top of page
De burn-out poli

De burn-out poli

Burn-out preventie & herstel

Locatie:

Online, Amsterdam, Regio Amsterdam

Mijn specialisatie(s):

Stress en burn-out

Specialisme

- Vermoeidheid, slapeloosheid
- Piekeren, angst
- Stress
- Burn-out
- Onzeker
- Neerslachtig, depressief
- Vermijden van sociaal contact
- Verandering eetpatroon
- Toename drank of drugsgebruik

Over mij

Wij zijn Victor Overmars en Barbara Kok, de initiatiefnemers van de Burn Out Poli. Bij de Burn Out Poli begeleiden wij nu al 13 jaar iedereen die teveel stress of burn out gerelateerde klachten ervaart met groot en duurzaam succes. Je bent niet alleen, 1 op de 6 werknemers heeft burn out klachten. Bij de Burn Out Poli helpen wij jaarlijks honderden mensen die over hun eigen grenzen zijn gegaan. Overspannen zijn komt vaak niet alleen door werk maar een combinatie van factoren en stress.

Methode

Wij werken volgens een unieke holistische benadering voor snel en duurzaam resultaat, want de gezondheid van ons lichaam en geest zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden.

Als enige in Nederland combineren we tegelijkertijd (1) doelgerichte doorbraak coaching op de mentale toestand, (2) emotietraining op onderliggende overtuigingen, (3) fysieke behandeling, voedingsadvies en osteopathie.

Binnen 3 dagen plannen we jouw intake en na 5 dagen ontvang je jouw behandelplan. Dit alles gebeurt in een 1 op 1 traject.

Binnen 12 weken ben je weer in een gezonde mindset, emotioneel in balans en fysiek in staat om terug te gaan naar de werkvloer.

Tarieven

Ons programma voor jou is altijd maatwerk met een eigen team van coaches en behandelaars om je heen.

Wij kunnen het gesprek met jouw werkgever en/of bedrijfsarts oppakken. De werkgever betaalt meestal het programma vanwege de re-integratieverplichting in de Wet Verbetering Poortwachter.

Je kunt een gratis, vrijblijvende intake afspreken in onze vestiging in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Zwolle of online.

Diploma's

Alle coaches zijn opgeleid in onze HBO geaccrediteerde Jaaropleiding Unlimited Coach. De osteopaten zijn geaccrediteerd door de post HBO opleiding Sutherland.

Ben jij er klaar voor om aan je gezondheid te werken?

bottom of page