top of page
Esther Gieling-Meijer

Esther Gieling-Meijer

Pijn Reset Behandelaar & fysiotherapeut

Locatie:

Online, Apeldoorn

Mijn specialisatie(s):

Vrouwengezondheid, Stress en burn-out, Onverklaarde klachten, Hoofdklachten, Chronische pijn, Nek- en rugklachten, Kindergezondheid

Specialisme

Ik richt mij op de oorzaak zoeken van de pijn, bewustwording van 4 domeinen in het leven (familie/relaties, lichaam/gezondheid, werk/ambities, staat van zijn), en de 'switch' te maken naar een staat die wél werkt!

Ik kan je goed helpen bij:
- migraine
- brainfog
- frozen shoulder
- lage rugpijn
- hoofdpijn
- schouderpijn
- vage pijn
- chronische pijn
- chronische bevallingspijn

Over mij

Als regulier fysiotherapeut miste ik de behandelmethodes om wat aan de daadwerkelijke oorzaak van (chronische) pijn te kunnen doen. Ik was goed in mijn werk, de pijn nam vrij snel af, maar kwam na een aantal weken of maanden toch weer terug. Toen ik me bezig ging houden met o.a. de Pijn Reset Methode, ontdekte ik dat er zeker wel manieren zijn om aan de oorzaak te werken! En ook dat dit definitief kan zijn, wanneer iemand dit ook écht graag wil! Ik ervaarde zelf de werking van het definitief kunnen oplossen van de pijn, voor mijn eigen schouderpijn, lage rugpijn (van na de bevalling > 3 jaar), migraine en brainfog. Het was al op te lossen binnen enkele weken! Migraine kan ik nu oplossen binnen 1 uur!

PRAKTIJK
Ik huur een ruimte in een antroposofisch gezondheidscentrum. Ik werk samen met andere 'alternatieve' therapieën en het onderlinge contact is warm.

Methode

Wanneer wij gaan kennismaken, is dat eerst via een telefonisch adviesgesprek (ca 45 min), of tijdens een eerste consult. Bij een eerste consult, kun je meteen al het effect ervaren van mijn reset technieken, en voel je de spanning al binnen enkele seconden wegsmelten. Wanneer je doorgaat voor een individueel Pijn Reset Programma, is het eerste consult gratis. Vervolgens stap je in de reis die 6-8 weken duurt. Je ontvangt van mij waardevolle informatie die jou inspireert te zoeken op de plekken waar jouw persoonlijke oorzaak van de pijn ligt.
Er zijn binnen het traject 3-4 contactmomenten, waarin ik jou begeleid met een combinatie van fysieke en emotionele resettechnieken tot verlichting van jouw pijn.
Het kan een transformerende reis zijn, die je gemakkelijk vol kunt houden na afronding van het Programma. Dus wanneer jij na afronding van onze samenwerking weer een pijn voelt opkomen, die langer blijft hangen dan de bedoeling is bij natuurlijk herstel, heb je meteen de tools tot je beschikking om hier mee te dealen!

Tarieven

Ik bied een gratis kennismakingsgesprek aan van 45 minuten.

- Een losse Pijn Reset Sessie, kost €150,-.
- Een individueel Pijn Reset Programma kost €1500,-
- Een online cursus kost €247,- (zonder live momenten)

Diploma's

- HBO fysiotherapie, HvA Amsterdam, 2006-2010
- Pijn Reset Methode, Triggerpoint-therapie.nl, januari 2021-april 2021
- NRT therapeut, NTR Trainings, november 2021

Ben jij er klaar voor om aan je gezondheid te werken?

bottom of page