wil ik je graag bij helpen.

Uit eigen ervaring heb ik meegemaakt dat het soms lastig kan zijn als je er alleen voor staat. Daarom is het één van mijn missies geworden om de ander te kunnen inspireren en aansturen door middel van coachen en “journalen”. Bijdragen aan de groei van een ander doe ik met veel passie en plezier.

Methode

Ik werk middels coaching op maat. Wat namelijk voor de een werkt hoeft niet voor de ander te werken. Mensen zijn verschillend en zo ook hun manier van leren.

Een coachingtraject begint altijd met een intakegesprek. Dit eerste kennismakingsgesprek is ter verkenning en daarin brengen we samen de hulpvraag in kaart. Gebaseerd op het intakegesprek bepalen we de vervolgsessies. In samenspraak worden de doelen geformuleerd en wordt een actieplan opgesteld.

Tijdens de sessies maak ik gebruik van verschillende coachingtechnieken, zoals schrijftherapie en de EFT en TFT tap methode. Deze methodes heffen verstoring in het energiesysteem op. Tenslotte geef ik opdrachten, tools en tips die aansluiten op jouw persoonlijke doelen.

Tarieven

Een consult kost € 90,-.

Diploma's

- Cognitieve gedragstherapie, HBO Civas opleidingen (2020 - heden)
- EFT (Emotional Freedom Technique) & TFT (Thought Field Therapy) Tapping Practitioner, The Priority Academy (2020 - heden)
- S.M.A.R.T. doelen (certificaat behaald in 2018)
- Life Coach (diploma behaald in 2018)

Ben jij er klaar voor om aan je gezondheid te werken?