top of page
Didrik A. Winsnes

Didrik A. Winsnes

Chiropractor

Locatie:

Den Bosch

Mijn specialisatie(s):

Slaapproblemen, Chronische pijn, Hoofdklachten, Nek- en rugklachten, Kindergezondheid

Specialisme

Mijn specialiteit is de wervelkolom en het zenuwstelsel. Dat is waar onze focus ligt. Dit is namelijk de fundering van het lichaam, en het eerste wat zich in een foetus vormt. De wervelkolom heeft 3 voorname taken. Het is de structuur die u stevigheid biedt en rechtop houdt, dat ons toestaat om te bewegen en het beschermt het zenuwstelsel. Als de wervelkolom optimaal functioneert verhoogt dit de kansen dat onze hersenen de juiste informatie uit het lichaam ontvangt, en dat het ook de correcte informatie terug kan sturen. Door het weghalen van blokkades in de wervelkolom, geneest uw lichaam beter, en past het zich beter aan aan de omgeving. Dit zorgt ervoor dat wat er ook in uw lichaam gebeurt, uw lichaam zichzelf optimaal kan aansturen, reguleren en genezen. Als u naar ons komt, zorg ik ervoor dat uw wervelkolom en uw zenuwstelsel weer op en top functioneren!

Als een chiropractor zie ik cliënten met allerlei soorten klachten. In onze praktijk zie ik mensen met onderrug problemen, klachten tussen de schouderbladen, nekpijn, pijn in de benen, pijn in de armen en schouders. Andere klachten die we vaak zien zijn hoofdpijn / migraine, vrouwen die zwanger zijn of mensen zonder klachten die graag fit willen blijven. Ook geven onze cliënten vaak andere verbeteringen aan zoals beter slapen, regelmatigere menstruatie cyclus, betere spijsvertering, helderder nadenken, etc.

Daarnaast zien we ook veel kinderen en baby’s.

Over mij

Als chiropractor werk ik elke dag met mensen hun wervelkolom en zenuwstelsel. Hoe langer ik hiermee bezig ben hoe meer ik onder de indruk ben van het menselijk lichaam. Met ons werk helpen we het zelf regulerende, zelf organiserende en zelf genezende vermogen van het lichaam te optimaliseren. Dit speelt zo’n belangrijke rol in gezondheid. Wie wil nou geen wervelkolom en zenuwstelsel die optimaal werken? Voordat ik chiropractie studeerde was ik altijd aan het zoeken naar een beroep waarbij ik kon werken met mensen en hun gezondheid. Toen ik chiropractie ontdekte, vielen alle puzzelstukjes in elkaar.

PRAKTIJK
TOPCHIRO Den Bosch ligt aan de rand van het stadscentrum. In de praktijk focussen we ons volledig op chiropractie, met de 3 chiropractoren en 2 assistentes. Onze prioriteit is dat u zich welkom voelt en dat u weet dat wij uw gezondheid op 1 zetten. Dit laten wij ook zien in de sfeer in de praktijk, die op de begane grond gevestigd is met directe toegang vanaf de straat.

Methode

Tijdens het eerste gratis telefoon consult bepalen we of we u kunnen helpen met uw klachten, en plannen we de 1e afspraak in de praktijk in. Tijdens deze afspraak starten we met een uitgebreid en gedetailleerd onderzoek om uit te vogelen hoe we u het best kunnen helpen. Deze afspraak duurt ongeveer 45 minuten en bestaat uit een houdingsanalyse, testen om te kijken hoe uw zenuwstelsel werkt en een lichamelijk onderzoek waar we bepalen of u blokkades heeft in uw wervelkolom.

Nadat alle scans en het onderzoek zijn gedaan maken we een realistisch plan, gefocust op snelle verbetering en nog belangrijker, lange termijn resultaat. Om de daadwerkelijke oorzaak aan te pakken, zien we vaak dat een behandelplan nodig is voor de beste resultaten. (Als dit niet de voorkeur heeft kunt u ook per afspraak plannen en betalen. Er is echter een reden waarom wij behandelplannen aanbevelen. Dit geeft altijd betere resultaten voor u).

Het zorgplan zelf varieert per persoon, en hiervoor is het onderzoek nodig om te bepalen wat het beste plan voor u is. Tijdens het zorg plan doen we ook evaluaties om de vooruitgang te meten. Omdat we begrijpen dat u het druk kan hebben met werk, vrienden en familie, vinden wij effectiviteit belangrijk, zodat we geen tijd verspillen die u ergens anders had kunnen besteden. Bij ons bent u vaak binnen 10 minuten klaar. Ook kunt u uw kleren aan houden tijdens de bezoeken, behalve bij het eerste bezoek of de evaluaties. Tijdens de correcties ligt u op uw buik, uw zij of op de rug. Meestal gebruiken we onze handen voor de correcties, maar indien beter of indien gewenst gebruiken we een klein apparaatje.

We hebben ook uw hulp nodig om de beste resultaten bij u te krijgen. We geven u tijdens het zorg plan specifieke en belangrijke oefeningen om het functioneren van uw zenuwstelsel en uw wervelkolom te verbeteren. Deze oefeningen zullen we aan u geven wanneer uw lichaam hier klaar voor is. We kijken hoe uw lichaam reageert op de correcties, en op welk moment het toepassen van de oefeningen het beste is.

Tarieven

Ik bied een gratis kennismakingsgesprek aan van 15 minuten.

Het eerste onderzoek in de praktijk is €95,- en een losse afspraak/correctie is €55,-.

Diploma's

Medical Foundation Bjorknes College & Master of Chiropractic van de University of South Wales, 2013 - 2018

Ben jij er klaar voor om aan je gezondheid te werken?

bottom of page