top of page
Esterelle van Zanten

Esterelle van Zanten

Herstelcoach van alcohol | Life & Burn-outcoach

Locatie:

Naarden-Vesting, Almere

Mijn specialisatie(s):

Slaapproblemen, Emotionele disbalans, Verslaving, Stress en burn-out

Specialisme

Ik ben gespecialiseerd gecertificeerd en ervaringsdeskundig herstelcoach en werk integraal. Dit is een niche, echter het aantal mensen met een afhankelijkheid is groot. Vaak weet men de weg niet, is er schaamte of wil men niet naar een kliniek. Dan is coaching een goed en waardevolle start.

Ik kan je goed helpen bij:
- ongezonde gewoontes
- alcohol
- drugs of andere verslavingen
- langdurige stress en burn-out
- uit balans
- kort lontje
- uit je kracht en balans

Over mij

Ik ben een warme en pragmatisch coach. Door mijn eigen levenspad en de opgedane kennis beschik ik over de juiste tools om jou te coachen. Ik heb veel affiniteit met mensen die weer meer balans willen ervaren en willen afrekenen met niet helpende patronen en gewoontes. Centraal staan respect, gelijkwaardigheid en privacy. Mijn oprechte interesse en volledige inzet maken dat je met mij een goede en sterke start kunt maken. Zodat jij meer vrijheid, kracht en gezondheid ervaart.

PRAKTIJK
De ruimtes waar ik coach zijn warm, persoonlijk en privé. Zodat we op een fijne een resultaatgerichte manier aan jouw doelen kunnen werken. Naar wens kunnen we ook wandelcoaching inzetten en lopen we tijdens de sessie om Naarden-Vesting heen. De locaties die ik gebruik zijn centraal gesitueerd in Nederland.

Methode

We inventariseren wat je hulpvraag is, waar jouw behoeftes liggen en wat je doelen zijn. Aan de hand hiervan maken we een plan op maat. We hebben gesprekken, doen oefeningen en gebruiken passende werkvormen uit de psychologie. Zowel kortere trajecten als losse sessies zijn mogelijk. Gemiddeld zijn we 4 sessies bezig met het veranderen van gewoontes. Erna gaan we in enkele sessies werken aan dieperliggende issues en oorzaken.

Tarieven

Ik bied een gratis kennismakingsgesprek aan van 15 minuten.

- Euro 100.- incl btw particulieren
- Euro 125.- ex btw zakelijk

Diploma's

- Verslavingskunde & Counseling, Elsden, 2020
- Integraal Leefstijl-& Vitaliteitscoach, Mark Academy, 2018-2019, HBO geaccrediteerd
- Professioneel leefstijltrainer, Mark Academy, 2019, HBO geaccrediteerd
- Focusing, Sentir Psychologen, 2022 (nog bezig),
- Sociale Psychologie, Open Universiteit, 2022 (nog bezig)

Ben jij er klaar voor om aan je gezondheid te werken?

bottom of page