top of page
Danielle Dijkstra

Danielle Dijkstra

Burn-out coach & Hypnotherapeut

Locatie:

Amsterdam, Regio Amsterdam

Mijn specialisatie(s):

Stress en burn-out

Specialisme

- NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)
- EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing)
- EFT (Emotionally Focused Therapy)
- NVC (Non Violent Communication)
- Mindfullness
- Hypnotherapie

Ik kan je goed helpen bij het verminderen en verhelpen van:
- Angsten
- Onzekerheid
- Burn-out

Over mij

Ik ben Daniëlle Dijkstra, ik woon en werk in Amsterdam en ben een gepassioneerde coach voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in zijn of haar functioneren, los wil komen van beperkende overtuigingen, conditioneringen en (voor)oordelen. Kortom: voor iedereen die openstaat voor verandering en kiest voor een beter leven.

Na ruim 25 jaar werkervaring bij grote zakelijke dienstverleners kreeg ik een auto ongeluk en vervolgens ernstige whiplash klachten. Na een nare ontslag procedure ben ik mij gaan verdiepen in mijn gezondheid en innerlijke bewustwording. Deze ervaring heeft mijn leven een totaal andere wending gegeven. Achteraf gezien ben ik dankbaar, omdat ik wellicht anders nooit deze stap had gemaakt om mijn ware passie te ontdekken.

Graag wil ik je helpen om je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen te versterken, zodat je meer grip krijgt op je eigen situatie, autonoom kunt handelen en je eigen verantwoordelijkheid neemt.

Methode

Ik gebruik een holistische aanpak om meer in contact te komen met jezelf en je lichaam. Soms zal ik verschillende therapievormen inzetten en dat kan per sessie veranderen. Uiteraard heb je daar zelf ook inspraak in. Voorbeelden hiervan zijn EMDR, NLP of hypnotherapie.

Als coach is het mijn passie om mensen te helpen beter in contact te komen met hun gevoelens en los te komen van nare (traumatische) ervaringen, het leven vanuit een andere invalshoek te zien. “Problemen” kunnen daardoor anders benoemd en gezien worden en er ontstaat meer ruimte voor nieuwe ideeën en inzichten.

Vanuit mijn eigen ervaringen kan ik met je meedenken en je sparringpartner zijn. Indien nodig help ik je te ontdekken waarom je soms weerstand krijgt terwijl je intenties goed zijn en waarom je in sommige omstandigheden zelf weerstand voelt of blokkeert.

Ik werk online en op afspraak in mijn praktijk op de Prinsengracht in Amsterdam.

Tarieven

- Intakegesprek: € 75,00

- Vervolgsessie van 1 uur: € 75,00
- Vervolgsessie van 1,5 uur: € 100,00

Online Consults
- 30 minuten: € 40,00
- 45 minuten: € 50,00
- 60 minuten: € 75,00

Mijn sessies komen niet in aanmerking voor vergoeding vanuit de zorgverzekering.

Diploma's

- EMDR
- NLP
- Hypnotherapist
- EFT
- reiki

Ben jij er klaar voor om aan je gezondheid te werken?

bottom of page