Ellen Geerlings

Ellen Geerlings

Orthomoleculair Leefstijlcoach

Locatie:

Online, De Bilt

Mijn specialisatie(s):

Buikklachten, Afvallen

Specialisme

Over mij

Ik ben Ellen, orthomoleculair therapeut, een beetje rebels en ik doe de boel nét even wat anders.
Ik ben een echte positieveling, en ik weet zeker dat ik jou een betere gezondheid kan laten ervaren. Ik geloof er namelijk heilig in dat dit voor iedereen mogelijk is!

Ik kijk hierbij naar jou als persoon, in plaats van alleen naar je symptomen / klachten. Hierdoor kan ik samen met jou een verandering in je leefstijl teweegbrengen, waardoor jij vol energie en zonder gezondheidsklachten door het leven kunt gaan!

Als energiecoach, orthomoleculair therapeut én ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe jij weer grip kunt krijgen op je leven. Ook jij kunt weer de energie ervaren die je nodig hebt om de dingen te doen die je wilt doen. Voel weer waar je behoefte aan hebt en voorkom dat het leven aan je voorbij glijdt. Je lichaam vormt de basis. Daarom beginnen we met goed zorgen voor je lijf!

Gezondheid heeft mij altijd gefascineerd. Helaas niet altijd op een positieve manier. Als kind had ik al overgewicht en ik was al aan het diëten voordat ik eigenlijk wist wat calorieën waren. Ken je de Herbalife shakes? Juist, die nam ik als kind al! Voor mijn 18e had ik al diverse pogingen gedaan tot afvallen. Maar niets werkte, zelfs een diëtiste wist niet wat ik ‘verkeerd’ deed.

Ik weet hoe het is om overgewicht te hebben, om niet meer de energie te hebben en niet meer samen te werken met je lichaam. Ik weet ook hoe het is om dit gevoel wel weer te hebben, en het proces hiernaar toe eruit kan zien. En daar wil ik jou bij helpen. Samen gaan we aan de slag om te kijken wat jij nodig hebt op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.

Methode

• Ben je klaar met die eeuwige vermoeidheid?
• Heeft jouw zoektocht naar gezondheid je leven overgenomen?
• Wil je meer genieten van het leven, maar weet je niet hoe?

Ervaar met mijn 'Boost je energie traject' hoe je met de juiste voeding voor joúw lichaam, de volle 100% procent uit je leven kunt halen!

Ik bied een combinatie die je niet vaak ziet. Mijn orthomoleculaire kennis combineer ik met aandacht voor jou en jouw leven. Ik werk met je op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Op al deze vlakken gaan we samen aan de slag om je leefstijl te optimaliseren, waardoor je jouw gezondheid kunt boosten en je jouw verrukkelijke leven kunt creëren!

Mijn ervaring als orthomoleculair therapeut helpt om je op het fysieke vlak te helpen, zodat je zeker weet dat je lichaam voldoende energie heeft om te doen wat jij wilt! Daarnaast kijken we naar het mentale en emotionele vlak, want je energielekken kunnen zomaar liggen op plekken waar je niet direct aan zou denken!

Samen gaan we 3 maanden aan het werk.

Elke week hebben we een online afspraak waarin we alles stap voor stap gaan toepassen op jouw leven, de prioriteiten hierin bepaal jij!

Je leert in 3 maanden precies welke stappen jou gaan helpen om je fysieke en mentale gezondheid te boosten. En ook op de dagen dat het tegenzit, dat je even geen zin hebt, hoef je het niet alleen te doen. Ik ben namelijk altijd beschikbaar voor jou! Via de app kan je me vragen stellen en vraag ik je regelmatig hoe het gaat!

Ik maak het leuk om met jezelf aan het werk te gaan en ik ga je niet vermoeien met voedingspatronen die zo ver van je af staan dat je er hoe dan ook niet aan zult beginnen. Stap voor stap neem ik je mee zodat jij controle hebt over je energie, je voeding en daarmee over je fysieke en mentale gezondheid. Ik geef niet alleen advies in voeding, we nemen ook ontspanning, beweging, slaap en stress mee. Want deze pijlers gaan hand in hand met elkaar. Door te werken aan deze pijlers zal je het resultaat bereiken wat je wilt: meer energie, minder ‘leeg voelen’ en weer doen wat je wilt doen!

Tarieven

Het traject “Boost je energie!” kost €995,- .
Dit is inclusief 3 maanden persoonlijke online coaching.

Wat kun je verwachten?

- Een intensief coachingtraject gericht op jouw gezondheid
- Werken op fysiek, mentaal en emotioneel niveau
- Een EMB bloedtest, waarmee we precies weten wat voor jouw lijf belangrijk is!
- Het analyseren en aanpakken van voedingspatronen
- Optimaliseren van je energie, zodat je lekker in je vel zit
- Ontdekken wat de invloed is van emoties, mindset en gedachten op je gezondheid
- Wekelijks een online coachingsessie van 30 minuten of tweewekelijks een live sessie van 60 minuten.
- 24/7 ruimte voor jouw vragen
- 3 maanden waarin je 100% voor jezelf kiest!


Ik bied daarnaast ook een voordeligere optie: “Jouw gezondheid extra!”

Dit kost €325,-
Inclusief 2 sessies (inclusief EMB bloedtest).

- Je gaat zelf aan de slag gaan met je gezondheid, met behulp van een persoonlijk plan van aanpak.
- Je krijgt een uitgebreide intake van ruim 75 minuten waarin we jouw gezondheid onder de loep nemen.
- De vervolgsessie duurt 60 minuten.
- Je krijgt een EMB bloedtest, waarmee we precies weten wat voor jouw lijf belangrijk is!
- Je ontvangt een persoonlijk plan gericht op voeding, beweging, ontspanning en suppletie.
- Vragen aan mij? Dat mag altijd!

Diploma's

Ben jij er klaar voor om aan je gezondheid te werken?